Kapitel 41

205 19 1
                                    

- Taras perspektiv-
Vi kommer fram till den stora gården. Vi alla förvandlar oss tillbaka till människor från vargar. Gården samlas med massor med människor.                       - Det är några jag vill att du ska träffa, säger Jake och her fram sin hand.
- Okej, säger jag och lägger min hand i hans. Han drar iväg med mig och jag följer lydigt efter. Jag märker att Alex följer efter oss. Jag tittar bakåt och ler mot han. Han ler tillbaka. Jag tittar fram igen. Jake stannar och jag ställer mig bredvid honom. Framför oss står en kvinna som jag tror jag har sätt någon annanstans, en man i rullstol, en tjej och en kille. De alla ler mot mig och kvinnan nästan gråter. Jake går fram till mannen som sitter i rullstolen.
- Tara låt mig presenter Bill Blake, säger han och ställer sig sen mellan kvinnan och barnen.
- Låt mig presentera Snow Moonblake och Lauren och Seth Blake tvillingar, fortsätter Jake. Min familj, din familj, vår familj.
Jag lägger händerna för munnen och börjar gråta.
Snow springer fram till mig och kramar om mig. Jag kramar henne tillbaka.
- Tara min lilla flicka, säger Snow. Jag har saknat dig så.
Seth, Lauren, Jake och Bill kommer fram till oss och vi alla kramas i en stor grupp. Men glädjen håller inte i så länge.
- Åh vad ni var gulliga då! Äckligt, säger en tjej.
Vi bryter kramen och tittar dit rösten kom ifrån. Uppe vid träden står hon.
- Bella vad gör du här? Morrar Alex fram.
- Jag frågar samma sak store bror vad gör du här? Jag trodde du hade slutfört uppdraget far hade gett dig men som vanligt kan du inte göra något, säger Bella. Så jag får väll fixat allt själv som vanligt.
Hon börjar le.
- Ge mig Tara så kanske alla får överleva, säger Bella.
- Aldrig! Säger Jake Seth Lauren Snow och Bill samtidigt. De ställer sig framför mig. Även Jase, Emilio, Kevin, Philip, Nadia och Samuel står vid oss.
- Försvinn här ifrån Bella du får henne inte! Morrar Alex och tar tag om min hand.
- Du är ju för gullig Alex. Skyddar din mate så där, säger Bella. Men vad ska hennes föräldrar säga om att du är en demon.
- Att vi är glad för hennes skull, säger Bill.
- Vi vet att han skulle skydda henne, säger Jake.
- Okej om inte jag får Tara om 5 sekunder så kommer ni alla dö, säger Bella och ler.
- Aldrig! Säger alla högt.
Och jag menar alla.
- Som ni vill, säger Bella.
Plötsligt står Markos bredvid henne och inte kort efter flera tio tal av vampryrer bakom dem. Markos och Bella tittar på varandra sen flyger det vampryrer mot oss.

Kapitel! Lite korta dock men yey! Hoppas ni tyckte det var bra. Kommentera det ni tycker. Antingen kommer det ut ett kapitel nån gång i helgen eller på måndag. Bilden som ni ser är Lauren och Seth och deras vargform. Den bruna är Seth och den vit,grå bruna är Lauren. Ses i nästa! Puss😘
Läs
Rösta
Kommentera
And
Enjoy💛
// trollit121

Mitt hemliga riktiga liv Där berättelser lever. Upptäck nu