[|14|]

1.3K 84 17
                                    

Hahaha, some of u guys should probably check the dates😂😂 IT WAS JUST AN APRILS FOOLS PRANK😂 JAG SKA INTE RADERA BOKEN, LIKE HELLA NO. I love this book and u 2! Fråga inte varför jag skriver på engelska, jag gillar bara engelska lite mer😂 Här har ni dagens kapitel!❤️

✯❄︎✯

Jag får inte förlora

Peter lät Sunglory komma ut från sitt vilande läge. Hon och Flameleaf såg stint på Peter och Sunglory. Båda vägrade ge vika. Ingen startsignal ljöd eftersom Charlie lämnat dem. Fortfarande ett osmart drag.
Peter och Sunglory kastade sig över Melia och Flameleaf. Det gick snabbt. Lika snabbt som för Vera och Nightlight. På några sekunder hade Peter naglat fast Melia mot marken. Han var böjd över henne med tre svarta flammor av eld riktade mot henne. Synkade som Peter och Sunglory var så hade hon också tryckt ner Flameleaf under sig. Hon demonstrerade att hon var den starkare av dem. Flameleaf såg argt på men visste sin plats.
"Ja, då var det överstökat," sa George och skrev att Peter vunnit på tavlan.
Samtidigt la han till Zacs vinst. Zac jämrade sig i ett hörn.
Han måste var gul och blå nu.
Blair var bekymrad. För nu var det hennes tur. Hon gick fram till mitten och ställde sig framför Bella. Hon flinade och hennes svarta kråka skränade.
"Vi ska slå henne tills hon blöder ögonen av sig, visst Gleaming?" sa Bella och kliade sin kråka över näbben.
'Hon kommer inte ens kunna gå när vi är klara med henne,' skrattade Gleamingair lömskt.
Blair bet sig i läppen och släppte ner Flare på marken.
"Látego."
Flare blev till den eldröda piskan. Gleamingair flög upp i luften. Blair snärtade till med piskan och den virade sig runt Bellas arm. Hon drog till och Bella tappade balansen. Blair drog åt sig piskan och mumlade:
"Grande lume tempestade."
En stor virvel av eld började slicka efter Bella. Hennes ögon blixtrade till och hon sa:
"Auga."
Formel efter formel blev kastad. Blair flåsade högt och hon sjunk ihop på marken. Hon hade gjort slut på all sin magiska kraft.
"Redan slut på magi? Då börjar väll det roliga lite tidigare än väntat," skrattade Bella.
George såg mörkt på flickan. Bella höll upp sin hand mot Gleamingair och sa:
"Dlinnyy kinzhal."
Gleamingair förvandlades till en lång dolk i metallic svart. Bella gjorde ett utkast mot Blair som rullade undan på marken men var en aning för sen. Dolken borrade sig in i hennes högra ben och en rännil av blod strömmade ut. Blair flämtade till när en våg av smärta i benet vällde upp. Dolken hade satt sig långt in, ända in till skelettet. Bella drog ut sin långa kniv och hoppade bak några steg. Blair reste sig krampaktigt. Hon hade fortfarande Flare som en piska.
"Blair! Låt Flare hjälpa dig!" ropade George oroligt.
Blair bet ihop och haltade lite. Nej, hon tänkte inte göra det. Inte än iallafall. Blair stödde lite på höger benet och grinade illa. Men det fick duga. Nog skulle det sakta ner henne men hon var mycket listigare än Bella.
"Absorción de dor."
Zac hade försökt lära henne den formeln sedan de hade tränat Läkemagi med Rosaline. Men luftmagi har aldrig varit Blairs starka sida som ni redan vet. Smärt-absorberings formeln slog en aning fel med det fick duga. Blair vred på klacken och började springa runt duellgolvet. Bella såg förvirrat på henne.
Hah, där fick den bitchen.
Blair fick upp farten och sprang upp mot väggen. Hon tog satts och grabbade tag i en liten utstickande sten. Snabbt rörde hon sig uppåt. När hon var vid taket stannade hon och höll i sig. Hon spanade ner på marken men såg inte Bella utan bara ett hål i jorden. Hennes Familiaris syntes inte häller till någonstans. Blair muttrade irriterat.
"Visión radiación de calor."
Något hon väldigt nyligen upptäckt hon kunde göra. Se värmestrålning. Både de och smärt formlerna var rätt simpla och krävde inte jättemycket magisk kraft.
Där, nere under jorden rörde sig Bella och Gleamingair snabbt. När Bella var en bit ifrån Blair släppte hon tagen och lät sig falla med huvudet föst.
Amber flämtade till. George svor, Melia gav ifrån sig en konstigt ljud, Zac märkte inget och Peter stod stilla. Han visste att Blair kunde bättre.
Det var hon tacksam för.
Blair sträckte ut händerna framför sig och kastade en formel som öppnade upp marken. Hon föll rakt på Bella och Gleamingair.
Bella grymtade till. De var nere i ett djupt hål med flera gångar efter Bellas plöjande.
Blair gillade inte att de andra inte kunde se vad som föregick där nere så hon tog satts och hoppade säkert två meter upp i luften och landade på kanten. Bella var inte långt efter. Hon slöt gropen och förvandlade Gleamingair till en dolk igen. Blair snärtade till med piskan och slog med den uppåt. Där snurrade den sig runt en stor stalaktit. Blair drog hårt och stalaktiten lossnade. Bella kastade sig på marken och rullade runt några gånger. Då tröttnade hon på att leka omkring.
"Vzryv azota."
En hög explosion hördes och Blair kastades omkull. En irriterade pipljud bedövade henne för en stund. Hon försökte resa sig men upptäckte att hennes ben hade börjat blöda ännu mer.

