-54. Bölüm-

1.7K 132 217
                                    

Medya>> ChanBaek *-* 

Şarkı>> EXO- Transformer

***********

"Yaşlanmışsın." dedi Luhan. Çenesini eline yasladı. Suho tam karşısındaydı.

"Sende hala aynı gevşeksin." Göz devirdi. Suho kardeşi ile uzun süredir görüşmemişti, ama buna rağmen Luhan hala aynı görünüyordu.

"Hala aynı ciddiyet. Sıkılmadın mı?"

"Sen bu halinden sıkılmadın mı?"

"Onca zaman sonra ilk defa buluştuk ve biz birbirimize laf mı sokacağız?" Luhan geri yaslandı. "Hyung, ne konuşacağız bilmiyorum, ama ondan önce iyi misin?"

Suho, onun gözlerine baktı. Araları Somi yüzünden kötü olabilirdi, ama onlar hala kardeşti. Her ne kadar ayrı annelerden olsalar bile öyleydi. "İyi sayılırım. Sen peki?"

Luhan gülümsedi ve "İyi sayılırım." dedi. "Bunu sorunca bana kızacaksın ama Somi nasıl?"

Suho, ifadesini korumaya çalıştı. Yaralı olduğunu öğrenirse öylece durmazdı. Aslında bu durumu kendi faydaları için kullanabilirdi. Somi'yi güçlerini kazansın diye vampirlerin arasına bıraksa bile Luhan, Somi'ye hala düşkündü. "Nasıl olduğunu sana söylemeden önce benim sana diyeceklerim var."

Luhan kaşlarını çattı. "İyi ya da değil hyung. Sadece bunu söyleyeceksin."

Suho, nefes alıp verdi ve ellerini masanın üzerinde birleştirdi. "Geçen gün kurt saldırısına uğradı. Bu yüzden sol kolunu şu an için kullanamıyor ama iyi olur yakında."

"NE?" Luhan'ın sesi olduğundan yüksek çıktığında; onlara bakan birkaç kişi olmuştu. "Ne demek saldırıya uğradı? Sen neredeydin?"

"Sakin ol. Gayet iyi durumda ve evde dinleniyor." İşte bu yüzden Suho ona söylemek istemiyordu.

"İyi de nasıl oldu? Onun tek bir kurda kaybetmeyecek kadar güçlü olduğunu biliyorum."

"Seçileni korurken beş kurdun aynı anda saldırısına maruz kalmış, sonra da fazla güç kullanınca bitkin düştüğü anda başka bir kurt omzunu ısırmış. Diğerleri yardım etmek için geç kalınca olan olmuş, ama endişe edecek bir şey yok. Chanyeol'u biliyorsun; onu yaralayan kurdun boynunu koparmış."

Luhan, her ne kadar onun iyi olduğunu duysa bile çoktan sinirlenmişti. Kurtlardan nefret ediyordu. "Onu görmek istiyorum."

"Luhan... olmaz"

"Neden hyung? Niye? O benimde kardeşim."

"Somi bunu bilmiyor. Üstelik aranızda iyi sayılmaz."

"Kendimi affettirebilirim. Sen bana izin verirsen olur."

"Bir şartla sana izin veririm." Suho buraya onu kendi yanlarına çekmek için çağırmıştı. Madem Somi'yi görmek istiyordu bunu kendi avantajına kullanabilirdi.

Luhan, merakla Suho'ya baktı. Sakin bir kişiliği olsa bile her şeyi bildiğine emindi. Kötü olmasa da lehine kullanılacak şeyleri asla kaçırmazdı. "Neymiş o şart?"

"Seçilene yardım edeceksin."

Luhan ilk önce şaşırmış, ardında da yüzüne alay eden bir gülümseme yerleştirmişti. " Cidden hiç değişmemişsin. Somi'ye karşı olan zaafımı bunun için mi kullanacaksın?"

Suho omuz silkti. "Sen bilirsin kardeşim. Onun inatçı olduğunu biliyorsun. Benim yardımım olmadan yüzüne bakmayacaktır."

Luhan, biraz durup düşündü. Suho haksız sayılmazdı. Somi'nin inadı cidden fenaydı. Üstelik zaten onlara yardım etmeyi de istiyordu. "Peki tamam, senin dediğin gibi olsun. Ne yapmam gerekiyor söyle."

NOVICE  WITCH'S LOVE ✔Where stories live. Discover now