6.rész

3.6K 164 3
                                    

Sophie:
Nem hiszem el. Honnan tud ez a hátsó bejáratról?
-Mit keresel itt?-kérdeztem.
-Beszélnünk kell.-mondta.
-Mégis miről?
-Sajnálom-ahhh
-Oké-ezzel elfordultam.
-Akkor minden rendben?-mosolygott.
-Nem nincs semmi se rendbe. Hazudtál Shawn. Ezt nem fogom még bocsátani egykönnyen.
-Mégis mit tegyek azért hogy megbékélj?
-Légy kreatív-mondtam neki egy mosoly kíséretében. Majd sarkon fordultam és bementem a házba.
Shawn:
Nagyon megijedt amikor meglátott. Szerencsére mindent megbeszéltünk. Majd csak úgy elment(?). Ez meg mit jelentsen?
Ezután hazamentem pihenni egy kicsit.
Sophie:
Na ezzel még magamat is megleptem. De végre itt a ballagás! A ballagás után pedig a régen várt sport tábor. Jeeeee! A barátnőimmel ezt vártuk már 1 éve, ugyanis mindenki sportol valamit. Sam:görkori, Nicky:BMX, Sam bátyjával Pete-tel együtt,akivel mindenki jóba van, Emilie és én pedig gördeszka. Ez a tábor szerencsére itt lesz Londonba, és az egyik ismerősünk, Julie szervezi. Holnap hétfő. Ez már nem annyira jó. Utálom a hétfőt. Matek, matek, töri, magyar, magyar,fizika,kémia, tesi. Miért a tesi a nyolcadik óra? Nem értem. Na mindegy. Még meg is kell tanulnom, mivel holnap 1 hónap kimaradás után jön a magyar tanárom. Nincs vele bajom, de minek jön erre a 18 napra? Jó itt akár lenni a ballagáson, de akkor is. Én a helyébe tuti n jönnék.-ezek a gondolatok után elővettem a tanulni valót. Sose szerettem tanulni. Inkább kint vagyok a pályán, a többiekkel.
2 órával később:
Mikor végre megtanultam, elmentem fürdeni, majd aludni. Álmomba Shawn-nal voltam. Mármint jártunk, és boldogok voltunk, amíg az egyik exe tönkre nem tette a közös életünket a jelenlétével. Eljutottam. Azt hittem utánam jön,de csak az ajtóba csókolózott azzal a lánnyal.
Hétfő:
Reggel kicsit furán éreztem magam az álmom miatt. Kimásztam az ágyamból, és kiválasztottam a megfelelő öltözetet, ami egy fekete cicanadrágra, farmeringre, valamint a fehér magasszárú converse cipőmre esett.

Felvettem a táskámat, és lementem a konyhába, ahol anya csinálta a reggelit.
-Jó reggelt!-mondtuk egyszerre, majd kitört belőlünk a nevetés. A reggeli közbe beszélgettünk még egy kicsit, majd elindultunk a suliba. Nagyon nagy volt a tömeg az aluába. Mindenki ott tolongott. A szekrényem előtt ott álltak a barátnőim. Mikor megláttak elkezdtek integetni.
-Sziasztok-köszöntem amikor odaértem.
-Szia-mondták szinte kórusba.
-Mi van itt?-kérdeztem, miközben bepakoltam a szekrénybe.
-Nem tudom-mondta Sam-nézzük meg.
-Oké-vágtuk rá egyszerre. Hát igen szokásunk egyszerre beszélni. Befurakodtunk a tömeg közepére és egy fiút láttunk aki háttal állt nekünk és autogrammot osztogatott. És akkor megfordult. Shawn volt az.
-Te követsz?-kérdeztem.
-Nem.-válaszolta-ide fogok járni suliba.
Mi van? Nem az nem lehet. Most komolyan ide fog járni?
-Ez komoly?
-Ahha. Mivel nincs turné gondoltam visszamegyek egy a suliba, és leérettségizek itt-mutatott körbe.
-Melyik osztályba fogsz járni?-kérdeztem
-D. Te?
-Ne ülj mellém-mondtam válaszként, majd sarkon fordultam és elmentem. Útközbe utolértek a lányok.
-Mi volt ez?-kérdezte Nickey.
-Majd később mindent elmesélek.-erre csak bólintottak. Felértünk a második emeleten lévő osztályba, és leültünk a szokásos helyünkre. Majd bejött Shawn is, az új barátaival Jack-kékkel. Jack odajött hozzánk majd mindenkit sorra megölelt. Olyan nekünk mint ha a bátyánk lenne. Aztán beszélgettünk amíg be nem jött a tanár. Shawn Jack melett foglat helyet mögöttünk, mivel én Sam-mel ülök az utolsó előtti padban előttünk pedig Emilie Nicky-vel. Elég hosszú napnak nézünk elébe.

Váratlan találkozás (Shawn Mendes)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora