1.rész

6.3K 220 16
                                    

Útközben felkészítettem magam a leszidásra, hogy miért késtünk el megint. De amikor végre odaértünk, meglepődtem. George nem szidott le minket. Lehet az izgalomtól, hisz később neki kellesz majd köszöntenie a vendégeket. Nem baj legalább megúsztuk. Miután megkaptuk a feladatot elmentünk keresni egy helyet, ahonnan jó kilátás nyílik a pályára. Mikor megvolt már kezdődött is a meccs. Lőttünk pár képet. Vége volt az első mérkőzésnek, jöttek egymás után a többiek.

2 óra múlva:

Végre vége a meccsnek. Ennek úgy látszik a gyomrom is nagyon örült, mert egy hatalmasat korgott. Indultunk is ebédelni. Az ebéd gulyás leves volt. Nagyon ízlett. Ezután volt egy kis mulatság még. A sok részeg jól szórakozott. Nagyon fura táncokat mutattak be egyedül, a párjukkal, vagy éppen csoportba. Heather-rel elvonultunk megnézni a képeket, amit aznap csináltunk. Ebben inkább Ő volt a profi, hisz már több mint 10 éve csinálja. Ha akarom én is tudom, de nincs olyan tükörreflexes gépem, mint neki. George szólt nekünk, hogy menjünk a színpadhoz, mert ott lesz a meglepi. George felkonferálta a meglepit:
-Most pedig üdvözölték nagy szeretettel...... -ennyit hallottam ugyanis drága nővérem, szokásához híven a kocsiba hagyta az objektívet. Ideadta a kocsikulcsot, hogy hozzam be, ő meg addig csinál közelebbi képet a vendégről. Kimentem a kocsihoz, de nem volt könnyű megtalálni amit kerestem. Mire megtaláltam a kesztyűtartóban (?) 10 perc telt el, és hallottam valakit énekelni.

Mire megtaláltam a nővérem, addigra a zenének vége lett, és eltűnt a vendég a színpadról. Amilyen szerencsétlen vagyok le maradtam róla, pedig szívesen megnéztem volna ki volt itt.
-Bocsi hogy miattam maradtál le a koncertről-monta sajnálkozóan.
-Semmi baj- feleltem-biztos nem nagy valaki járt itt.
Megígértük George-nak, hogy a jövő hét folyamán átküldjül neki a képeket. Visszaszaladtam a táskámért, és neki valakinek. Amikor felnéztem egy barna szempárral találtam szembe magam.
-Bocsi, nem figyeltem-mondta az ismeretlen.
Semmi, baj én sem a lábam elé néztem-válaszoltam mosolyogva, mire ő is rám mosolygott. Ahh az a mosoly. -Mi? Sophie ne gondolj ilyenekre! Mégcsak nem is ismered! Nem szerethetsz ilyen könnyen bele!-mondta a tudat alattim. De azok a szemek, az a mosoly, az a tökéletes haj.
-Nekem most mennem kell-mondta
-Ja igen nekem is.- mondtam-akkor szia
-szia-köszönt és már el is ment. Néztem távolodó alakját, majd a földre néztem. Ott volt egy fekete telefon, ami nem az enyém volt. Felvettem. A fiú után mentem, de ő addigra sehol se volt, így magamhoz vettem, hátha később találom benne valamit, amiről beazonosíthatom. Visszamentem Heather-hez.
Beültünk a kocsiba és elindultunk haza.
-Remélem csináltál képeket az énekesről-mondtam neki.
-Persze, de nem tudom megmutatni neked, csak pénteken.
-Miért?-kérdeztem, de addigra már leesett.
-Tudod jól, hogy biosz táborba megyek vasárnaptól csütörtökig.
-Igen, már emlékszem. Akkor azt hiszem kibírom péntekig.
Az út további részét csendbe töltöttük. Amikor hazaértünk gyorsan felmentem a szobámba.
Lezuhanyoztam és felvettem a pizsim. Elmentem a konyhába elköszöntem anyutól, aputól, és a nővéremtől, majd elmentem aludni.







Sziasztok!
Mivel ez az első blogot, annyira jól esne akár egyetlen egy komi, ha tetszik, ha nem írjátok meg légyszi.
Zsani

Váratlan találkozás (Shawn Mendes)Where stories live. Discover now