Capitolul 37

352 24 21
                                    

*Ginny Pov.*
Am dormit foarte liniștita dupa antrenamentul de Vajhaț. Se pare ca zborul chiar ma liniștește.

Mi-as fi dorit atât de mult sa fi mers la întâlnirea cu Harry. Nu am avut niciodata o întâlnire atât de intimă si din păcate nici nu am avut-o inca.

Sala Mare nu era prea aglomerata la micul-dejun. Nu l-am văzut nici pe Harry,Hermione sau Ron la masa. Singura persoana pe care o cunoșteam, imi era apropiată si se afla in aceeași încăpere cu mine era Draco.

*Harry Pov.*
Eram confuz,tulburat si nervos. Nu știam ce sa cred. Imi venea sa lovesc orice vedem si sa dau cu pumnii in toti pereții.

-Harry,calmează-te! încerca Ron sa ma liniștească văzând ca mai aveam putin si explodez. Sora mea nu ar avea cum sa te însele. Nu o cred in stare de asta.

-Doar vorbește cu ea. ma sfătuiește Hermione. Sunteți amândoi ființe raționale. Este doar o neînțelegere.

Eu am decis sa nu vorbesc. Am ieșit din Camera de Zi a Cercetașilor si am pornit spre Marea Sala.

Ginny era acolo,mâncând. Am văzut-o ridicându-se si venind spre mine,dar nu vroiam sa vorbesc cu ea aici.

-Harry?! a strigat dupa mine,dar nu am băgat-o in seama

***

Restul zilei a decurs normal,dar nu m-am putut concentra la nimic având in vedere miile de intrebari care zburau prin capul meu.

Tine Ginny in continuare la Draco mai mult decat la un simplu prieten? De ce nu a venit la întâlnire cu mine ci a jucat Vajhaț cu el?

Mi-a spus de atâtea ori ca intre ea si Draco nu mai este nimic. M-a mințit? Nu stiu! Si totuși simt ca da,imi simt inima sfâșiate ca si cand deja as fi pierdut-o pentru totdeauna.

***

Vroiam sa ma liniștesc, sa ma detașez de toate gândurile negative ce au pus complet stăpânire pe mine. Probabil ca am ales prost locul deoarece aici a început totul,dar Camera Necesității era intimă si liniștita.

Credeam ca voi putea sta singur, doar eu si gândurile mele,dar ma înșelasem.

-Harry?!aud glasul ei dulce cu o tenta de îngrijorare in el

Nu i-am spus nimic,fara a da vreun semn ca i-am observat prezenta. Ea s-a apropiat de mine si si-a pus mana pe umărul meu.

-Ce se întâmpla cu tine? M-ai evitat toata ziua.

Din nou am lăsat o lunga pauza sa se așterne in conversația noastră. Nu am făcut contact cu ochii ei pana cand Ginny a simțit nevoia de asta si,cu un deget firav,mi-a mutat bărbia încât sa ma poată privi in ochi.

*Ginny Pov.*
Vedeam tristețe si incapacitatea de a se înțelege pe sine si gandurile sale.

-Vorbește-mi! Spune-mi ce ai pățit!am încercat eu din nou sa il fac sa vorbească

-Chiar nu iti dai seama?

Am dat dezaprobator din cap lăsându-l sa continue.

-Cum de nu am observat ca te jucai cu mintea si inima mea. ca pentru sine

-Despre ce vorbești?

-Despre seara trecută vorbesc. Cum a fost detenția cu McGonagall sau mai bine zis antrenamentul cu Draco? M-ai mințit!

-Chiar crezi ca am luat detenția cu McGongall ca pe o scuza ca sa ma întâlnesc cu Draco si nu cu tine? Dupa ce am terminat detenția am mers sa imi adun gândurile si sa ma liniștesc pe teren. A apărut si Draco si ne-am antrenat impreuna. As fi dat orice ca sa ma pot întâlni cu tine seara trecută! De ce nu ma crezi? Esti unicul factor pentru care m-am detașat de parte mea rea si ma sacrific in bătălia care te astepta. Se pare ca tu nu ai destula încredere in ceea ce spus ca sa ma crezi.

Imi absorbea fiecare cuvânt cu mare atenție. Nu imi vine sa cred ca nu are încredere in mine.

-Ginevra...imi spune lunandu-ma puternic de brațe. Nu este prima data cand te vad cu Draco.

-De ce nu înțelegi ca imi este prieten? Si de ce nu întregi ca nu este mai mult de atat?spun lăsând câteva lacrima sa curgă pe obrazul meu. Cel mai rau ma doare neîncrederea ta!

-NU E PRIMA DATA CAND DRACO UMBLA DUPA TINE! tipa Harry la mine. L-AI LĂSAT SA SE APROPIE DE TINE!

Am început sa privesc in jos lăsând lacrimile grele sa cada pe obrajii mei. Vroiam sa plec,sa il las acolo si sa ma trezesc ca dinte-un coșmar in camera mea.

Mi-am tras mâinile din strânsoarea lui Harry, vrând sa plec. Eram atâta de nervoasa si trista incat nu am observat ca mi s-a ridicat roba lasănd la iveala un secret adânc ascuns.

Hey prieteni! Ce părere aveti despre acest capitol? Abia aștept sa citesc ce gândiți.

E interzis sa te iubesc  {Hinny Story}Место, где живут истории. Откройте их для себя