Capitolul 6

845 75 13
                                    

*Ginny Pov.*
Si ziua meciului a venit. Eram îmbrăcată deja in echipamentul de Vajhat cand am mers in Marea Sala pentru a mânca ceva. Avem nevoie de energie daca vroiam sa prind hotoaica asa ca am băut destul de mult suc de dovleac.

Pe partea cealalta,la masa Cercetasilor, l-am vazut pe Harry impreuna cu fratele meu si Hermione. Ron părea însă cel mai agitat. Știam ca inainte de meciuri este neliniștit,dar de fiecare data imi doream sa se poată adune si sa joace bine pentru ca dupa toată aceasta lupta intre Viperini si Cercetași imi iubesc fratele.

-Hei iubito!imi spune Draco facandu-ma sa uit la ce ma gândeam inainte

-Ăăăăăă da iubitule!

-Pregătită pentru meci? Pregătită sa ii znobim in bătaie pe Cercetașii ăștia buni de nimic?

Inainte ca eu sa mai spun ceva s-a auzit un sunet ca de goarna in Marea Sala ceea ce ne amintea ca trebuia sa fim in vestiare pentru începerea meciului.

***

M-am întâlnit cu echipa mea in vestiar si dupa un scurt discurs inspirațional am intrat pe teren.

Echipa Cercetasilor era deja in centrul terenului in frunte cu Harry care astept langa Madame Hoock. Ne-am apropiat si noi,iar eu m-am oprit in fata lui Harry.

-Vreau un meci corect din toate punctele de vedere. Fara lovituri fatale, injurii sau altele de genul asta. Acum căpitanii sa isi dea mana. spune doamna Hoock

Am dat mana usor cu Harry. Parca as fi simțit un fulger care mi-a străbătut corpul atunci cand mâinile noastre s-au întâlnit,dar nu aveam timp sa ma gandesc la asta. Trebuie sa ma gandesc la meci,sa raman concentrata.

-Sa inceapa meciul de Vajhat!se aude vocea lui Madame Hoock care ma trezi din visare

Madame Hoock lasă mingile sa zboare.Si echipa Viperinilor si cea a Cercetasilor s-a urcat atunci pe maturi.

Si echipa Viperinilor si cea a Cercetasilor s-a urcat atunci pe maturi

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

***

Hotoaica imi scoase din fata ochilor. Pentru cateva secunde mi-am intors capul pentru a vedea cum se desfășoară meciul. Pe tabela,Cercetașii erau in avans cu 20 de puncte. Singura posibilitate de a câștiga era ca eu sa prind Hotoaica.

M-am uitat dupa Harry. El cu siguranta văzuse mica mingiuta aurie si fugara si avusesem dreptate. Zbura cu o viteza inimaginabila spre Hotoaica cu mana întinsa gata sa o prindă,dar si eu sunt rapida. In mai putin de 10 secunde am ajuns langa el gata sa prind Hotoaica in mana.

-Nu asa de usor Weasley!imi spune Harry fiind foarte aproape de Hotoaica

Nu aveam de gând sa il las sa câștige, dar toate seansele mele s-au ruinat cand l-am vazut atat de aproape de minge. Știam ca aici va fi câștigul Cercetașilor si eșecul Viperinilor.

Ceea ce urma ma surprinse. Eram amandoi foarte aproape de pamant. Harry isi ridica matura pierzându-si toate șansele de a mai prinde mingea.

In scurt timp am auzit partea Viperinilor scandând si aplaudând. Prinseseră Hotoaica si adusesem victoria Viperinilor.

***

Am fost adusă pe sus pana in Camera de Zi a Viperinilor. Neintenționat am fost vedeta meciului si vedeta Viperinilor.

-Felicitări iubito!spune Draco încântat si ma săruta dulce dupa ce mulțimea incepu sa se retaraga

-Multumesc! Si tu ai jucat foarte bine!ii zic eu

-Dar meciul nu ar fi fost la fel fara tine, cea mai buna jucătoare de Vajhaț si cea mai buna si dulce iubita din lume!spune Draco apoi ma săruta din nou

-Hei amorezilor!vine si Pansy langa noi. Felicitări pentru meci!

Deși toti ma felicitau știam ca câștigul meu era incomplet. Daca Harry nu si-ar fi ridicat matura acum Cercetașii s-ar fi putut bucura de victorie.

Hey prieteni! Sper sa va placa capitolul asta pentru ca m-am gandit foarte mult cine ar fi putut câștiga meciul,dar cred ca rezultatul este bun.  Astept pareri!

E interzis sa te iubesc  {Hinny Story}Onde histórias criam vida. Descubra agora