-27. Bölüm-

2.6K 223 259
                                    

Medya>> ChanBaek *-*

Şarkı>> Justin Bieber- Fall *-*

*************

-Önceki Bölüm Sonu-

''Her seferinde onu böyle baygın eve götürmek işkence, ama bize lazım olduğunu bilmesem-'' Kai, yerdeki bedeni kucağına almıştı.

''Evet, lazım olduğunu bilmesen onu becerirdin. Ya da dur... zaten becermek üzereydin'' Kris onunla alay etmişti.

Kai, ona göz devirdi. ''Başından beri bizi takip ediyordun değil mi?''

Kris, güldü. ''Şaka mısın... tabi ki de''

''Çok kötüsün'' Kai, ona somurtmuştu.

''Biliyorum.'' Kris kendinle övünüyordu.

Kai, ona hıhladı ve kucağındaki baygın cadı ile birlikte çatıdan aşağı atladı. Sehun'un sakin ve kendi gibi görünen halini daha çok sevdiğine karar verdi. Bir de canını yakmayanın...

************

Chanyeol, kucağındaki bedenin neden bu kadar hafif olduğunu düşünürken, Sehun'un dedikleri beyninin başka bir köşesinde yankılanıyordu.

Boğulmaktan kurtarıldığında 7; taş çatlasa 8 yaşlarında falandı. O zamanda beri Sehun'a duyduğu şeyin ne olduğu hakkında şu an hiçbir şey bilmiyordu. Baekhyun, kucağında ona bakıp gülümseyip duruyordu ve Chanyeol, onun neden ona bu kadar mutlu baktığını çözemiyordu.

''Neden ben? Başkası değil de neden ben Baekhyun?''

Baekhyun, gözlerini kırpıştırdı ve ''Kim, ne neden?'' sordu. Anlamamıştı.

''Başkasından değil de neden benden hoşlanıyorsun?''

''Hayal olan Chanyeol'un bunu sorması tuhaf.'' Baekhyun kıkırdadı.

''Sarhoş halin daha da tuhaf.'' Chanyeol, gülümsedi ve park yerindeki arabanın yanına gelince, durdu. Kapıyı tek eliyle açtı ve Baekhyun'u koltuğa oturttu. Geri çekilmesine Baekhyun izin vermediği için şu an Chanyeol, onun gözlerinin tam içine bakıyordu. Tüylerinin ürpermesine neden olan bir his tüm vücudunu dolaşmıştı. Baekhyun'un gözlerinin renginin bir an için maviye döndüğünü gördü ve aynı şeyin kendine olup olmadığını merak etti.

Baekhyun, Chanyeol'un bu kadar gerçekçi hissettirmesine anlam veremiyordu. Belki de gerçekten oydu. Aklı ona oyun mu oynuyordu. O kadar çok mu içmişti ki...

''Çünkü senden başkası olmazdı.'' Baekhyun, sessiz bakışmayı bozan taraf olmuştu.

Chanyeol, bir an ne dediğini anlamasa da sonra farkına varmıştı. Baekhyun'un neyi kastettiğini biliyordu. ''Baek-''

''Senden başkasını sevemezdim. Ben senden hoşlanmıyorum Chanyeol. Sana aşığım.''

Baekhyun, bunu söylediğinde Chanyeol'un tüyleri diken diken olmuştu. Baekhyun'un ona aşık olduğunu fark edemeyecek kadar gözü kör olamazdı. Chanyeol'un kalp atışları taşikardinin sınırlarını zorlarken boğazını temizledi ve geri çekildi. ''Emniyet kemerini bağlayalım.''

''Ahaha, Yeolie çok tatlı.'' Baekhyun, yeniden şapşalca gülümsemeye başladığında Chanyeol, onun bilincinin ne kadar yerinde olduğunu düşünmüştü.

''Sen daha tatlısın'' Chanyeol, bunu öylesine ağzından kaçırıvermişti. ''Ya-yani seni eve götüreyim.'' Chanyeol, utanmıştı ve Baekhyun'un tarafının kapısını kapattıktan sonra sürücü tarafına geçti. Koltuğa oturdu ve arabayı çalıştırdı. Baekhyun diğer tarafta koltuğun üzerine bacaklarını çekmiş ve toparlacık olmuş, Chanyeol'e bakıyordu.

NOVICE  WITCH'S LOVE ✔Where stories live. Discover now