Capitolul 18

807 70 47
                                    

*Ginny Pov.*
Eram fericita. Fericita ca luasem o decizie buna.

-Tu esti salvarea mea,in timp ce eu sunt distrugerea ta.i-am spus eu dupa ce lungul nostru sărut se termina. Cum te va privi acum lumea ca esti impreuna cu o Viperina?

-Chiar crezi ca părerea cuiva despre relația nostra ma va afecta? Nu imi poate interzice nimeni sa fiu impreuna cu tine.

Am zâmbit amândoi apoi mi-am pus capul pe pieptul lui Harry si mana pe partea stânga. Ii simțeam bătăile inimii si erau puternice, foarte puternice.

***

Imi pun mult mai multe intrebari acum. Toată viata mi s-a schimbat radical acum si sunt putin cam derutata. De la fata rea pe care o crease Draco,la fata buna scoasă la iveală de Harry. De la Draco la Harry atât de ușor? Probabil ca nu l-am iubit niciodată cu adevărat pe Draco. Ma amăgeam singura crezând ca daca nu e el alesul meu nu va mai fi altul,dar m-am înșelat si ma bucura asta acum.

Harry e mana de care am avut nevoie sa ma ridice din groapa. Stiu ca nu am greșit dându-i o șansa sa ma facă fericita sau poate da?

***

Eram in Camera de Zi a Viperinilor citind Profetul Zilei. Vroiam sa uit de ceea ce se întâmpla in jurul meu. Pe deasupra ziarului am văzut-o pe Pansy oprindu-se pentru a vorbi cu mine,dar se razgandi si pleca.

In scurt timp urma sa jucam contra Ochilor de Șoim. Trebuia sa ma detașez de lumea exterioara si sa ma concentrez la meciul meu. Trebuia sa iau putin aer.

M-am așezat pe iarba,lângă terenul de Vajhaț si am închis ochii. In capul meu erau doar planuri pentru Vajhaț.

Toate gândurile mi-au fost spulberate cand am simțit buzele calde ale băiatului meu pe fruntea.

-Buna, Harry!i-am spus eu dulce

-Buna, Ginny! Ce faci aici?

-Aveam nevoie de aer curat si ma bucur ca esti si tu aici cu mine acum. i-am răspuns eu apoi mi-am pus capul pe umărul sau in timp ce el si-a pus mana pe umerii mei intr-o îmbrățișare.

Dupa o mică pauza in care amândoi ne-am bucurat de vremea frumoasa si unul de compania celuilalt,Harry a rupt liniștea.

-Oricât mi-as dori sa mai stau aici cu tine trebuie sa iau o carte din Camera de Zi a Cercetașilor si sa i-o duc lui Dumbledore. Hermione m-a rugat de mult sa i-o duc si eu am uitat.

*Harry Pov.*
Chipul i s-a întristat,iar ochii săi nu mai erau conectați cu ai mei. Uram sa o văd asa si știam ca acum are nevoie de mine.

-Vrei sa vii cu mine?o intreb eu

Ochii i s-au luminat si a dat aprobator din cap. Ne-am ridicat de pe iarba umeda si am luat-o de mana. Am plecat apoi spre Camera de Zi a Cercetașilor.

Majoritatea elevilor erau pe culoare asa ca ne-a luat destul de mult timp pana cand am ajuns in fata doamnei Grase.

-Parola?intreba acesta

-Suc de dovleac. ii raspund eu

In timp ce doamna Grasa deschidea tabloul spre Camera de Zi a Cercetașilor,Ginny se întoarse spre mine cu o privire îngrijorată.

-Poate ca eu nu ar trebui sa intru. Asta este proprietatea Cercetașilor,iar eu sunt o Viperina si nu vreau sa supăr pe nimeni.

-Mereu ai fost asa de nesigura si îngrijorată in unele situații? Totul va fi bine, Ginny. Imi asum faptul ca te las sa intri in Camera noatra de Zi.

Am intrat impreuna in Camera de Zi. O parte din Cercetași își întoarseră privirea spre noi si mai ales spre Ginny. O priveau ciudat si respingător.

-Harry,eu te aștept afara. Nu sunt bine venita aici.imi spune roșcata

-Linisteste-te! Rezolv eu asta!

Am tras aer in piept si am strigat cât sa ma aud in toată Camera de Zi.

-Hei! Nu o mai priviți asa,bine? Nu as fi lăsat-o sa între daca nu as fi avut încredere in ea. Continuați-va treaba in liniște!

Am simțit cum Ginny se relaxa lângă mine si i-am zâmbit cald.

Hey Hinny-sori! Sper sa va placa si capitolul asta si sa imi lăsați multe păreri. Ce credeți ca se va întâmpla in continuare? Sper ca amenințările au avut un rod bun.

E interzis sa te iubesc  {Hinny Story}Where stories live. Discover now