-45. Bölüm-

2K 171 267
                                    

Medya>>KrisHan *-*

Şarkı>> EXO- Artificial Love *-*

************

''Bakın kimler buradaymış!'' Luhan, karşısına çıkan tanıdık bedeni görmeyi beklemiyordu.

''Bana mı söyledin?'' Somi, hemen yanında alışveriş arabasının dibinde dikilen Luhan'a sordu.

''Güzelim, senden başka kim var şu an?'' Luhan, etrafa bakındı. Sonra bakışlarını Somi'ye çevirdi.

''Bilmem, hayali arkadaşlara falan sahipsindir belki.'' Somi, onunla alay ettiğinde sebze reyonundan paket yapılmış domatesleri alıyordu.

''Bana hala kin mi güdüyorsun? Hadi ama... üzerinden çok fazla zaman geçti.'' Luhan, gülümsedi.

''Ben kötülere her zaman kin güderim Luhan.'' Somi, burnunu kırıştırdı ve arabayı alması gereken diğer yiyecekleri bulmak için sürdü. Luhan'da onun peşinde geliyordu.

''Sadece seni vampirlerin arasında bırakmıştım. Başına kötü bir şey gelse burada olmazdın değil mi?'' Luhan yaptığı şeyi basit bir şeymiş gibi söylerken, Somi, sinir kat sayılarının arttığını biliyordu.

''Seninle iyi arkadaştık Luhan ve sen ne yaptın! Beni bir avuç aç vampirin arasında tek başıma bıraktın.'' Somi, durmuş ve geriye dönmüştü. Kaşları çatılıydı.

''Özür dilerim.'' Luhan, gözlerini kırpıştırdı.

''Hah!'' Somi, onun bunu içinden gelerek söylemediğini biliyordu. Luhan, cadılara ihanet etmişti ve böyle birinin ne kadar güvenilir olabileceğini uzun zaman önce deneyimleyerek öğrenmişti. ''Sağ ol, ama kalsın.''

''Abin nasıl?'' Luhan, yeniden ilerlemeye başlayan Somi'nin peşine takılmıştı.

''Seni ilgilendirdiğini düşünmüyorum.'' Somi, ramenlerin olduğu raflardan sevdiklerini aldı ve Luhan'a bakmadan ilerledi.

''Daha da inatçı olmuşsun.'' Luhan, kıkırdadı. ''Eskiden daha naziktin.''

''Birileri sağ olsun.'' Somi, göz devirdi. Luhan ile okulda karşılaştıkları yetmiyormuş gibi bir de burada denk gelmişlerdi. Gününün içine etmeye kararlı gibi duruyordu.

''Somi, o zaman seni orada bırakmasaydım şu an sahip olduğun güçlerin; açığa kim bilir ne zaman çıkacaktı. Bunu sana yaptığım bir iyilik olarak düşün.'' Luhan, dedikten sonra Somi durdu ve geriye döndü. Gözlerini Luhan'a dikti.

''Çok sağ ol ya!! Senin sayende az daha ölüyordum. Dengesiz açığa çıkan gücüm yüzünden hem de .''

''Vampirlerin sana dokunmasına izin vermedin ama.''

''Kendini haklı çıkarmaya falan mı çalışıyorsun? Luhan, ben artık 15 yaşındaki genç kız değilim. Üzerinden 9 yıl geçti ve ben -emin ol- daha da güçlendim. Senin aksine.'' Somi, onu tehdit eder bir tonda konuştuğunda, Luhan'ın yüzünde tatmin olmuş bir gülümseme vardı.

''Benim miniğim büyümüş de beni tehdit mi edermiş.'' Luhan, Somi'nin yanaklarını sıkarken küçük bir çocuk seviyormuşçasına davranmıştı.

Somi, Luhan'ın ellerini ondan tiksinir bir ifade ile uzaklaştırdığında çatılı kaşları ile ona meydan okuyordu. ''Dokunma bana!''

''Tamam, sakin ol. Sadece şaka yapıyordum.''

''Uzak dur benden Luhan. Cidden uzak dur.'' Somi, sinirle kendini ifade ettikten sonra arabayı sürmek için döndü ve hızlıca kasaya doğru gitti.

NOVICE  WITCH'S LOVE ✔Where stories live. Discover now