30. rész

1.3K 68 8
                                    

Sziasztook! Sajnálom, hogy nagyon régen volt már rész 😣😯..
De most itt van, és ígérem, mostmár megpróbálok rendszeresen írni nektek.
#csóközön 😘




A lehető legfeltűnőtlenebbül elindultam. Lassan mentem. Néztem fel, néztem le, néztem középre, mindenhova. De egy rohadt ajtót nem találtam. Már vagy a felét átnéztem, amikor a következő sarkon befordulva egy hatalmas ajtót véltem felfedezni. Művészbejátónak tűnt első ránézésre. Szóval persze hogy bementem.
-Gyere már! Rég itt kellett volna lenned! Hol voltál? Nem is fontos. Öltözz gyorsan. Lili! Gyere kérlek segíts neki.-majd egy magas, rövid fekete hajú lány sétált felénk. Fekete-arany szerelésben, hozzá illő sminkben, és balett cipőbe. Tuti táncos.
-Vidd és öltöztesd fel.-mondta kissé idegesen az elegáns nő. A lány, mint megtudtam Lili, karom ragadott, majd behúzott egy apró szobába. Ott két lány rögtön az arcomnak és a hajamnak esett. Rengeteg vakolatot tettek az arcomra.
-Ne nyúlj az arcodhoz. Így is késésben vagyunk!-riapkodott rám egy szőke hajú csaj.

-De nem kap levegőt az arcom!!

-Még két ecset vonás ééééés már is kész. Nézd meg magad milyen szép lettél!-majd az ideges szájrágásból szelíd mosolyra húzta ajkait.-Lili! Viheted öltözni!-és már megint ráncigáltak.
-Ránézésre s-s a méreted! Próbáld fel de gyorsan!-nem értettem semmit.
-Gyerunk lányok, 20 perc a kezdésig!-szólt ekkor be az ajtón egy szemüveges, alacsony, fekete hajú srác. És ekkor kapcsoltam. Smink, sietség, balett cipő, ruha... Shawn táncosa leszek......

Váratlan találkozás (Shawn Mendes)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora