Kapitel 30

258 22 0
                                    

- Jakes perspektiv-
Vi kommer fram till fängelset. Fängelset är inne i ett stort berg i en grotta. Vi går in och går fram längs den mörka kalla korridoren av sten. Endast små lampor längs bergväggen ger oss ljus. Vi kommer fram till en stor vägg mitt i korridoren. I mitten av väggen sitter en dörr av massiv stål och på båda sidorna står två vakter. Vi säger hej och de slår två gånger på dörren och vrider om en nyckel i dörren. Från andra sidan av dörren hörs det två bakningar och en nyckel som vrids om. Ena vakten öppnar dörren och vi går in genom dörren. På andra sidan lys allt upp och man kan se dörrar och galler till alla cellerna. Vi ser Samuel och två vakter stå vid ena cellen. Vi säger hej till dem andra vakterna och går fram till Samuel och vakterna. Gallret till cellen hade det blivit ett stort hål i som om nån böjt det.
- Hur kunde det hända?! Frågar jag pekades på gallret. Igen varulv är så stark eller ens en vampyr!
- Vi vet och vi vet inte hur det kunde hända men jag har mina aningar, svara Samuel.
- Så ska du dela med dig? Frågar Philip.
Samuel tittar på hos med en allvarlig blick.
- Vi tar det senare på mitt kontor, svara han.
Vi nickar till svar.
- Så hur kunde han rymma i första slag? Frågar jag.
- Ja förutom det så gjorde han oss medvetslösa och ja helt enkelt rymde, svara ena vakten.
- Helt enkelt så vet vi inte det gick så fort, säger den andra.
Vi alla nickar till svar.
- En patrull är utskickade att söka efter han så vi får vänta tills de rapporterar, säger Samuel. Men följer ni två med mig så går vi till mitt kontor. Han pekar på mig och Philip. Vi nickar till svar och följer efter han ut. Vi kommer inte längre än till öppningen av grottan när vi ser Emilio kommandes springandes mot oss i full fart från sjukhuset.

Oj redan kapitel 30 och vi är inte ens i mitten av boken. Hoppas det går bra för er. Vad tror ni varför Emilio har så bråttom att komma till dem? Och hur tror ni sökades på Rougen kommer gå? Kommentera gärna vad ni tror, tycker och tänker blir bara glad av er kommentarer. Ses i nästa.😘
Läs
Rösta
Kommentera
And
Enjoy💙
// trollit121

Mitt hemliga riktiga liv Där berättelser lever. Upptäck nu