70. BÖLÜM *FİNAL*

432 42 60
                                    

Görsel : SekaiBaekchan

Medya: Flo Rida& David Guetta -Club can't handle me

***** 


Sehun, son mumu da yaktığında odanın içini saran hafif vanilyalı kokuyu soludu. Son zamanlarda buna merak salmıştı. Bebek bakımından vakit buldukça dinlenmek için böyle şeyler yapıyordu. Masanın üzerindeki parfüm şişesinden bileğine bir kere sıkıp boynuna sürdü. Uzun zaman sonra Kai ve kendisine zaman ayırabildiği için azıcık heyecanlıydı. Somi sağ olsun halinden anladığı için Haneul'a bakacaktı. Areum ile anlaşmaları şu an çok işine yaracaktı. Çünkü Areum ortalıktayken Haneul kesinlikle anne-babasını önemsemiyordu.

Bu arada evde değillerdi. Onca insanın arasından böyle bir şey yapmaya çalışsalar kesinlikle Kai'nin dediklerini yapamazdı.

Kapı sesi ile arkasına döndü Sehun. ''Gelmişsin.''

Kai'nin yüzüne yayılan memnun gülümseme, ortamın hoşuna gittiğine dair bir işaretti. ''Böyle mi yapacağız yani?'' Sehun'a doğru ilerledi.

''Hoşuna gider diye düşündüm.'' Sehun da ona doğru yürüdü.

Kai'nin elleri Sehun'un belini sararken, Sehun'un elleri de boynuna gitmişti. Arkada çalmaya başlayan hafif müzik ile Sehun, Kai'ye baktı. Sallanmaya başladıklarında alınları birbirine dokunuyordu.

''İşte aradığım huzur'' Kai, sakin bir ses tonu ile ona uyum sağlıyordu.

''Sanırım arada bu şekilde dinlenmemiz lazım.'' Müziğin ağır ritmine kendilerini bırakmışlardı.

''Hmm'' dedi Kai, onun dudağına öpücüklerini bırakırken. Işığın loşluğu, odanın içini saran mumların kokusuna müzik eşlik ediyordu. Kai, dudağını onunkilere yavaşça bastırırken anın tadını çıkarıyorlardı. Sehun'un eşsiz tadını almak çok hoşuna gidiyordu.

Alt dudağını ezerken, alt bedenini kendine doğru çekti. Aralarındaki sıcaklık ve uyum baş döndürüyordu. Sehun'un elleri Kai'nin ensesindeki saçların arasına karışırken, Kai'nin elleri de üzerindeki tshirtün altına doğru kayıyordu.

Yan yana olsalar bile birbirlerini özlemeye devam ediyorlardı. Kai, onun üzerindeki tshirtü çıkardı ve beyaz teni ortaya çıkardı. Sehun, Kai'nin gömleğinin düğmelerini açıyordu. Teker teker açılan yerdeki tenin üzerini öpüyordu ve devam ediyordu. Kemerin tokasını açtı ve fermuarı indirdi.

''Tek sabırsız ben değilim sanırım.'' Kai söylediğinde Sehun onu yatağa doğru ilerletmiş ve itmişti.

Kendi üzerinde ne varsa çıkarmadan önce Kai'yi soyduğuna emin oldu.

''Madem yapacağız her şeyi düzgünce yapalım değil mi?'' Sehun gülümsediğinde gözleri hafifçe renk değiştirmiş ve arkada çalan şarkıda değişmişti.

''Cadı Kralı'nın çekici etkisini üzerimde kullanmayı düşünmüyorsun değil mi?'' Kai, yüzüne yayılan çapkın gülümseme ile izliyordu.

''Kullanmama gerek var mı?'' kalçasını sağa sola sallıyordu. Müziğin ritmine bırakmıştı. Ağır bir şekilde yürüdü ve yatakta uzanan Kai'nin üzerine doğru kedi gibi süzüldü. Kasıklarının oraya geldiğinde öpücüklerini bıraktı. Esmer tenin tadına bakarken karın kaslarının her birini öptü. Onları ayıran çizgi boyunca diliyle göğsüne kadar çıktı. Kai'nin zevkle titrediğini görebiliyordu.

Boynuna doğru yol aldı. Minik öpücükleri ısırıklar takip ettiğinde göz göze gelmişlerdi.

''Böyle şeyleri daha çok yapman için ne yapmam lazım söyle bana?'' Kai, çaresizce sordu.

NOVICE  WITCH'S LOVE ✔Where stories live. Discover now