Kapitel 18

338 26 4
                                    

-Samuels perspektiv-
Jag möts av det värsta jag kunde ha tänkt mig. Det ligger döda vampyrer över allt. En bit bort kan jag se Nina. Livlös liggandes på marken. Mitt hjärta sjunker en bit in. Jag tar bort blicken från Nina och letar efter Emilio och Jase.
- Dem är här bort! Ropar Philip. Jag rycker huvudet mot Philips röst. Jag ser Emilio och Jase avsvimmade mot varsina träd och hur Philip har ändrat form till människa och försöker väcka dem. Jag springer fram till dem och ändrar form till människa.
- Hur är det med dem? Frågar jag.
- Jag vet inte. Men de måste ha fått en hård smäll, svarar Philip.
- Okej. Jag kallar hit Jake, säger jag.
Jag öppnar tankelänken till Jake.
Jake? Jake?! Kom fort till Nadias hus! Det är bråttom! Säger jag.
Okej jag kommer, svara Jake.

- Hemma-
- Jakes perspektiv-
Jag sitter och lyssnar på Annes, Benjamins och pappas upphetsad diskussion. Vad dem pratar om vet jag inte. Plösligt hör jag Samuels röst i mitt huvud.
Jake? Jake?! Kom fort till Nadias hus! Det är bråttom! Säger Han.
Okej jag kommer, svara jag.
Jag reser mig upp. Alla tittar upp på mig. Jag harklar mig.
- Ursäkta mig men jag måste gå, säger jag.
- Okej vi hör av oss om vi får veta något, säger Anne. Jag nickar till och her handen på pappas axel och går ut. Jag springer in i skogen och byter form till min bruna varg. Efter ett tag har jag kommit djup in i skogen. Jag hittar en stig som jag känner doften av Jase, Emilio, Philip, Samuel och en annan som jag inte känner igen. Jag följer stigen. Plösligt är det något som hoppar rakt in i mig på sidan. Jag hamnar på rygg med den främmande gestalten ovan på mig. Jag tittar upp och möter ett par blodröda ögon.

Nästa kapitel. Förlåt att det är så sent men jag har inte haft något direkt skrivsug och sen vet jag vad jag ska skriva men inte hur jag ska skriva det. Det är så jobbigt. Men hoppas ni gillar det. Bilden är på Jake i vargform. Puss på er😘
Läs
Rösta
Kommentera
And
Enjoy💞
// trollit121

Mitt hemliga riktiga liv Där berättelser lever. Upptäck nu