[|23|]

1.3K 79 26
                                    

För Team Victory

Blair hade på sig helsvart skoluniform och en svart mantel med huva. (A/N: Sådan där medeltida.) Det var turnering och Rubineleverna skulle möta Rubinelever, Safireleverna mötte Safireleverna etc. När alla årskurser hade en vinnare skulle Rubin möta Safir och Smaragd Diamant. Element blev automatiskt kvalificerad till final. Det var bara 8 Rubinelevslag som skulle delta. Blairs lag var ett ut av dem. Just nu höll de på att bråka om lagnamnet.
"Sun warriors," sa Peter.
"Sharks," sa George.
"Nightlight," föreslog Vera.
"Skyhigh," muttrade Zac.
"Soulfamiliar," sa Ricky fundersamt.
"Varför inget gemensamt. Vi ska möta en grupp med Rubinelever som är Eldillusionörer och kallar sig Team Fire Ninjas. Jag vet att vi kan slå dem för vi är ett team. Inte det team med världens bästa samarbete men ett team med vänner. Inte världens bästa vänner men vi har något i gemenskap. Vi vill alla vinna. Eller hur? Så vi ska kämpa hårt tillsammans och vinna. Team Victory," sa Blair allvarligt och mötte var och ens blick.
"Sounds good," sa Vera och log.
"Varför inte," sa Peter.
De andra nickade instämmande.
Team Fire Ninjas var en grupp på 6 killar.
"De lottar fram vem som ska duellera mot vem..." mumlade Vera.
Blair nickade. En Illusionist satte igång tävlingen och Blairs grupp var först ut. Eftersom nästan alla grupper är 6 så är det bara fem som få delta vardera rond. Det måste ju vare ett udda antal dueller, annars kan ingen vinna. George valde att stå över den här gången.
Peter och Vera vann sina matcher mot Team Fire Ninjas. Dock förlorade Ricky och Zac mot tvillingarna Tim och Tom. (A/N: Ja, fyndiga namn. Jag vet😂) Därför hängde allt på Blair men hon var mer än redo. Det var hennes och pojken Dimitris tur nu. Han var rätt kort och liten men Blair underskattade honom inte. Snarare förstod hon att han var riktigt stark. Blair valde fortfarande att ha Flare som en piska men Dimitris gasellvän stod lugnt bredvid honom.
"Må bäste magiker vinna," sa Illusionist värden.
Dimitri valde att göra sitt drag först. För att vara så liten och kort var han jäkligt snabb. Ja nästan snabbare än Victor Chamber. Blair valde att stå kvar med piskan i handen och observerade noga. Inte ett ljud hördes från publiken. Blair tog ett djupt andetag och började jaga efter Dimitri.
Av alla djur så har han en gasell...
Blair fick fatt i killen och tacklade honom. Oturligt nog vek han undan i farten och bromsade in. Blair föll handstupa mot golvet och skrapade upp hennes högra handflata. Dock spelade det inte så stor roll för att hon var vänsterhänt. (A/N: Någon mer här som är det??) Blair svor. Hon rullade upp från marken bara för att mötas av en vacker storm av blå eld. Blair hann i sista sekund få upp en barriär av vatten. Hon andades ut av lättnad och hoppade bak några steg för att nästan bli stångad av gasellens långa horn.
"Jäklar!" svor Blair och ryggade.
"Försöker ni ta livet av mig eller?"
Dimitri kliade sig i nacken.
"Nej. Förlåt."
Han bröt en aning på ryska. Vilket förklarade namnet. Dimitri Ivanovitsh.
Blair grimaserade och återupptog striden. Efter ett tag besegrade hon Dimitri. Vilket betydde att de gick vidare till kvartsfinal. Andra matchen mot Mix of Nature stod Blair över och lät sina kamrater ta över striden. En flicka i 16 års åldern kom fram till Blair.
"Hej Blair Hunter. Jag ser att du är vän med min syster," sa hon och nickade mot Vera som duellerade mot en annan Rubinelev.
"Låt mig gissa. Kimberly Blackstone?" sa Blair.
Kimberly log och nickade bekräftande. En kille kom fram till Kimberly.
"Det är vår tur snart. Vi måste till den andra arenan," sa han.
"Åh Alex. Jag kommer. Vera är snart klar med den där tjejen," sa Kimberly.
Alex nickade. Vera besegrade framgångsrikt tjejen från Mix of Nature och Diamantelevrna sa hejdå till Blair för att gå till sin arena. Juste, Rubin, Safir och Smaragdeleverna duellerade i en arena och Diamant och Element i en annan. Senare skulle alla vara i samma såklart.
Team Victory besegrade sina motståndare och kom gladeligen till final. I finalen var så klart Ambers team: Team of Destruction. Zac och Josh stod över vilket gav Blair och Ricky chansen att få revansch.
När duelleringen började var syskonen Blackstone först. Amber fick aldrig sin chans att besegra sin syster. Tur för Team Victory dock. Ricky fick hämnd på Julian men Victor fick hämnd på George. Något som verkligen förvånade Blair var att Melia besegrade Peter. Men det var nog mest för att hon attackerade Sunglory och inte Peter.
Blair blev glad att de råkade lottade just så och det var en jävligt liten chans att det skulle bli så. Den där magiska skålen måste ha velat ha det så.
Blair reste sig och gick mot mitten av arenan. Bella stod redan där och såg på Blair med en bitch-blick. Illusionist-värden startade duellen och Bella började åter igen. Blair vek undan från slaget och snärtade till med piskan. Den lindade sig runt Bellas arm och Blair drog till. Bella föll och tog upp sin dolk ut skidan. Gleamingair framträdde och skränade. Blair grimaserade och förvandlade Flare. Blair rusade mot Bella och bromsade in precis intill henne.
"Låt oss se vem av oss som är starkast Belladonna. Förvandla Firecandy," väste hon.
Bella bet ihop och nickande tvekande. Blair hoppade bakåt och lät Bella ta av sin sko för att förvandla sin papegoja. När Firecandy flög bredvid Gleamingair flämtade hela publiken. Blair kunde nästan höra Anton skära tänder. Det var ingen bra idé att göra så här med det var ända sättet att verkligen avgöra vem av Blair och Bella som var starkast. Blair förde handen mot sitt armband och Winter trädde ylandes fram bredvid Flare.
Belladonna Serpentarian mot Blair Hunter. Vem vinner?

✯❄︎✯

Sen igen nu eller hur? Jag e helt slut nu. Hade dansuppvisning men ville skriva klart kapitlet åt er😉 Juste, sorry för alla A/N...
//Sarilia

Familiaris Academy ~ Winternight and FlareblitzTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang