-13.Bölüm-

2.5K 241 181
                                    

Medya>> SeBaek

Şarkı>> Cher Lloyd- Over the Moon 

****************

-Önceki Bölüm Sonu-

Chanyeol, onu yere bıraktığında Baekhyun, şöyle bir etrafa baktı. ''Gitti mi cidden?''

''Evet Baekhyun''

''Ya yine gelirse?''

''Sanmıyorum.''

''Emin misin?''

''Evet''

''Peki -yani gelmesin tabi- ama ya gelirse diye soruyorum.'' Baekhyun, Chanyeol'e baktı.

''Evet?''

''Yeniden beni kucağına alır mısın?''

''Olur''

''Tamam'' Baekhyun, o itiraz etmeden kabul edince önüne baktı ve otları aramaya devam etti. Eve gidince babasına teşekkür edecekti.

***********

Sehun, Kai'nin hayalarını tekmeledikten sonra iki gün geçmişti ve onu görmemişti. Tabi bunda araya hafta sonunun girmesi de büyük etkendi, ama yine de onu etrafta dolanırken de görmemişti.

Pazar günüydü ve Sehun, öğleden sonra odasında oturmuş önündeki kitaba bakıyordu. Anlayamadığı sayfalar gittikçe artarken, Usta'yı bulması gerektiği konusunda daha fazla hırslanıyordu. Cadı dilinin bu kadar karmaşık olduğunu hiç düşünmemişti. Kitabın çoğu sayfasında pembe, yeşil, mavi, ve sarı renkli post-itler vardı. Hani şu ucu ok işaretli olanlarından.

Aklındaki düşünceler o kadar çoktu ki beyninin her lobu ayrı bir bağımsızlık ilan etmiş gibiydi. Öncelikli gündem konuları ise Kai ve kitaptı.

Kai, ciddi anlamda onu sinir ediyordu ve onun yanındayken Sehun, kendine hakim olamıyordu. Bir yanı onu tekmelemek isterken, diğer yanı gece yatakta ayıplı şeyler yapmak istiyordu. Bunlar hep içinde yatan sürtüğün onu kandırmaya çalışmasıydı. Sehun'un işine tüy diken en büyük etkende, Kai'nin yakışıklı olmasıydı. Yakışıklı derken çok fazla yakışıklıydı ve Sehun, onun kendisine ilgisini birazcık tatlı buluyordu. Tamam... biraz abartıyor olabilirdi ,ama alo! Kai gibi yakışıklı birinin sizinle ilgilendiğini düşünsenize... peki düşünemedik ama olsundu.

Sehun, dudaklarını büzüp bıkkınca nefesini bıraktı. ''Tekme atmasamıydım ki'' söyledi kendine.. Pişmanlık mı duyuyordu. Tabii ki hayır, ama yine de emin değildi.

''Tamam, Sehun kendine gel ve şu kitabı çözmeye çalış. En azından koruma büyülerini öğren. Evet koruma büyüleri.'' Dedi kitabın en ön sayfalarında olan kelimeleri, Baekhyun'un ona verdiği başka bir deftere yazmaya başladı. İçinden söyleyerek yazıyordu. Dışarıdan söyleyerek yazarsa bir şey olmasından çekiniyordu.

>Custodi me domine luna, Rogo autem vos plenilunium.<

Sehun, büyüyü yazdıktan sonra çevirmeye çalıştı. ''Koru beni yüce ay! Sana sesleniyorum Dolunay!'' diye kendi diline çevirmişti. Sonra da yüzüne bir gülümseme yayıldı. ''Çeviricince de çok saçma oldu be!'' kıkırdamaya devam ederken, büyünün başına da ateşten koruma büyüsü diye yazdı.

Bu şekilde pek çok büyüyü defterine geçirmişti. Babasının kitabı biraz büyük olduğu ve kaybederim korkusu ile evden dışarı çıkaramıyordu. Bu yüzden şu an için işine yarayacak olan tüm büyüleri yazmıştı.

NOVICE  WITCH'S LOVE ✔Where stories live. Discover now