27. rész

2.4K 92 3
                                    

Sziasztoook!
Ez az első +18as sztorim, úgyhogy nézzétek el, ha valamit nem jól írtam.

Az arcán már nem az a 100 wattaos mosoly volt. Sokkal inkább a megdöbbentség volt kiolvasható. -Na mi van? Megijedtél?-a huncut mosoly ott bujkált a szám sarkán. -Nem szokásom Szívem-kacsintott. Megint túl közel álltunk egymáshoz.
-És lent a parton?-a mosoly lefagyott a képéről.
-Az nem úgy volt, ahogy te azt képzeled-távolabb lépett. Már nem éreztem közelségét.
-Akkor mégis hogy? Látom hogy bejövök neked. És amikor meglátlak folyton azt érzem, hogy ismerjük egymást. De nem emlékszem rád-hangom halk lett. Nem kiabáltam, csak gyönyörű barna szemeibe néztem. Közelebb jött. Nem nagyon, csak pár centit.
-Nem akarok semmit elrontani köztünk.
-Miért? Most itt vagyunk, élvezzük ki, utána meg mindenki megy a maga útjára. Elfelejtük egymást, és boldogan élünk-miért beszél az agyam a szívem helyett? Nem akarom elfelejteni. Azt akarom hogy velem legyen.
-És ha én nem tudlak elfelejteni? Sophie, hidd el mióta csak megláttalak, tudom, hogy különleges vagy. Nekem biztos. Pár nap alatt teljesen belédestem, de semmit nem akarok elrontani-hangja csak úgy mint az enyém, halk volt.
-Nem rontasz el semmit.
-És ha bevallom, hogy szeretlek?-szemem kikerekedett. Kellett néhány másodperc, mire felfogtam, mit mondott.
-Mondtam, hogy elrontom-a konyhapultnak dölt, és helyes kis pofiját kezébe rejtette el előlem. Közelebb sétáltam hozzá. Nem tudtam mit csináljak, így az agyam helyett a szívemre hallgattam, ami azt súgta, hogy csókoljam meg, így tettem amit mond. Levettem arcáról a kezét. Váratlanul érte, ami megjelent az arcán is. Megmosolyogtatott.
-Még soha senki nem mondta nekem, hogy szerelmes belém-mosolyogtam.
-És azt, hogy gyönyörű vagy?-féloldalas mosoly jelent meg profilján.
-Még azt se.
-Pedig, az vagy.
-Amúgy..-épp mondtam volna valamit, amikor csókkal hallgatatott el.
De nem úgy, ahogy este a parton. Sokkal vadabb, és szenvedélyesebb volt. Éreztem, ahogy férfiassága nem bírja már sokáig. Kezemet lassan levezettem nadrágjához, végig a domborodó területen. Belenyögött csókunkba, amin elmosolyodtam. Fenekemnél fogva emelt fel, és tett a pultra. Tovább folytattuk a csókcsatánkat.
-Mi lenne ha ezt a szobámba folytatnánk?-nem tudtam megszólalni, így csak bólintottam. Az ölébe vett, úgy mentünk be a szobába, majd lefektetett az ágyra. Még mind a ketten ruhába voltunk. Shawn felém mászott, úgy csókolt tovább.
-Szűz vagy még?-teljesen váratlanul ért a kérdés.
-Ugy nézek ki?-nyögtem ki két csók között.
-Hát eléggé szűzies vagy-felnéztem arcára, ahol láttam azt a pimasz mosolyát.
-Igazad van. Nem is veled kéne kezdenem-kacsintottam rá, mire ő teljesen lefagyott. Megpróbáltam kimászni alóla, ami sikerül is.
-Most így itthagysz?-kiskutya szemekkel nézett rám. Mosolyogva néztem rá. Hátra döntötte fejét, kezeit a nyakánál kulcsolta össze, szemeit bezárta. Ekkor óvatosan az ágy másik végéhez mentem, és megcsókoltam. Belemosolygott a csókba.
-Szeretem ha egy lány kezdeményez-húzott magára. Tovább folytattuk nyálcserénket. Hirtelen lerántotta rólam a pólót, ami alatt semmi sem takarta már el melleimet. Automatikusan magam elé kaptam a kezeimet.
