Kapitel 45

149 14 14
                                    

- Taras perspektiv-
Alex, Snow och Emilio går ut genom dörren och stänger den efter sig.
- Okej håll er nära varandra och stå bakom mig, säger Nadia.
Vi alla nickar och ställer oss i en hop tillsammans bakom Nadia. Vi hör hur de slåss utanför och plötsligt börja en massa att skrika. Zack griper tag om min arm och ställer sig närmare mig. Plötsligt blir det knäppt tyst. Vi alla kollar på varandra med en blandning av rädd och fundersam blick. Nadia börja långsamt gå mot dörren. Hon tittar en gång lite snabbt på hos innan hon öppnar dörren och går ut.

- Nadias perspektiv-
Jag öppnar ytterdörren långsamt och går ut. Framför mig ligger alla vampyrer döda på marken förutom Markos och Bella. Med vända ryggar mot mig står Snow, Alex och Emilio och lite längre fram står en tjej med svart hår och isblåa ögon vänd mot mig. Jag går några steg framåt mot Emilio. Emilio hör mig komma och vänder sig om mot mig. Jag tar tag om hans arm och ställer mig mellan han och Alex. Vi alla tittar mot tjej framför oss.
- Vem är du? Frågar Snow
- Mitt namn är Iris och jag är sänd för att skydda Tara, svarar tjejen.
- Vilka har skickat dig? Frågar Emilio.
- Mina bröder och syster, svarar Iris.
- Dina bröder och syster och vilka är de? Frågar jag.
- Änglarna, svarar Iris.
- Änglar är du en ängel? Frågar Alex och tar en steg bakåt.
- Ja jag är en ängel Alex, svarar Iris.
- Hur vet du vad jag heter? Frågar Alex.
- Vi har haft ett öga på er alla speciellt Tara och dig Alex son till djävulen och helvetes prins och arvinge, svarar Iris.
Vi alla tittar Alex. Han tittar skamsen på oss och ner i marken. Emilio går fram till han och lägger en hand på hans axel. Alex tittar upp på Emilio.
- Det är okej, säger Emilio och tittar in i hans röda ögon.
Alex nickar och Emilio tar bort handen från hans axel.
Plötsligt hörs det skrik inne från huset.

-Taras perspektiv-
Det har gått ett tag sen Nadia gick ut. Det är fortfarande tyst ute. Ingen av oss har sagt ett ord. Plötsligt går ett fönster sönder bakom oss. Alla förutom Benjamin skriker till. Vi alla vänder oss om och framför oss står Bella och 4 vampyrer.
- Men hallå där Tara det var länge sen, säger Bella och flinar. Ta henne!
Vampyrerna springer mot oss och alla börjar skrika igen förutom Benjamin då.  Benjamin springer fram till eldstäden och drar fram en machete bakom eldstäden. Han springer tillbaka till oss andra och ställer sig framför oss. En vampyr springer mot Benjamin och innan jag hinner reagera så hugger han av huvudet av vampyren och den blir till sten. En till vampyr attackerar Benjamin och Benjamin slår den i magen och hugger av den huvudet.
Plötsligt skriker Zack till framför mig.
- Bakom dig Tara! Skriker Zack.
Jag vänder mig snabbt om och framför mig står en vampyr. Den griper tag om min handled och jag börjar skrika.
- Släpp mig! Skriker jag och plötsligt blir det en stor explosion och vampyren släpper taget om min handled och flyger rakt igenom ytterdörren.

Förlåt för sent uppdatering eller nej jag tänker inte faktisk inte säga förlåt utan hoppas ni kan förstå. Jag är i en väldig jobbig period just nu eller det har varit det under en längre tid men som nu blivit värre men det gör i alla fall att jag inte orkar med något längre så jag skriver när jag orkar och jag vet att det var väldigt kort men jag ville ge er något. Hoppas ni tycker det är bra i alla fall och att ni kan förstå. Men eftersom jag är dålig på att uppdatera och har lite idé torka just nu så undrar jag om ni skulle vilja ha något annat eller göra något annat? Typ 30 fakta om mig, q/a, en tävling eller att jag kanske lägger ut en ny bok? Ja vi kör så kommentera vad ni vill ha av dem så gör jag det det blir mest av. Snälla kommentera det ni vill❤
Bilden är på Iris men ni får tänka svart hår och isblåa ögon. Ses i nästa😘
Läs
Rösta
Kommentera
And
Enjoy❤❤
// trollit121

Mitt hemliga riktiga liv Där berättelser lever. Upptäck nu