14.rész

2.6K 129 9
                                    

Egész este Shawn-ra gondoltam. Vajon ő is hasonló képpen érez mint én?-ilyen, és ehhez hasonló gondolatokra aludtam el nagy nehezen.
Reggel, jobban mondva olyan 11 óra körül keltem fel. Mivel szombat volt, ezért úgy terveztem, hogy egy laza öltözetbe bújok. Átmentem a nővérem szobájába, azonban ő sehol se volt. Lementem a konyhába, és ott se volt senki. Egy levelet találtam a pulton, a nevemmel ellátva. Elolvastam. Az állt benne, hogy Anyát behívták helyettesíteni, Heather Pete-nél, Apa pedig nagyiékak segít. Remek! Lehet itthon egész nap. Fogtam egy tálat, öntöttem bele egy kis műzlit, rá tejet, majd egy kis kakaó port. Fogtam egy kanalat, és a reggelimet, és leültem a kanapéra a nappaliba. Bekapcsoltam a Tv-t amin a Magyar-Izland meccsről volt szó. Néztem egy kicsit, majd csengettek. Letettem a tányért az asztalra, majd elszambáztam az ajtóig. Mikor kinyitottam nem várt vendég fogadott.

Shawn:
Gondoltam átmegyek Pete-hez kicsit bandázni. Mikor csengettem Heather nyitott ajtót.
-Szia! Hát te?-kérdeztem
-Hello! Én csak átnéztem a barátomhoz.
-De nem Sophie-val van együtt?
-Már nem-vakargatta idegesen a tarkóját.
-Hogy-hogy?
-Gyere be elmesélünk mindent.
Így is tettem. Minden apró részletet elmeséltek. Az elejétől kezdve. Mikor végeztek felálltam, fogtam minden cuccom, majd elindultam Sophie felé.

Sophie:
Shawn állt az ajtóba. Meg se tudtam még szólalni, mihelyt kinyitottam az ajtót,a karjaiba zárt. Nem tudtam ellenkezni, én is szorosan öleltem. Így álltunk az ajtóba vagy 10 percig, amikor átfutott a hideg rajtam. Ezt Ő is megérezhette, hiszen megemelt, én a lábaimat szorosan dereka köré kulcsoltam, és úgy vitt be a nappaliba. Ott leült a kanapéra, úgy, hogy én még mindig az ölébe voltam. Csak öleltük egymást percekig. Megnyugtatot a közelsége, és az, hogy éreztem a lehelletét a nyakamon. A forró lehellete mosolyt csalt az arcomra, és libabőrt a testem minden egyes szegletére.
-Shawn.. -szólaltam meg halkan
-Igen Hercegnő?-ekkor felnéztem a szemébe, és láttam a csillogást,és a boldogságot.
-Nézünk egy filmet?-kérdeztem halkan.
-Persze,neked bármit.
-és mit nézzünk? Horror, vígjáték, dráma, animáció?-kérdeztem elgondolkodva.
-Olyat, ahol ha félsz hozzám tudsz bújni-kacsintott.
-De bolond vagy!-csaptam játékosan a vállára, de éreztem hogy az arcom színe egy paradicsoméval vetekszik.-Jó, akkor legyen horror.-egyeztem bele.
-Remek!
-Én lehozom a laptopom, addig maradj itt-attam ki az utasítást, mire vigyázba vágta magát. Gyorsan felszaladtam a szobámba, majd 2 percen belül már mentem is lefelé. Még mindig a kanapén ült, és a telefonját nyomkodta. Érkezésemre gyorsan elrakta a készüléket, majd felállt.
-Keress valami filmet, én addig csinálok pattogatott kukoricát.-mondtam mosolyogva.
-rendben-mosolygott ő is elképesztően szexi félmosolyovál.
A konyhába elővettem egy üvegtálat, és a kukoricát beraktam a mikróba. Pár perc múlva már lehetett hallani, h készülőben van a finomság. Mikor már úgy gondoltam, hogy kész, kivettem, felbontottam, és az üvegtálba öntöttem.
-Na mit nézünk?-kérdeztem a helyiségbe lépve.
-Átkozott ház?-tette fel a kérdését egy kaján vigyorral a profilján.
-Legyen.-bólintottam félve. Nem igazán bőrőm az ilyeneket. 
Elkezdtük a filmet. Shawn a kanapé egyik végén, én a másikon ültem. Mikor jött az első félelmetes jelenet, egészen közel csúsztam hozzá. Ekkor közel hajolt a fülemhez, és belesúgta:
-Már vártam mikor jössz közelebb-éreztem ahogy forró lehellete perzseli a nyakam. Megmosolygatott a tette. Ezután rettentő álmos lettem. A következő képkocka annyi, hogy csak a nagy sötétet látom.

Éjfél körül keltem fel. Már az ágyamban voltam. Melettem senki se volt. Shawn itt hagyott volna? Ááá biztos nem! Ugye?!...
Nem tudtam mit csináljak. Az egész házat bejártam keresve Őt. Végül, amikor nem találtam sehol, visszamentem a szobámba. Ledobtam a pólóm, és a nadrágom, majd fehérneműben bujtam az ágyikómba. Már majdnem elaludtam, amikor hangokat hallottam a konyhából. Gyorsan kipattamtam az ágyból, majd magamhoz véve az első dolgot, ami a kezem ügyébe akadt, ami jelen esetben egy vállfa volt. Halkan osontam lefelé a lepcsőn. Bementem a konyhába. Sehol senki. A fürdőbe sincs. A nappaliba belépve, amikor háttal álltam a kanapénak, hirtelen előugrott Shawn. Hirtelen felment bennem a pumpa.
-Most komolyan! Egy vállfa?-kérdezte a nevetéstől könnyes szemmel.
-Hat igen. De ezzel is ugyan úgy ki tudnám kaparni a szemed!!-ordítoztam vele. Egyszerűen utálom, ha valaki megilyeszt. Utálom! Olyankor képes vs ágyon bármit tenni.
-Jaj de harapós a cicus-jött közelebb.
-Hát igen.. -kezdtem csábos hangon,-és tudod még mit tudok?-hirtelen rohanni kezdtem a szobám felé. De halottam, ahogy jön utánam. Mikor beértem magamra csaptam az ajtót, és kulccsal együtt bezártam.
-Na ezt tudom!-kiabáltam át az ajtón neki.
-Engedj be, kérlek!
-Nem.
-De miért? Ez csak egy jó kis tréfa volt!-nevetett fel a végén.
-Neked talán! De ha így gondolod, akkor nem alszol az én szobámba!!-lehet kicsit sok, de engem ne ilyeszgessen! Ezután vissza bújtam az ágyamban, és újból kezdtem elaludni. Az utolsó mondat, amire emlékszem Shawn-tól jött.
-Szexi vagy fehérneműben. Többet kéne így lenned előttem!!-francba.....


Hali!!
Visszatértem!! Most, hogy jön az ősz szünet, megpróbálok minden nap új részt hozni.
Jó éjt!!!

Váratlan találkozás (Shawn Mendes)Where stories live. Discover now