-31. Bölüm-

2.3K 187 298
                                    

Medya>> SeKai *-*

Şarkı>> Demi Lovato- I Will Survive

***********

-Önceki Bölüm Sonu-

Sehun, son anda durmuştu. ''Ch-Chanyeol!''

''Evet, benim. Lütfen Baekhyun'a bakmama izin ver.''

''Baekhyun mu?'' Sehun, isimle birlikte başını tuttu ve yere diz çöktü.

Yerde yatan Baekhyun, o sırada gözlerini açmıştı ve Sehun ile göz göze gelmişlerdi.

''Se-sehun, sen gücünü kullanabiliyor musun?'' Baekhyun, kafasındaki keskin acı ile yüzünü buruşturdu. Sehun'un gözlerindeki renk geçişleri devam ettiği için Baekhyun'da görmüştü

Sehun, gözleri yaşarırken Baekhyun'a baktı ve dişlerini sıktı. ''Baek- ben-'' diyebilmişti sadece. Sehun'un görüşü karanlığa gömüldüğünde ona Baekhyun'un seslendiğini duyabilmişti.

''Sehun!''

**************

''Sehun''

Baekhyun, uyanan kuzenine seslendi. ''Uyanıyor.'' Dedi ve dikkatle Sehun'u izledi.

Nasıl olur da fark etmezdi... Sehun'un güçleri kendiliğinde ortaya çıkmaya başlamıştı ve Sehun, Kai'yi fırlattığına dair bir şeyler anlattığında; üzerinde daha çok durması gerektiğini düşünmemişti. Bir şeyler onun güçlerini harekete geçiriyor olmalıydı.

''Baek-'' Sehun, gözlerini yarım yamalak açtığında ilk gördüğü şey, Baekhyun'un ona endişe dolu bakışları olmuştu. ''Ne oldu?'' Yerinden doğrulmak istediğinde Baekhyun, yastığını düzeltmişti.

''Hatırlamıyor musun?'' Baekhyun, sorduğunda Kai, elindeki tepsi ile odaya girmişti.

''Uyanmışsın''

''Kai'' Sehun, gelen adama baktı ve ''Neredeyim ben?'' dedi, oda kendi odasına ya da Baekhyun'un odasına benzemiyordu.

''Benim evimdesin bebeğim.'' Kai, yanına geldi. Elindeki tepsiyi Baekhyun' uzattı. ''Dün gece ne olduğunu hatırlamıyorsun öyle değil mi?''

''En son Baekhyun'u yerde yatarken gördüm ve-'' Sehun, düşünüyordu. Ne olduğunu hatırlamıyordu.

''Bak, Baekhyun sana dediğim gibi gördün mü? Bayıldıktan sonra bir şey hatırlamıyor.'' Kai, açıkladığında Sehun, merakla bakıyordu.

''Neyi hatırlamıyorum? Dün bir şey yaptım öyle değil mi?''

''Sehun, sen dün gece güçlerini kullandın'' Baekhyun, anlatmaya başladı. ''Bize saldırdıkları kısmı hatırlıyorsun. Benim yerde olduğumu söyledin. Muhakkak ki, çarpmanın etkisi ile bayılmıştım. Geri bilincimi kazandığımda, sen başımdaydın ve gözlerinin irisleri renk değiştirmişti.''

''Tek bir renkten bahsetmiyor. Bir sürü renk Sehuna'' Kai, Sehun'un yanına oturmuştu.

''Nasıl? Hiçbir şey anlamadım.'' Sehun, Kai'ye sonra da kuzenine baktı.

''Sehun, bunu seninle özel konuşmak istiyorum. O yüzden-'' Baekhyun'un sözünü kesen şey Kai'nin gülümsemesi olmuştu. ''Her şeyi biliyorsun değil mi?'' Baekhyun, Kai'nin ne kadarını bildiğini öğrenmek istiyordu.

''Neyi biliyormuş? Tanrı aşkına, birisi bana şunu düzgünce anlatsın.'' Sehun, sinir olmaya başlamıştı. Konuşulan şeyleri anlamıyordu.

Baekhyun, derin bir nefes verdi ve elindeki tepsiyi, yatağın başındaki komodine bıraktı. ''Sehun, sen seçilmiş olansın'' geri dönüp Sehun'a baktığında söyledi.

NOVICE  WITCH'S LOVE ✔Where stories live. Discover now