Capitolul 16

808 68 42
                                    

*Ginny Pov.*
M-am trezit pe perna uda de lacrimi. Mi-am promis ceva cand am observat ce stare deplorabila aveam: nu mai lasă pe nimeni sa te rănească si sa te facă sa plângi.

Dupa ce m-am schimbat si am fost sa mănânc micul-dejun am remarcat ca astăzi nu facem ore,ci ca mergem in Hogsmeade. Automat,un zâmbet a apărut pe buzele mele. Putina relaxare dupa tot ce mi s-a întâmplat nu strica.

M-am dus in grădina unde doamna profesoara McGonagall strângea fisele cu acordul parinților. Draco si Pansy nu erau cu mine si nici nu vroiam sa fie. Mi-am dat seama ca imi voi petrece ziua singura.

M-am urcat in tren,intr-un compartiment gol,si am inceput sa citesc din cartea mea de Potiuni. Jumatate din calatorie am stat singura in compartiment pana cand Hermione a batut la usa compartimentului meu intrebandu-ma daca se poate aseza langa mine. Am raspuns aprobator,dar nu mi-am ridicat prea mult provirea din cartea mea.

-Stii,am putea fi prietene,ce crezi?ma intreaba ea

-Poate ca da,poate ca nu.am raspuns eu sec

Dupa cateva minute am ajuns in Hogsmeade,iar Hermione a plecat la Ron si Harry. Cred ca nu ar fi atat de greu sa fiu prietena ei. Adica este o fata foarte inteligenta si ma poate ajuta daca am nevoie.

Primul lucru pe care l-am facut a fost sa merg la Trei Maturi si sa imi iau o bere-zero. I-am vazut pe Harry,Ron si Hermione stand la o masa de 4 locuri. Surprinzator,astazi Trei Maturi era super aglumerata asa ca m-am dus spre masa celor trei.

-Pot sa stau cu voi?intreb eu

-Sigur Ginny.raspunde Hermione,iar eu ma asez langa ea

Mi-am baut berea-zero in liniste apoi m-am ridicat sa plec.

-Eu merg sa ma plimb.spun eu

-Imi permiti sa te insotesc?ma intreaba Harry

Am dat aprobator din cap si am plecat impreuna din Trei Maturi.

*Harry Pov.*
Mereu mi-a placut Hogsmeade pentru simplitatea si totusi spectaculozitatea lui. Pentru un oras de vrajitori putea spune ca ai strictul necesar pentru o viata decenta. Dupa mult timp ma aflu din nou aici,in toata splendoarea orasului cu cea mai frumoasa roscata vazuta vreodata. Probabil ca acum pot spune ca simt ceva pentru ea,dar nu orice. E un sentiment trezit din ura,prejudecati si regrete.

-Esti mai bine?o intreb

-Nu voi fi bine pentru cateva zile,dar la un moment dat o sa simt mai bine.

S-a oprit. A venit in fata mea, m-a privit intens in ochi si m-a sarutat pasional. Am inceput sa simt fluturasi in stomac si incapacitatea de a-mi controla monstrul din interiorul meu.

-Oricat as vrea sa ramanem asa zile intregi stiu ca e gresit si tu sti asta la fel de bine ca mine.imi spune roscata

***

Dupa ce ne-am intors din Hogsmeade am plecat spre Camera Necesitatii unde aveam meditatii. Am sters pentru cateva momente ultimul eveniment si am încercat sa ma concentrez pe Potiuni.

Ginny era deja acolo cand am ajuns eu. Am facut o potiune relativ usoara care mi-a iesit multumitor. Roscata nu parea prea deschisa sau dornica de a porni o conversatie asa ca nu am facut-o nici eu. Observasem ceva,ceva ce nu mai văzusem pana acum.

*Ginny Pov.*
Dupa ce am terminat cu Potiunile si am strâns tot,Harry si-a pus mana peste a mea. Inițial am crezut ca e un alt gest tandru sau romantic la care se gândise,dar ma înșelasem. Imi ridica partea de roba care imi acoperea antebrațul mâinii stângi si scoase la iveală un semn de care uitasem complet.

Presupun ca va imaginati ce este,nu? Daca nu mai așteptați putin. Sper sa va placa capitolul si sa imi lăsați păreri. Dupa cum probabil ati observat, am schimbat coperta. Ce parere aveti?

E interzis sa te iubesc  {Hinny Story}Where stories live. Discover now