-34. Bölüm-

2.1K 183 336
                                    

Medya>> SeKai *-*

Şarkı>>Jonas Brothers- Critical *-*

**********

-Önceki Bölüm Sonu-

Kai, iç çekti ve gülümseyerek gözlerini açtı. ''Sana aşık olursam tüm suç senin.'' Mırıldanmıştı.

Sehun, şaşkınlıkla gözlerini kırpıştırdı. ''Eh?''

Kai, onun alnını öptü ve geri çekildi. ''Yok bir şey. Hadi kitabı büyük anneye götür. ''

Sehun, onun aniden neden böyle davrandığını anlamamıştı. Arabada annesini hatırlaması ile alakalı olabilir miydi diye düşünmeden edememişti. Sehun, toparlandı ve kitabı kucağına alıp kalktı.

''Tamam, ben kitabı verip gelirim.'' Söyledi ve kapıya doğru ilerledi. ''Kai?''

''Hmm?'' Kai, ona baktı.

''Geldikten sonra biraz etrafı dolaşmak ister misin?''

''Olur'' Kai, gülümsedi ve Sehun'un ona tebessüm edip odadan çıkmasını izledi. Odada tek başına kalınca kanepede başını geriye yasladı ve ofladı. ''Aşık olmak ve ben'' söylendi. ''Sakın Kai'' kendine emir veriyordu. Bu gerçek olursa görevi tehlikeye girerdi ve konseyin ona kazık çakmasını hiç istemiyordu. Kolunu kaldırdı ve gözünün önüne kapattı. Sehun'un çirkin olmasını ne kadar da isterdi. Böylece daha kolay olurdu diye düşündü. Özellikle onu öperken hissettiği garip duygular nedense daha sonrası için başına bela olacakmış gibi geliyordu. Bunun hakkında bir şeyler yapsa iyi olacaktı. Hem de acilen ...

**********

Büyük anne, Kai'nin vampir olduğunu biliyordu. Tıpkı Baekhyun gibi auralardan, kişinin hangi ırka ait olduğunu anlayabiliyordu. Sehun'un ne olduğunu, Baekhyun'un onun koruyucusu olduğunu; her şeyi en başından beri biliyordu. İkisinin kaderinde de zor bir tercih süreci vardı ve büyük anne; o ikisine bunu söylemek yerine birlikte çözüm bulmalarının daha iyi olacağını düşünüyordu. Sadece Sehun'un güçleri konusunda ona yardım edecekti ve geriye kalan kısmı onlar halledecekti.

Sehun'un ona getirdiği kitabı daha önce görmüştü ve gerekli yerleri çözüp, onlara söylemişti.

''Büyük anne, ya-yani benim şimdi o dediğin şeyi yapmam mı gerekiyor?'' Sehun, utançtan kızarmıştı ve sırf güçlerini dengeleyebilmek için bunu yapacak olması açıkçası birazcık garip geliyordu.

''Dediğim gibi Sehun, kitapta seçilenin saflığının bozulması gerektiği yazıyor. Eğer istemezsen, sen ne zaman güçlerini kullanmaya kalksan, diğer cadılar tarafından ele geçirileceksin.''

''Ama-'' Sehun, düşünüyordu. ''-ben o şeyi yapmazsam yani istediğim gibi güçlenemez miyim?''

''Bak Sehunnie, korkunu anlıyorum. İlk önce birine aşık olman gerek ve o kişinin doğru insan olduğuna emin olmalısın.'' Büyük anne, Sehun'un gözlerine bakarak konuşuyordu. Gecenin bir yarısıydı ve ikisi büyük annenin odasındaydılar.

''Bunu Kai ile yapmak zorunda mıyım?'' Sehun'un aklına gelen tek kişi oydu.

''Kai mi? Ona aşık olduğuna inanıyor musun?''

''Ben-'' Sehun, duraksadı. Kai'den hoşlanıyordu. Evet, ama aşık mıydı?

''Sehun, eğer emin değilsen yapma''

NOVICE  WITCH'S LOVE ✔Where stories live. Discover now