-Azt mondtad már nem vagy szűz? Akkor miért takargatod magad? Előlem semmit nem kell takargatni-fejtette le kezemet a mellemről, majd a pólója aljához vezette, és felemelte a kezét. Lassan, de biztos mozdulatokkal kaptam le róla pólóját, majd a szoba egyik sarkába dobtam. Övéhez nyúltam, hogy megszabadítsam látszólag elég szűk nadrágjától.
-Ne baszakodjunk már-kapta el a kezem és egy megszokott mozdulattal maga végezte el a feladatot. Az ágyra fektetett, ő felém mászott. Vadul téptük egymás száját, levegőt alig kaptam. Kezeim felfedező útra indultak izmos hátán egészem a hihetetlenül jó seggéhez, amibe belemarkoltam. Ismét belenyögött a csókba, ami engem most is mosolygásra késztetett. Az ő keze is elindult, egészen a fehérneműm széléhez, majd két ujját beleakasztva húzta le rólam. Én se tétlenkedtem, boxeréhez nyúlva lerántottam róla az anyagot. Az eddigiekhez képest igen is nagy mérete volt.
-Várj egy picit-csókolt szájon, majd lemászva rólam a bőröndjéhez sétált, ahonnan egy nagy dobozból kivett egy gumit, majd visszajött az ágyra. Berögzött mozdulat sorral bontotta ki, és húzta magára.
-Nem is akarom tudni, hogy vagy ilyen precíz.
-Na. Teljesen lelombozol. De ha gondolod utána megbeszélhetjük. Ha fogsz még tudni beszélni-önelégült mosoly bújt el az arcán.
-Majd meglátjuk, és nem úgy látom, mintha lelomboználak-kacsintottam.
-Kacérkodsz?-mászott közelebb, majd ismét megcsókolt. Nem tudtam vele betelni. Imádtam minden érintését, csókját, mosolyát.
-Kész vagy?-mélyen nézett a szemembe. Bólintottam, majd bepozicionálta magát, és belém hatolt. Egy jóleső nyögés hagyta el a szám. Shawn közbe nyakamat csókolgatta, ami még egy lapáttal rátett. A hátát karmolásztam, vagy éppen a hajába túrtam, vagy csak simogattam kockáit. Shawnnal felváltva nyögtünk.
-Ha elmész, nyög a nevem-suttogta a fülembe amitől teljesen kirázott a hideg. Egyszer csak azt éreztem hogy drága partnerem a mellemet szívja, jó erősen. Még egy lépéssel közelebb voltam a csúcshoz. Shawn ki-be mozgott, szívta a mellem , és meleg levegőt fújt oda. Valami fantasztikus volt. Éreztem, hogy közel van, és már én is.
-Aahh Shaaawn.-lökött még párat, majd kihúzódott belőlem lehúzta az óvszert, csomót kötött rá, és kidobta. Visszajött, és mögém feküdt. Kis kifli-nagy kiflibe vártuk, hogy rendeződjön a légzésünk. Mikor ez bekövetett felálltam, majd magamra kaptam az első pólót amit találtam, elindultam a fürdőbe.
-Komolyan kiszívtad a mellem?-lépteket hallottam, majd átölelt hátulról.
-Jobb mint egy tetkó. Tudják kihez tartozol.
-Hát így még nem.-toltam vissza a szobába, majd lefeküdt az ágyra, és a csípőjére ültem.
-Lássul csak. Hol is legyen. Itt-húztam végig egy ponton az ujjam-vagy itt?-megint végig húztam, amire kirázta a hideg-megvan-mosolyogtam ördögien. Sikerült megtalálni a legérzékenyebb pontot ahol el is kezdtem szívni. Hátrahajtott fejjel élvezte a cselekedetem.
-Így már tudják kihez tartozol-mosolyogtam, mikor befejeztem.
-Megvan a gyenge pontom Szivi-húzott magára, majd betakart, és úgy aludtunk el egy kis kaland után.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Váratlan találkozás (Shawn Mendes)Where stories live. Discover now