Capitolul 10

851 72 34
                                    

*Ginny Pov.*
M-am întors apoi in Camera de Zi. Majoritatea elevilor Viperini erau acolo așa ca am trecut neobservata pana in camera mea. Era goală. Fix ce imi doream,un moment de liniște. M-am întins in pat si am început sa ma uit pe tavan.

Ma simțeam ciudat. Tot ce vorbisem cu Harry ma dădea complet peste cap. Nu înțelegem ce e cu mine. Acum eram rea si peste doua secunde buna si dulce. Sunt ca un magnet,cu doi poli....bipolară.

Încă priveam tavanul si,ca pe un ecran de cinematograf, vedeam scene dintre mine si Harry in Camera Necesității. Prea mult... Prea mult pentru mine intr-o singura zi.

Știam ca nu e ora de culcare,dar mi-am lăsat capul pe perna si am închis ochii încercând sa șterg din memorie tot ce se întâmplase.

*Harry Pov.*
Primii pe care i-am văzut in Camera de Zi erau Hermione,care citea o carte de Ierbologie, si Ron,care se uita intr-o revista despre Vajhaț. Cum m-au văzut si-au intrerupt activitatea si am venit spre mine.

-Cum a fost la meditație? ma intreaba Hermione

-Cum s-a comportat Ginny?intreaba si Ron

Am uitat sa menționez ca lor le-am spus despre meditații? Probabil ca da.

-Ciudat.raspund sec. Adică e o persona...dificilă.

-Ajuta-ne Harry! O cunosc bine si deși ea nu știe o parte din ea e buna si poate ieși la iveală doar cu ajutorul tău. Scoate-o la iveală pe adevarata Ginny. Războiul cu Voldemort se apropie si nu as putea suporta sa imi văd sora de partea lui.

Eu doar il priveam imaginau-mi tot ce spunea pana cand am reușit sa spun ceva.

-Te înțeleg Ron. Si mie mi-ar fi greu sa văd o persoana pe care o iubesc de partea inamica,dar eu am mâinile legate. Joaca jocul asta prea bine.

-Doar încerca Harry. Te rog!

Am dat aprobator din cap apoi m-am dus in camera mea si m-am băgat in pat in ciuda faptului ca e destul de devreme.

*Ginny Pov.*
Cand m-am trezit toată lumea in jurul meu dormea. Era 5 dimineața, iar eu nu mai aveam somn. Ma simțeam atât de odihnita încât puteam muta munții din loc,dar am ales sa nu fac asta. Mi-am luat echipamentul de Vajhaț si matura si m-am dus pe teren.

Locul era complet pustiu. După ce mi-am pus echipamentul m-am urcat pe matura si am început sa zbor de colo-colo fără un țel fix. Nu știu de ce dar aveam un sentiment de libertate.

Cand m-am apropiat de sol am văzut o fata cunoscuta care mi-a atras atenția.

-Ma urmărești cumva?il întreb eu

-Cine ar vrea sa te urmărească la ora 5 dimineața? Eu nu aveam somn. Ca si tine observ.raspunde Harry urcând si el pe matura

Nu am spus nimic si am început sa zbor din nou. Am închis ochii pentru câteva secunde pentru a uita de tit ce se întâmpla in jurul meu apoi i-am deschis fix atunci cand Harry a căzut de pe matura lovindu-se de iarba umeda si rostogolindu-se.

M-am speriat destul de tare pentru ca am așteptam ca după împact sa se ridice,dar nu se mișca. Am coborât lângă el si avea ochii închiși,leșinase. I-am luat fata in mâinile mele si era rece.

-Harry! Harry,trezește-te!spun eu speriata

Nu știam ce sa fac.

-Ginny?!ma observa Ron stand la intrarea terenului

*Ron Pov.*
Nu am mai văzut-o pe Ginny niciodată atât de speriata. Vorbea cu greu ca si cum s-ar fi abținut sa plângă.

Am ajutat-o sa il ducă pe Harry in Aripa Spitalului așa Madame Pomfrey se va putea ocupa de el.

Am scris 10 capitole din acesta carte si sunt foarte mândra de ceea ce am creat. Încap sa imi pun întrebarea:câte capitole sa scriu? Sper sa va placa capitolul si după cum observați imi place sa va las in suspans. Păreri avem???

E interzis sa te iubesc  {Hinny Story}Where stories live. Discover now