Kapitel 13

587 36 5
                                    

- Samuel's perspektiv -

Ja gör det men va försiktiga hon får inte skadas och försök inte att döda rougen. Sen låt Tara va låt henne springa dit hon vill men följ efter henne i bakgrunden så att hon inte ser er, säger Jake som egentligen inte bestämer men är ledare för detta uppdrag.

- Okej vi tar hand om det, svarar jag.
Jag ser mig om på mina flockmedlemar och nickar till Philips mörkgråa varg. Han tar ett steg framåt och börjar morrar. Jag ser hur han tar sats och hoppar på den främmande svart- vita rougen. Dem rullar runt på marken och Philip får övertaget och står över han. Då märker jag att Tara har rest sig och tittar skräckslagen på dem. Sen vänder hon sig och spring snabbt där ifrån. Jag vänder huvudet mot dem andra två Jase mediumbruna varg och Emilios grå med svarta fläckar varg. Jag nickar åt dem. De nickar tillbaks, vänder sig om och springer efter Tara.
Jag tittar tillbaks mot Philip och rougen. Jag går fram till dem och säger i tankelänken till rougen.
Vad gör du här? Och vad vill du med en av mina flockmedlemar?!!

Inte så långt men jag ville ge er något lite fort. Bilden är Philip i vargform. Och omg 640 läsare omg. Så hur vill ni med Q.A: n för i sånna fall tänkte jag att vi skulle ha den nu efter det här kapitelet. Så skicka in frågor till mig, Tara, Jake eller till någon av dem andra karaktärerna puss på er😘💋❤❤
Läs
Rösta
Kommentra
And
Enjoy❤
// trollit121

Mitt hemliga riktiga liv Där berättelser lever. Upptäck nu