[|24|]

1.2K 83 13
                                    

Hämnden är ljuv

Publiken häpnade när de såg att både Blair och Bella var Stjärnfödda. Blair tog ett djupt andetag och såg Bella i ögonen. Hon såg en aning oroligt tillbaka. Om den magiska ledningen fick reda på att så många i Aris var Stjärnfödda så skulle de ta dem och göra experiment på dem.
"Winter, Flare. Nu visar vi vilka som är starkast," mumlade Blair och hoppade på Bella.
Bella såg storögt på och hann inte vika undan. Blair riktade in ett slag mot henne och Bella vred sig för att inte bli träffad. Gleamingair dök mot Blair och började hacka och dra i hennes hår. Blair muttrade irriterat och började kasta eldformler mot kråkan. Bella tog möjligheten och knäade Blair i magen. Hon tappade andan och rullade av den ljusblonda flickan. Bella reste sig och Blair reste sig även hon på benen. Hon backade från Bella och hennes Familiarisar slöt upp till henne. Blair knäppte av kappan och slängde dramatiskt iväg den för att avslöja ett bälte fullt med glasflaskor fyllda med olika trolldrycker. Blair lossade en och slungade den mot Bella. Den sprängdes och ett hav med bolmande grå rök spred sig på planen. Bella började hosta som en galning och hennes Familiarisar flög så högt som de kunde. Blair drog lite på munnen och kastade en formel mot röken. Även en formel som skyddade henens ögon, sedan dök hon in i molnet av helveteshostgas. Hon hörde Bella hosta och fräsa. Blair närmade sig en stapplande Bella. Hon hade övertaget men det kändes orättvist. Därför kastade hon samma skyddsformler på Bella som Blair hade kastat på sig själv. Bella slutade hosta och tog några djupa andetag. Hon spann runt precis när Blair flög på henne. Med ena handen utlöste Blair fler helveteshostgaser så att deras strid skulle vara ett mysterium för publiken. Blair älskade mysterium.
Med den andra höll hon fast Bella mot marken. Winter skapade ett klot av is och slungade mot Firecandy. Papegojan vek undan och andades eld mot vargen. Flare vek undan för Gleamingairs tornado och lät växter gro upp och slingra sig runt kråkan. En ute. Blair flinade lite. Firecandy dök mot Winter och bredde ut vingarna i sista sekund för att sedan skicka vassa spjut av gul eld. Flare hoppade framför Winter och tog smällen. Hon rullade omkring på marken och reste sig inte. Blair spärrade upp ögonen och ropade efter räven. Bella vände på de så att Blair var under henne och höjde en hand med ett klot av kall gul eld. Winter gav ifrån sig ett yl och visade tänderna. Han gjorde sig beredd att anfalla Bella. Gleamingair stoppade honom genom att börja riva och klösa mot hans ögon. Winter gnydde och ryggade. Blairs ögon svartnade och hon knäade Bella i skrevet. Hon brydde sig inte om att hon var tjej men det skulle ändå göra jävligt ont. Bella stönade till och rullade av Blair. Blair satte sig upp i skräddar ställning, drog Winter intill sig och öppnade dörren till själen. Blair hade denna gång ögonen öppna riktad mot Bella. Den ljushåriga flickan såg skrämt på Blair. Tillsammans skapade Blair och Winter 10 klot av de olika elementen. Bellas ben vek sig när hon såg alla magi som var riktad mot henne. Gleamingair landade misstänksamt på hennes arm och såg på Blair.
"Jag ger mig," viskade Bella och kollade på all magi.
Blair och Winter lät en vindil löpa längs planen och friade dem från helveteshostgasen. Publiken drog efter andan och såg Bella inträngd i en ring av magi. Då började Vera tjoa och ropa hejvilt. Ricky och George stämde snart in.
"Heja Hunter!" ropade Zac.
"Bra gjort Hunter," sa Peter men Blair hörde det ändå över jublet som publiken av elever skapat.
Blair vände sig mot Peter och log svagt. Sedan reste hon sig och rusade mot Flare som låg lealöst på marken.
"Allt kommer bli bra," mumlade Blair och bar ut honräven till Elekita.
Winter travade oroligt efter henne.

✶✿✶

Blair satt vid Flare som nyligen hade vaknat till. Anton stormade in i rummet.
"Åh Blair Hunter. Det där var ingen bra idé. Inte alls. Utan en jäkligt dålig idé."
"Jag vet Anton. Förlåt. Men jag var tvungen. Enda sättet. Så deal with it," suckade Blair och strök sina Familiarisar.
Anton drog en hand genom håret och suckade.
"Okej. Men rådet och ledningen kan få nys om det här."
Han muttrade irriterat.
"Men jag är glad att ni gick vidare."
"Heh. Tack," sa Blair och log.
"Du inser att ni måste möta din brorsas team va?" sa Anton.
Blair grimaserade.
"Jo. Men det som oroar mig är att han stått av alla gånger och jag vet hur stark han är."

✶✿✶

Blair var nervös. Flare var inte återställd så Blair hade tvingat henne att se på. Vera sa att hon kunde stå över och ta hand om Flare. Blair tog tacksamt emot erbjudandet. Hon hoppades på att få möta sin bror.
Zac skar tänder för att Bridget var på Dominics lag.
Dominic och Bridget kom fram till Team Victory innan de hade börjat.
"Jag såg din duell Brunöga. Imponerande," sa Dominic.
"Jag trodde jag sa åt dig att inte kalla mig det framför mina vänner Vips," grimaserade Blair.
"Well. Jag slutar om du slutar," flinade Dominic.
Blair suckade och grimaserade. Bridget omfamnade sin bror och hälsade glatt på honom. Zac försökte putta henne ifrån sig. Blair började skratta.
"Sluta skratta," muttrade Zac generat.
Blair skrattade mer och Vera instämde.
"Det är bäst att de lottar ut oss Vips," sa Blair.
"Var glad att jag ansåg er som starka. Annars hade jag stått över igen," log Dominic utmanande.
Dominic skulle möta Blair i den sista duellen och Zac skulle duellera mot sin syster i den näst sista. Peter skulle möta en lång och slank kille som hade en tvättbjörn, Ricky och George skulle möta två tjejer som båda hade en gam som Familiaris. Syndigt nog förlorade båda. Medan Peter vann mot en slanke pojken. Nu var det Zacs tur och han såg nervös ut.
"Du klarar det," sa Blair uppmuntrande.
"Hon har en bengalisk tiger Blair. Flamethrow kan slita Wind i stycken. Jag kan inte låta henne fara illa igen," suckade Zac och rullade axlarna lite.
"Zachary. Jag vet att ni kan slå henne. Du är en utmärkt helare och hon är bara ett år äldre. Så sluta tycka synd om dig själv och besegra henne!" sa Blair och log lite.
"Inte för att jag gillar dig speciellt mycket Cartwright, men lycka till," sa Vera.
Zac drog på munnen lite och gick ut på planen...

Familiaris Academy ~ Winternight and FlareblitzWhere stories live. Discover now