2.rész

4.8K 221 2
                                    

Shawn Mendes:
Tegnap voltam egy jótékonysági meccsen. Élveztem. Az a sok ember egy helyen, a jó cél érdekében. A legjobb az volt, hogy találkoztam egy csodálatos lánnyal. Nem is tudta ki vagyok, vagy csak nem mutatta ki a rajongását. Mindegy nekem így is tetszik. Remélem találkozom még vele. De nem biztos, a koncertek miatt sokat kell még utazni. Na mindegy is. Tegnap óta nem találom a telóm. Lehet elhagytam, vagy a kocsiba kiesett, vagy a színpadon. Nem tudom, de remélem hamar meglesz.
Sophie Smith:
Reggel nagy hangzavarra keltem, így, hogy tudjam mi történik odalent, ott kell hagynom a pihe puha ágyikóm biztonságát. Mikor leértem az asztalnál ült Anya és Heather.
-Jó reggelt!-mondtam fáradtan.
-Jó reggelt!-mondták kórusban. Leültem melléjük a reggelimmel, ami pirítás volt, lekvárral, és a reggeli teámmal. Miután megettem visszamentem a szobámba, és befeküdtem az addigra kihült ágyamba. Nem sokkal később Anya jött fel, hogy indulnak Heather-rel, ugyanis ma indul a táborba. Lekullogtam és szorosan megöleltem. Aztán mondtam neki a szokásosat: jó légy, vigyázz magadra, minden este írj,hogy mi folyik ott. Erre annyit mondott, hogy rendben(!).
Mihelyt elmentek újból visszamentem a szobámba. bekapcsoltam egy egyveleget a zenelistámról, amibe olyanok állnak, amiket bármikor megtudok hallgatni. Pl.: Arman Cekin hold on, vagy Alan Walker Faded. Aztán eszembe jutott az a BIZONYOS telefon. Vagy negyvenedik próbálkozásra, nem is tudom, hogy hogyan, de sikerült feloldani. Aztán kerestem valakit, aki tuti, hogy felveszi. Az anyukáját hívtam. Rögtön felvette. Gondoltam. Minden anyuka előre felveszi, ha a gyereke hívja. Tapasztalat!
-Halló! Shawn! De régen beszéltünk-mondta. Már legalább tudom,hogy hívják. Shawn. Szép név egy jóképű fiúhoz. Állj! What!-Hahó, kicsim minden oké?
-Ömmmmm... Én nem a fia vagyok.-mondam gyorsan.
-Egy barátja vagy? Shawn jól van? Nem esett baja?-hangja aggódó volt.
-Nem tudom. Csak azért kerestem,mert Shawn-ha már tudom használom-elhagyta a telefonját, és én megtaláltam.-magyarázkodtam.
-Meg se lepődöm.-mondta, és hallottam a hangján, hogy mosolyog.-egyébjént Karen vagyok.
-Üdvözlöm. Én Sophie Smith vagyok.-mondtam a nevemet én is. Ezek után megbeszéltük, hogy majd valaki eljön később a telefonért. Megadtam a címem, és mondtam, hogy ezen a számon eltérhetnek. Remélem még anya előtt jön. Neki nem meséltem arról,hogy találkoztam valakivel, akinek eddig a nevét se tudtam, és nálam van a telefonja, mert nekem, mint mindig fel kell vennem ilyen dolgokat.
Shawn Mendes :
A szobámba voltam amikor a menedzserem rontott be az ajtómon, és a kezembe nyomta a telóját.
-Halló!
-Szia kincsem! Nem hiányzik valamid?-kérdezte anya
-Nem?-mondtam bizonytalanul, mert ha elmondanám,hogy elhagytam a telefonomat, megint akkor bajba lennék.
-Pedig valaki felhívott, hogy nála van a telefonod.-halottam a hangján, hogy mosolyog.
-Végre megvan-basszus Shawn! Elárultad magad!
-Tudtam! Megint elhagytad!
-Mi az, hogy megint?
-A hónapban másodjára.
-Ez nem is igaz.
-Jó! Váltsunk témát! Aki felhívott nagyon aranyos lánynak tűnik. És úgy tűnik nem is ismer.-mondta. Istenem! Megint össze akar csinálni valakivel. Ezzel nem is lenne baj, ha egy lenne az ízlésünk(!).Ezek után beszélgettünk egy kicsit még. Megadta, a címet, majd mondta, hogy ha már elhagyni eltudom, akkor menni is eltudjak érte. Majd letettük. Indultam is a megadott címre. Londonba van. Ez jó hír, nem kell sokat autózni. Mayfair. Elég gazdag negyed. Mikor oda értem egy nagyon szép házat találtam ott. Leellenőriztem a címet. Ahoz képest, hogy sűrű lakott terület, nagy ez a ház. Odamentem a házhoz, majd csöngettem........






Sziasztok!
Ha valaki olvassa egyáltalán ezt a blogot jól esne egy kis visszajelzés. Ezt hallgattam miközben írtam. Puszi:)
Zsani

Váratlan találkozás (Shawn Mendes)Where stories live. Discover now