-3. Bölüm-

3.3K 311 175
                                    

Sehun'un aklını karıştırmıştı. Bir vampir ona güçleri konusunda nasıl yardım edebilirdi ki! Okul çıkışından sonra onunla buluşma şeyini de yapmak istemiyordu. Kai, onu geriyordu. Ve hadi bilin bakalım .... Sehun, yeni tanıştığı biri karşısında ilk defa böyle hissediyordu.

Bu yüzden ondan kaçmak istiyordu.

''Ne düşünüyorsun?'' Baekhyun, onun zihnine odaklandığında karmakarışık bir yer ile karşılaşmıştı. Bu yüzden Sehun, onu duyamamıştı. Baekhyun da yazdığı kağıt parçasını onun sırasına attı.

Sehun, masaya gelen katlanmış kağıt parçası ile önündeki defteri karalamayı bırakıp, Baekhyun'a baktı.

Baekhyun, kağıdı okumasını işaret ediyordu.

Sehun, kağıdı açıp, okudu. 'Ne düşünüyorsun?' Güzel soruydu. Çünkü Sehun, ne düşünmesi gerektiğini bilmiyordu. Güçlerini geliştirmesi bir yandan, Kai'nin teklifi bir yandan, bir de dün evde annesi ile bunun hakkında ufak bir tartışmada yaşamışlardı. Sanırım Sehun, annesine biraz sert çıkmıştı.

Sehun, kağıda bir şeyler karaladı ve Baekhyun'a uzattı. Baekhyun kağıdı alıp, hemen öndeki arkadaşının arkasına saklandı. Ders fizikti ve hocaları biraz uyuz biriydi.

''Bilmiyorum aklım çok karışık. Bir de ne yapmalıyım emin değilim.'' Baekhyun yazanları okuduğunda, Sehun'a baktı. Sehun ona bakıyordu ve kuzeninin yardıma ihtiyacı varmış gibi duruyordu.

Baekhyun, kağıda yeni bir şeyler yazdı ve Sehun'a verdi. Sehun, kağıdı aldı ve yazanları okudu. ''Öğle arasında yerimize gidelim ve her şeyi anlat bana :3 tamam mı bebeğim?'' Sehun onun bebeğim, demesine göz devirdi. Anlatılacak ne vardı ki... Sehun bundan bile emin değildi.

Kai, yerinde oturuyordu. Umursamazca arkasına yaslanmış, elleri pantolonunun cebinde; fizik hocaları Bayan Mi'yi dinliyordu. Sehun, kaşlarını çattı ve Kai'nin kadını izlemesine odaklandı. Kai, ona da böyle bakıyordu. Sanki yiyecekmiş gibi. Ya Kai'nin bakışları bu şekildeydi ya da bilmiyordu. Kai de değişik bir şeyler olduğunu hissedebiliyordu. Eğer babasının büyü kitabını okumuş olsaydı, hafıza büyüsü yapıp, onun geçmişini öğrenebilirdi.

Kai, üzerinde hissettiği bakışlar ile sol yanına şöyle bir baktığında; Sehun'un pür dikkat onu izlediğini görmüştü. Yan bir şekilde sırıtıp, bakışlarına karşılık verdiğinde Sehun, bakışlarını kaçırmamıştı. Aksine, hala ona odaklanmış bir şekilde duruyordu.

Sehun'u, Kai'ye bakarak düşündüğü yerden çıkaran şey Bayan Mi'nin sesi olmuştu. Kendine geldiğinde ona gülümseyerek bakan Kai ile göz göze gelmeyi düşünmüyordu.

Kalp atış hızı aninden artmıştı ve Sehun, paniklemişti. Bakışlarını kaçırıp önündeki deftere döndü. Lanet olsun. Neden bakışlarını kaçırmıştı ki... Sanki kötü bir şey yaparken yakalanmış gibi gözüküyordu.

Kai, onun düşündüğü şeyleri duyabiliyordu ve önüne dönerken yüzünde memnun bir gülümseme vardı. Sehun'u etkiliyor olabilmesi ona avantaj sağlardı.

************

''Anlat bakalım acemi cadı'' Baekhyun, Sehun ile birlikte kantinden aldıkları, atıştırmalıklardan birinin kabını açıyordu.

Sehun, Baekhyun'un uğraştığı ama bir türlü yırtamadığı keki eline aldı ve poşetin açma yerinden tutup çekti. Sonra açılan keki Baekhyun'a uzattı.

''Teşekkür ederim. '' Baekhyun, kekine gözündeki parıltılarla bakarken, Sehun ona güldü.

''Kocaman oldun hala şunları açamıyorsun.''

NOVICE  WITCH'S LOVE ✔Where stories live. Discover now