Capitolul 32

572 47 34
                                    

*Ginny Pov.*
Eram obosita dupa ce terminasem cu împodobitul asa ca m-am dus prima la culcare. Dupa de m-am schimbat in pijamale si ma pregăteam sa închid luminile mama intra încet in camera.

-Mama?! spun eu surprinsă

Ea doar s-a apropiat de patul meu si m-a pupat părintește pe frunte.

-Ma bucur ca esti acasa de Crăciun si ca vei fi langa noi cand vei deschide cadourile!

I-am zâmbit in semn ca si eu ma simțeam la fel de incantata ca eram acasa apoi a plecat.

Si o data cu plecarea ei un sentiment de vinovăție imi năpădi corpul. Am încercat de atâtea ori sa ma gândesc la partea pozitivă a lucrurile, la faptul ca puteam salva lumea si apoi imi vedeam însemnul de pe braț ca dupa sa ajung sa ma imi pun același intrebari tâmpite fara răspunsuri. Mi-am pus putina crema data de Severus peste semn pentru a fi sigura ca nu am cum sa ma dau de gol.

Aud usa deschizându-se din nou si mi-am ascuns repede brațele sub plapuma,am închis luminile si m-am prefăcut ca dorm.

In întunericul lăsat in camera persona se așeza pe o parte din pat apoi se apropie de urechea mea.

-Ma bucur ca esti bine,prințesa mea! Nu ști de ce as fi fost capabil daca te-as fi pierdut printre Devoratori! Noapte buna,roscata mea! Sper sa ai cei mai frumos Crăciun posibil!

Deși cu ochi închiși ii puteam simți buzele formând un zambet si un sentiment de liniște. Eram fericita sa am un om ca el langa mine,care sa știe sa aibă grija de mine cand am nevoie si sa se îngrijoreze in felul asta de starea mea.

***

Un fulg...doi fulgi...trei fulgi....mii de fulgi formând o adevarata plapuma peste pământ. Ca un copil mic care tocmai s-a trezit in ziua de Crăciun incantata ca va primi cadouri de la Mosu' m-am dat jos din pat si am coborât in fuga in sufragerie.

Toata familia era in jurul bradului deschizând cadouri.

-Hei! De ce nu m-ați așteptat si pe mine?spun eu pe un ton supărat

-Nu am mai avut discuția asta de cand aveai 9 ani,Ginny!imi spune Ron încercând sa desfacă o cutie mare.

Privind prin camera am dat de ochii lui Harry care ma priveau chemând-ma langa el. M-am așezat pe canapea si mi-a întins o cutiuța verde.

*Harry Pov.*
Sincer,aveam emoții in legătura cu cadoul. Speram din toata inima sa ii placa. A deschis cutiuța si o figura surprinsă a apărut pe fata ei.

-Ca sa nu uiți niciodata cine ai fost si ca ador ceea ce esti acum. i-am spus

Înainte de a putea reacționa in vreun fel si-a lipit buzele de ale mele formând un sarut apăsat.

-Multumesc mult,Harry! Chiar este foarte frumos!

*Ginny Pov.*
Cadoul lui Harry a fost impresionant. Era un șarpe,o pietricica stilizata de smarald si litera G pe un lănțișor de argint. Avea dreptate,imi va aminti mereu de ceea ce eram si ceea ce sunt in continuare.

-Acum e rândul meu. spun luând un cadou de sub brad. Deși asta ar fi împotriva tuturor principiilor mele de căpitan al echipei adverse esti iubitul meu si sper sa iti placa.

*Harry Pov.*
Dupa ce Nimbus 200 si Fulgerul meu sau făcut țăndări aveam in fata cea mai buna si mai rapida matura a momentului,un Fulger 700.

-Oh,Doamne! Mulțumesc mult! Cu siguranța nu imi va mai scapă Hotoaica de acum.

-Doar daca iti stau eu in cale. imi spune ea privindu-ma șiret,o privire tipica Viperinilor

Si din nou,am sărutat-o încet si lung. Deși știam ca sunt atâția ochi care ne privesc era momentul nostru,cel mai frumos Crăciun.

Hey Hinny-sori! Sper sa va placa capitolul si sa imi lăsați multe păreri.

La capitolul trecut v-am aratat topul. Acum, sunt mândră sa va anunt ca aceasta carte a ajuns la peste 10 mii de ochișorii. Multumesc mult fiecărei persoane care a citit această carte și care ma susține mereu. Aceasta carte este pentru voi.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
E interzis sa te iubesc  {Hinny Story}Where stories live. Discover now