Epilog

518 23 23
                                    

*Ginny Pov.*
Anii au trecut atât de repede. A avut loc o nuntă. Ron si Hermione si-au unit destinele la scurt timp după ce si-au fixat viitorul. Eu si Harry le-am urmat exemplul la scurt timp.

Nu o sa uit niciodata acea noapte. Am plâns până nu am mai avut lacrimi si am dansat până mi-au căzut picioarele. A fost o seară magică, la propriu. Toată familia si prietenii apropiați au fost acolo. Harry m-a suprins cu juramintele lui, iar eu m-am străduit să nu am o voce plansa cand le spuneam pe ala mele.

După ce am terminat acel an de pomină, lucrurile au început să se aseze. Harry a devenit Auror dupa câțiva ani, iar eu am jucat Vajhat până când am rămas însărcinată cu James.

James Sirius Potter este primul meu copil, copilul care a luat cele mai multe din trăsăturile mele. James este Viperinul meu cu desavarsire. Am avut cateva probele cu el, dar cunoșteam ce trebuia sa fac. Era ca mine, pierdut, izolat intr-o lume întunecată. Ținea de datoria mea să îi arăt lumina.  El a fost motivul pentru care l-am avut si pe Albus.

Albus Severus Potter este leit tatăl lui. Trăsături asemănătoare, gândiri asemănătoare. Era 100% copilul lui Harry Potter. Avea sa ajunga mare, la fel ca toti copii mei. Eram sigura de asta si mândră de fiecare dintre ei.

După sarcina cu Albus am spus că acum zicem stop, dar Harry a încercat să mă convingă contrariul. Am incercat sa ii explic ca nu puteam sa fiu o mamă bună pentru trei copii, dar el m-a convins că ne vom descurca impreuna. Apoi Lily s-a întâmplat. Daca James este mai mult fiul meu, iar Albus al lui Harry, Lily Luna Potter este copilul amândurora. Aspectul meu si mintea tatălui ei. O adevărată frumusețe de fata si o adevărată bătaie de cap pentru tatăl ei protector cand fata aceasta va creste.

Una peste alta, sunt cea mai fericita femeie din lumea. Alături de bărbatul pe care il iubeam si de copii care imi bucurau zilele, puteam spune că sunt împlinită. Drama nu ne-a mai cautat. Totul a fost bine.

SFARSIT

Asta a fost Hinny-sori! Sper ca acest epilog sa va fi placut. Va astept ultimele păreri despre această carte.

In alta ordine de idei, am lucrat la o nouă poveste cu Hinny. As vrea ca toti cei care vor continue imi citească poveștile sa lase un comentariu legat de acest subiect. Vreau sa stiu daca mai are rost sa scriu o altă carte.

E interzis sa te iubesc  {Hinny Story}Where stories live. Discover now