23.rész

2.1K 107 10
                                    

Jó olvasást!! 😊🌌

Úgy is lett, ahogy gondoltam. Már vacsora lett. Amíg Heather fürdött felnéztem Facebook-ra, Snapre, majd Instára. Az első kettő csak képeket néztem. De viszont az utóbbi kijelezte, hogy valaki éppen élő adást indított. Shawn Mendes. Nem tudom mi van velem mostanában, olyan mintha eddig ismertem volna. Lehet csak fan lettem. Gyorsan rámentem. Olyan aranyosan mosolygott a kamerába. Mindjárt megzabálom.
-Sziasztok! Egy rövid kis beszámolóval jöttem. Cameron barátommal, aki ott öltözik éppen-fordította a kamerát a fiú felé, akivel ott volt a fürdőbe-úgy döntöttünk, hogy elutazunk egy kicsit nyaralni a Maldiv-szigetekre. Látjátok a szép kilátásunkat?-ment az ablakhoz, majd majd megmutatta a kilátást. Ugyan azt lehet látni, mint az én szobámból, csak egy kicsit oldalról.-na de ennyi lenne Drágáim, megyek is, mert indulunk vacsorázni. Legyetek jók, puszi, szeretlek titeket, sziasztooook!-ordították a végét már mind a ketten. Ha igaz az állításom, és a mellettünk lévő szobába laknak idéglenesen, akkor mehetnénk együtt vacsizni.
-Kész vagyook! Mehetünk, vár a halacska!
-Azt hittem nem eszed meg a halat-néztem rá döbbenten, de közbe az ajtó felé tartottunk.
-Hát tegnap óta úgy látszik mégis-mosolygott mint az őrült.
-Mi bajod van? Megijesztesz.
-Áá. Semmi. Nem hallottam, ahogy Shawn Mendes elő adását nézed Instán.
-Mi? Pfff. Én nem is néztem.
-Ezt még te se hiszed el. Na de menjünk, mert éhen halok.
-Jó jó.-elindultunk le a lifttel. Már éppen zárult volna br az ajtó, amikor egy kéz nem engedte neki. Egy idős bácsi volt a feleségével.
-Jó estét-köszönt aranyosan, és illedelmesen a néni.
-Joló estét-viszonoztuk mi is a gesztusát. Ezek után semmi se történt. A néniék kérdezgettek milyen az étterem, mert a mai este ők is itt szeretnének vacsorázni.
-Mit szólnának kedveskéim, ha velünk tartanának?
-Örömmel elfogadjuk a meghívást-mosolyogtam.
Miközben az asztal felé mentünk, hogy elfoglalhassuk helyeinket, szétnéztem, hogy kik vacsoráznak még ma este rajtunk kívül. A mellettünk lévő asztalnál két fiatal srác ült. Nem láttam az arcukat. Az egyik nagyon a telefonjába volt bújva, míg a másik, a ha jól láttam kanalát vette fel a földről. Leültünk, majd vártuk a pincért, de közbe beszélgetéssel ütöttük el az időt. A néniék meséltek a házasságukról, és hogy éppen az évfordulójukat ünneplik itt, míg igazából Londonban élnek, tőlünk nem messze. Mi is meséltünk:hogy mit keresünk itt, mik szeretnénk lenni, miért kék a hajam. A néni, mint kiderült Elizabeth néni, még a hajamat is megdícsértem. Neki is tetszett. A férje, Charles bácsi pedig szórakoztatott minket a háborúban történt csínyeivel.
Már éppen kezdtünk volna enni, amikor a zenész elkezdett beszélni.
-Jó estét hölgyeim, és uraim. A mai este a fülembe jutott, hogy köreinkben tölti vacsoráját Shawn Mendes, és jó barátja, Cameron Dallas. Szeretném megkérni az urakat, hogy énekeljenek nekünk valamit.-ezek után Cameron felállt, odament Shawn-hoz, és súgott a fülébe valamit, majd kényelmesen visszaült a helyére. Majd Shawn felállt, és felsétált a színpadra.
-Hát jó estét mindenkinek. Nem számítottam arra, hogy fel kérnek arra, hogy lépjek fel. Ez igazán nagy megtisztelés.-ekkor a velem szembe ülő Elizabeth néni fogta a telefonját, majd tárcsázott.
-Szia Drágaságom. Az egyik barátod, Shawn itt van velünk egy hotelbe, és éppen énekelni fog. Majd hívd fel később. Okés én is. Vigyázz magadra Matt. Jó éjt kicsikém.
-Biztosan nagyon aranyos unokája van.
-Hát igen. De már kezd felnőni. És híres is. Alig van otthon.
-Elnézést, de a maga unokája Matt Espionsa?
-Ja Drágám! Te is egy rajongó vagy?
-Dehogy is! Csak már sokat hallottam róluk.
Elkezdődött a dal.

Az elején még a szemével végigpásztázta a közönséget, majd egyenesen a szemembe nézett. Nagyon furcsa volt. Mintha tényleg ismernénk egymást. Már régóta. Mintha...a baleset előtt lett volna valami köztünk. Mintha szeretném....

Váratlan találkozás (Shawn Mendes)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora