-1. Bölüm-

4.8K 332 330
                                    

''Yah! Byun Baekhyun!'' Sehun, yanında oturan arkadaşına tısladı. Kalemin içini boşaltmış, ucuna kağıt koymuştu ve ona doğru üflemişti. Islak kağıt parçası da Sehun'un yanağına çarpıp, yere düşmüştü. Sehun, iğrenerek yanağındaki nemliliği temizlemeye çalışıyordu.

Baekhyun, sırıtarak gözlerini kırpıştırdı. ''Ne Oh Sehun!''

''Yapma şunu''

''Neden ama çok eğlenceli''

''Ders bitsin ben sana eğlenceyi göstereceğim.'' Sehun, gözlerini kıstı ve hocaları duymasın diye fısıldadı. Biraz önceki konuşmaları da aynen bu şekildeydi.

''Bekliyorum Sehunie''

''Bay Byun ve Bay Oh! Konu ne bizde öğrenelim'' Kimya hocaları Bay Kim onları gözlüklerinin üzerinden bakarak uyardığında, ikili önüne döndü.

''Özür dileriz Bay Kim'' aynı anda söylediklerinde Baekhyun, Sehun'un da azar işitmiş olmasına kıkırdıyordu.

Sehun, ona göz devirdi.

''Evet çocuklar kitaplarınızın 50. Sayfasını açın. Bugün organik kimyanın temellerini oluşturacağız. Bakalım metan gazı nasıl oluşuyormuş'' Bay Kim bunu der demez arkadan bir ses yükselmişti.

''Hocam yaşayan tüm canlılar zaten metan gazı üretmiyor mu? Osurarak''

Tüm sınıf kahkahalara boğulurken; Bay Kim sesin sahibine baktı. ''Bay Park ders bittikten sonra yanıma uğrayın''

''Hadi ama Bay Kim; organik kimyanın temeli vücudunda karbon atomu bulunduran tüm canlılar değil midir.''

''Evet öyledir Bay Park, ama laubaliliğiniz için sizinle konuşmamız gerek.'' Bay Kim gözlüğünü işaret parmağı ile burnunun üzerine itekledi ve devam etti.

Chanyeol, göz devirdi. Ne olmuş yani azıcık eğlenmek istediyse... sol yanında oturan Sehun'un hala gülümsüyor olmasına takılmıştı gözleri... Oh Sehun, açık kahve saçları ve gülerken kısılan badem gözleri ile yer yüzüne inmiş bir melek gibi gözüküyordu.

Baekhyun, sağında oturan Sehun'a bakmak için başını çevirdiğinde; Chanyeol'un Sehun'a dalgınca baktığını fark etmişti. Park Chanyeol, ergenlikte boyu çılgınlar gibi uzayan, kepçe kulaklı, yerine göre espri yapabilen ama genellikle ağır abi ayaklarında takılan, yakışıklı sınıf arkadaşı... ve çocukluk aşkı...

Baekhyun, Sehun'un dersi dinleyip not aldığını görüyordu; bir de Chanyeol'un onu izlediğini... Chanyeol, üzerinde dolaşan bakışları hissettiğinde Baekhyun'u görmüştü. Baekhyun, bozuntuya vermeyerek yan bir şekilde sırıttı ve göz kırptı. Chanyeol omuz silkip, önüne döndü.

Baekhyun da önüne döndü. Yüzündeki gülümseme soldu ve elindeki kalemin içini yeniden taktı. Chanyeol'un onu fark etmesi için Baekhyun onu büyülemeliydi.

*******

''Yah yah Sehun'' Baekhyun, Sehun'un kolunun altından kurtulmaya çalışıyordu. ''Bırak ama saçlarımı bozuyorsun''

''İyi olmuş, nasıl arkadaşsın sen onu geçtim bir de kuzenim olacaksın. Seninle aynı genleri taşıyor olduğumuz aklıma geldikçe utanıyorum.'' Sehun, dersin intikamını onun özenle yapılmış saçlarından çıkarıyordu.

''Ama Sehunie seni sevdiğimi biliyorsun'' Baekhyun debelenirken ona bakmaya gayret etti. Tanrı aşkına neden içlerinde en kısa olan oydu?

''Bende seni seviyorum, ama bu intikam almama engel değil.'' Sehun, onu gıdıklamaya başladığında okulun bahçesinde olan ağaçların altında oturuyorlardı.

NOVICE  WITCH'S LOVE ✔Where stories live. Discover now