Capitolul 29

583 57 22
                                    

*Ginny Pov.*
M-am trezit a doua zi crezând ca totul a fost un coșmar,dar era imposibil sa neg ce s-a întâmplat ziua precedenta oricât as fi vrut. Aveam sa devin o Devoratoare a Mortii daca asta însemna ca imi pot ajuta familia si pe Harry.Deși mi-ar fi placut sa am alte obtiuni știam ca era singura soluție si ca Severus avea dreptate.

Am coborât in sufragerie si am fost surprinsă sa vad un brad înalt in casa.

-Il voi împodobi impreuna in seara asta,Ajunul Craciunul. imi spune mama

Dupa toata zăpăceala asta cu Voldemort si Devoratorii Mortii am si uitat pentru ce eram acasă. Uitasem complet de Crăciun.

-Neața,iubito!imi spune Harry apoi ma săruta pe obraz. Sper ca nu ai planuri pentru astăzi pentru ca iti vei petrece toata ziua cu mine.

-Suna bine. Ce ai pregătit?

-Ma gândeam sa mergem pe Aleea Diagon. E un loc destul de dragut zic eu si...

-Inca nu ai cumpărat cadouri de Crăciun,nu?

-Ce întrebare e asta? Normal ca am cumpărat...o parte.

Eu doar am zâmbit si l-am sărutat scurt. Probabil ca el va fi ajutorul care imi va limpezi mintea de probleme si sper sa fie astfel pentru ca fara afecțiunea lui cred ca as fi înnebunit de mult. Probabil ca as fi fost o Devoratoare a Mortii pe bune,nu un spion.

*Harry Pov.*
Da, nu am cumpărat toate cadourile de Crăciun sau mai bine zis nu i-am cumpărat lui Ginny cadou. Vreau sa fie un cadou de neuitat,ceva ce ii va plăcea foarte mult si pentru asta am avut nevoie de timp de gândire. Sigur pe Aleea Diagon va pune ochii pe ceva.

***

*Ginny Pov.*
La ora 4, eu si Harry eram deja pe Aleea Diagon. Am trecut pe lângă magazinul lui Ollivander de baghete care era închis si pe lângă banca Gringotts unde goblinii erau profund cufundați in treaba lor. Primul magazin in care am intrat a fost cel cu articole pentru Vajhaț unde normal ca am văzut lucruri drăguțe. Vorbim de Vajhaț,nu?

Apoi ne-am oprit la Trei Maturi pentru a bea o Bere Zero. Dupa ce ne-am așezat la masa o alta mi-a atras atenția. Draco stătea singur bând un ceai. Încerca sa imi comunice ceva,dar dupa ce a observat ca nu înțeleg ce spune s-a mulțumit doar sa imi facă știutor cu ochiul in semn de "Ai grija. Ceva o sa se întâmple."

-Esti bine?ma intreaba Harry uitându-se in direcția spre care ma uitam eu

Din fericire,nu l-a văzut pe Draco pentru ca atunci ieșea din Trei Maturi.

-Da,nu-i nimic. spun apoi mai iau o gura de bere.

Dupa putin timp am ieșit in strada principala continuând sa ne plimbam si atunci am înțeles de vroia sa imi spună Draco. Am auzit o bubuitura si un grup de oameni in pelerine negre si măști pe fata mărșăluiau violent pe strada. Vrăjitorii au început sa tipe si sa alerge in partea opusa armatei de Devoratori. Am simțit cum Harry a încercat sa ma ia de mana,dar mulțimea disperata a făcut acest lucru imposibil. Devoratorii Mortii de apropiau,iar in ochii lor greu vizibili prin masca înspăimântătoare mi-am dat seama pentru ce veniseră. Ma vroiau pe mine.

-Ginny!l-am auzit pe Harry țipând

L-am pierdut in mulțime dupa aceea apoi nu imi mai amintesc decât o persona speriata ce a intrat puternic in mine făcându-ma sa cad si sa ma lovesc la cap, leșinând.

Hey Hinny-sori! Sper sa va placa capitolul asta si sa imi lăsați multe păreri.

E interzis sa te iubesc  {Hinny Story}Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang