-42. Bölüm- (M)

2.6K 177 378
                                    

Medya>> Chanbaek *-*

Şarkı>> EXO- Heaven *-*

**************

-Önceki Bölüm Sonu-

''Diyeceğim o ki, kurtulamıyorsan sen de onu bırakma'' diye devam etti Luhan.

Kai, bir süre ona baktı. Diyecek bir şeyi yok gibi görünüyordu. Ancak aklını işgal etmeye başlayan tek bir soru vardı.

Ben gerçekten ona aşıksam; zamanı geldiğinde onu size vermeyi isteyecek miyim?

****************

''Yani diyorsun ki Kai de Sehun'a bağlandı. Öyle mi?'' Chanyeol, Baekhyun'un dizlerine kafasını koymuştu ve aşağıdan ona bakıyordu.

''Hmm. Ne anlattıysam o işte.'' Baekhyun, onun saçlarıyla oynuyordu. ''Kai, ona bağlandı mı emin değiliz. Sehun bunun için bir şey yapacağım dedi ve gitti.''

''Ne yapmayı düşünüyormuş? Kai konusunda'' Chanyeol, saçlarının arasında dolanan parmaklar yüzünden mayışmış hissediyordu. Bu sırada esnedi.

''Bilmiyorum. Sadece iyi olacak dedi. Sehun, bundan sonra daha güçlü olacaktır. Biliyorsun.'' Baekhyun, dedi ve ''Uykun mu var?'' diye sordu.

''Bilmiyorum, sadece kendimi çok tembel hissettim.'' Chanyeol, gülümsedi ve elini kaldırıp Baekhyun'un yanağına dokundu. ''Baekhyun, neden emin değilim ama cidden geceleri sensiz uyumak istemiyorum.''

Baekhyun, gözlerini kırpıştırdı ve Chanyeol'e baktı. ''Bu sıralar, bana çok fazla bağlı hale gelmeye başladın.''

''Seni sıkıyor muyum?'' Chanyeol, gözlerini kocaman açmıştı.

''Hayır, hayır asla.'' Baekhyun, yanlış anlamasından korktuğu için hemen söyledi. ''Aksine çok hoşuma gidiyor.'' Baekhyun, gülümsemişti. ''Çok şey gibi hissettiriyor...'' Baekhyun, bakışlarını kaçırdı.

''Ney gibi?'' Chanyeol merakla sorduğunda başını onun dizlerinden kaldırıp, yanına düzgünce oturmuştu.

''Bana aşıkmışsın gibi''

Chanyeol, gözlerini kırpıştırdı ve Baekhyun'un ona bakmasını sağlamak için çenesini tutup kendine çevirdi. Baekhyun, ona bakmak zorunda kaldığında Chanyeol'un ona olan bakışları ile karşılaşmıştı. Gülümseyen yüzü ile uyumlu bakışları vardı. ''Çünkü sana aşığım. Belki bu yüzdendir.'' dediğinde Baekhyun, yanaklarına hücum eden kanın farkındaydı.

''Chanyeol!'' Baekhyun, bakışlarını onun göğsüne indirdi ve sonra hemen yüzünü onun boynuna gömmek için sarıldı.

Chanyeol, minik bedenin utandığı için ona sarıldığını biliyordu ve kıkırdamasına engel olamadı. Kolları ile onu sardığında Baekhyun'un başını tutup, daha çok kendine bastırmıştı. ''Benden utanman içinde bir neden yok, ama şu an yaptığın şey çok tatlı.''

Baekhyun, aslında daha girişken ve edepsiz olduğunu biliyordu ama bir an utanıvermişti. Hayal ettiği şeyin gerçek olması ve kendi kulakları ile Chanyeol 'den o şeyi duyması, kalbine iyi gelmiyordu. Chanyeol'un kendine has o baskın kokusu burnuna dolarken, sadece ikisi varmış gibi hissediyordu. Derin bir nefes alıp kendini geri çekti ve Chanyeol'e baktı. Ancak çok yakın bir mesafede durduğunu, Chanyeol'un burnuna değen burnu ile fark etmişti.

Chanyeol, onun gözlerine bakarken aşırı yakınlığın vermiş olduğu o donma anını yaşıyordu. Baekhyun, ona bu kadar yakından bakarken onun güzel olduğunu bir kere daha fark ediyordu ve bakışları, onun ince dudaklarına kayıyordu. Chanyeol, yutkundu ve kollarının arasında duran bedenin de kalp atışlarının arttığını biliyordu.

NOVICE  WITCH'S LOVE ✔Where stories live. Discover now