✯❄︎✯

Anton kände att marken skakade häftigt under hans fötter. Cora grep skrämt tag i hans hand. Generat som han var kliade hans sig i nacken, ett bevis på osäkerhet.
"Explosionen utlöstes i de nedre gångarna," konstaterade Anton.
Han visste mycket väl att Rubineleverna i Kitaune och Lion gruppen hade duelleringslektion men det som oroade honom mest var att han väldigt nyligen sätt Charlie komma med en pojke i famnen. Professorn var helt klart på väg mot skolsyster Elekita för pojken hade en vackert lila blåtira på vänster öga och en brännskadad arm. Och innan honom hade Ricky kommit farandes med Skylake i famnen, en flicka som tillhörde Rickys grupp med hennes katt springandes bredvid sig och en örn i famnen. Efter de hade en frånvarande och lite förvirrad pojke med en huttrande tasmansk djävul nästan sprungit omkull Cora.
"Kom," sa Anton och drog med sig Cora.
De genade genom att ta dem hemliga gångarna som bara Anton kände till.
Anton och Cora rusade in i duelleringssalen för Rubineleverna. Blicken chockade dem. Blair låg på marken med ett blodöversvämmat ben. Tjejen hon duellerade mot var ingen med än...
"Är inte det...?" sa Cora.
"Jo," sa Anton och nickade sammanbitet.
Belladonna Serpenterian. Syster till Daniel Serpenterian.
Belladonna utlöste ännu en explosion mot Blair. Hon rullade undan och försökte resa sig men hennes ben vek sig. Hennes ansikte visade hur ont det gjorde. Anton drog med sig Cora till Peter och hans kompis.
"Det här är rena vansinnet Peter!" utropade Anton över oljudet.
"Jag vet!" ropade Peter.
"Varför gör du inte något då?" ropade Anton.
"Kanske för att Blair vill göra det själv," sa Peter.
Anton bet sig i läppen och såg tvekande ut.
Samtidigt lyckades Blair resa sig upp och slog till med piskan. Den förvandlades till Flareblitz som såg oroligt på Blair.
'Batalla! Var inte dum nu, ge upp,' sa Flareblitz.
"Nej Flareblitz. Vi kan göra det här tillsammans, okej?" sa Blair och log smärtsamt.
'Som du vill Batalla. Jag står vid din sida till slutet,' sa Flareblitz med en lätt suck.
Flareblitz ställde sig i attackposition och morrade.
"Combinación de láser de lume dobre."
Flareblitz och Blair sprutade en lila eldlaser mot Belladonna och hennes Familiaris. Den missade och Belladonna fyrade av ennu en explosion. Damm flög upp och Anton var tvungen att skydda ögon och mun. Peters kompis med pepparögonen började hosta frenetiskt.
Smart där Rubinelev. Täck inte för munnen du. Nej då. Det gör ju allting värre.
Anton var irriterad. Varför var Charlie tvungen att lämna dem här?? Anton fick svaret inte långt efter att tanken slagit honom.
En pojke med rödblont satt i ett hörn och jämrade sig. Han hade en blåtira på ena ögat och det rann blod ner för kinden. Hans kropp var en enda stort blåmärke. Eller nästan. Men huden var täckt av blå, lila, gula, rosa och gröna märken. Man skulle kunna säga att pojken var rena ramma regnbågen.
Pojken Charlie kommit springandes med i famnen måste ha varit den här pojkens motståndare. Och om Anton mindes rätt var det här pojken som var Bridget Cartwrights yngre bror Zachary. Flickan med örnen i famnen som kommit rusandes gissade Anton på att örnen var Zacharys Familiaris.
Dammet la sig och Anton såg oroligt mot planen. Blair låg halvt medvetslös på marken och Flareblitz vinglade ostadigt.
Gode Gud. Låt dem vara okej!

Familiaris Academy ~ Winternight and FlareblitzWhere stories live. Discover now