Kapitel 16 Snow del 4

399 29 3
                                    

Vi går ut ur ladan och framför oss står ett tiotal vampyrer. Snow ställer sig lite framför mig och morrar mot vampyrerna och väntar på att attackera. Plösligt läggs en hand på min axel. Jag vänder mig och och möts av Nadias ledsna ansikte.
- Förlåt mig Tara men jag har inte fått berätta förns det va dags, säger Nadia.
- Vad pratar du om? Frågar jag.
- Du ska få se, svara Nadia.
Hon vänder sig mot vampyrerna och blundar. Hon knyter nävarna och tar ett djup andetag. Plötsligt så börjar hennes hår bli längre och vågigt och mörkar röd, hon öppnar hennes ögon och jag möts av ett par mörk blod röda ögon. Hon tittar på vampyrerna och ler ett leende som jag tror ska håna dem. Plötsligt börjar hennes högra näve brinna. Några vampyrer tar ett steg bakot men det får bara Nadia att le ännu ett leende. Jag tittar lite skrämde på Nadia.
- Va..vad är du? Frågar jag med skakande röst.
- Jag är en häxa en eld häxa från öst, svarar Nadia. Och jag är sänd att skydda dig.
- En häxa! Och ska du skydda mig? Frågar jag.
- Vi tar det senar men först måste vi ta vampyrerna, svarar Nadia och vänder sig mot vampyrerna igen. Snow tittar på Nadia och Nadia tittar tillbaks. De nickar till varandra sen så tittar tillbaks på vampyrerna och ställer sig i attack position. Vampyrerna börjar springa mot oss. Nadia börjar kasta eld mot dem. Snow gör sig redo att hoppa på en. De är 5 meter ifrån 4, 3, 2, 1, en stor eld mur omringar oss så att vampyrerna inte tar sig in. Ur vägen skjuts det eld bollar mot vampyrerna samtidigt som Nadia rör armarna fram och bakot. Plötsligt slocknar elden och en kvinna med vitt hår och isblåa ögon med en vit klänningen stor en ungefär 2 meter ifrån hos.
- Fan en ishäxa från norr!! Säger Nadia. Jag tar hand om henne. Snow skydda Tara mot vampyrerna. Snow nickar som svar.
- Allså vad är det som händer! Nästa skriker jag ut.
- Lugna ner dig Tara vi berättar sen, säger Nadia lugnande. Jag tar ett djup andetag och nickar till svar.
Plösligt hoppar Snow fram för mig och på nån. Det är en vampyr eller var en vampyr den är död nu. Plötsligt hoppar något på Snow. En annan vampyr har hoppa på Snow och nu rullar det runt på marken och försöker döda varandra. Två vampyrer springer mot mig. Jag är beredd på att de ska döda mig. Men plösligt hoppar två stora vargar ut ur skogen bakom mig och hoppar på de två vampyrerna och dödar dem. En av dem ser Snow och hjälper henne med vampyren den andra vänder huvudet mot mig och tittar på mig innan den börjar morra och hoppar på en till vampyr. Snow och den andra vargen som hjälpte henne slåss också. Nadia och ishäxan slåss mot varndra. Plösligt hörs ett stor skrik från huset. Där stor en vampyr med Nina med en hand på hennes hals.

Så nästa kapitel och näst sista delen av snow. Hoppas ni gillar det. Bilden är på ishäxan fast ni får tänka mer ond (det va den ända bra bilden jag hitta så) Puss på er😘
Läs
Rösta
Kommentera
And
Enjoy❤
// trollit121

Mitt hemliga riktiga liv Där berättelser lever. Upptäck nu