Capitolul 13

822 65 30
                                    

*Harry Pov.*
Ea se uita in ochii mei in timp ce si eu ii priveam pe ai ei. Intr-un moment in care amândoi am pierdut controlul faptelor noastre buzele noastre s-au întâlnit formând un sărut perfect.

Simțeam inima cum bate puternic in interiorul meu si oricât as fi dorit sa ii reduc bătăile nu puteam. Orice parte din corpul meu era copleșit de emoție si știam ca si Ginny simte la fel.

Dupa 2 minute ne-am despărțit frunțile noatre rămânând încă lipite. Ginny inca avea ochii închiși si am observat o lacrima care cobora pe obrazul ei rozaliu. I-am șters-o tandru,iar apoi a deschis ochii si a fugit din Camera Necesității.

*Ginny Pov.*
Nu! Nu! Nu! Cum am putut lasă asta sa se întâmple? Cum am putut fii atât de neatenta? Si marea problema e ca mi-a plăcut... Mi-a placut atât de mult sa il stiu aproape de mine si ma simt foarte vinovata pentru asta.

Mi-am șters lacrimile,am înghițit in sec si apoi am intrat in biroul profesorului Plesneala.

-Buna Ginny! Ma bucur sa te vad!

Eu doar am schițat un zâmbet timid.

-Ce ai pățit? Pari abătută.

-Vreau sa închiei meditațiile cu Harry. spun eu hotărâtă

-Ginny,povestește-mi ce s-a întâmplat. zice profesorul Plesneala pe un ton calm

-Ne... am început eu... ne-am sărutat.am spus eu cu greu ca si cum as fi spus parinților ca am luat o nota proasta. Mi-am încălcat toate principiile. Am...

-Linisteste-te ,Ginny! Nu te simții vinovata. Nu ai făcut nimic atât de rău.

-Dar...

-Ginny,asculta-ma! Stiu cum e sa fii îndrăgostit. Iubirea este nebuneasca si complicata,dar in același timp este si cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unui om. Tot ce ne înconjoara e iubire. De ce crezi ca familia ta nu ți-a dat drumul in ciuda a tot ce ai făcut rău? Pentru ca te iubesc si asta poate face si Harry. Ai încredere in el.

Nu am spus nimic in timp ce profesorul Plesnelala vorbea,iar la final l-am îmbrățișat strâns ca pe un tata.

-Nu te speria ca începi sa ai sentimente pentru el. Accepta-le! Si inca un lucru. Nu te las sa renunți la meditații. Ce Viperina ai fii tu daca ai renunța?

-Aveți dreptate!spun eu apoi plec spre ieșirea din castel

Aveam nevoie de putin aer curat. M-am așezat lângă lac,pe iarba rece. Am stat câteva momente singura pana a venit Draco si s-a așezat lângă mine.

-Hei iubito!imi spune el punându-si pana peste umerii mei

Uitasem complet de Draco. Uitasem ca eu am un iubit,iar eu am sărutat pe complet altcineva. Dar cu Harry e diferit... complet diferit. Adică nu am simțit niciodată cu Draco ceea ce am simțit cand m-am sărutat cu Harry.

-Ginny?!

-Oh... Da,scuze. Nu eram atenta.

-La ce te gândeai?ma intreaba el serios

-La noi doi.

-La ce mai exact? Doar suntem cuplul perfect.

-Da,cuplul perfect. șoptesc eu pe un ton gânditor

-Ai vreun dubiu?ma intreaba Draco

Nu am stiu ce sa raspund. Aveam mii de dubii,dar nu eram pregătită sa spun asta. Se pare însă ca am fost salvata de Pansy care se așeza si ea lângă noi.

-Buna prieteni! Ce fac cei mai rai Viperini?

-Eu plec. Sunt putin cam obosita.

*Harry Pov.*
Eram in patul meu gândindu-ma la tot ce s-a întâmplat astăzi. Ma simt ciudat si poate si îndrăgostit, dar cum poate un cercetași sa se intragosteasca de o viperina. Pare o secvența scoasă din Romeo si Julieta.

Hey Hinny-șori! In sfârșit primul sărut Hinny

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Hey Hinny-șori! In sfârșit primul sărut Hinny. Sper sa va placa capitolul si sa imi lăsați multe păreri.

E interzis sa te iubesc  {Hinny Story}Onde histórias criam vida. Descubra agora