5.rész

3.7K 187 8
                                    

Sophie:
Amíg a kocsiba ültünk beszélgettünk, énekeltük a rádióból szóló dalokat. Egyszer megszólalt Mendes gyerek száma, amit a barátnőm küldött. De Shawn elkapcsolta.
-Héjj!-szóltam rá.
-Mi van?-még mindig mosolygott.-szereted ezt a gyereket?-kérdezte meglepődve.
-Hát azt nem mondanám,hogy szeretem. Csak a barátnőm küldte ma és EZ a száma jó. Még azt se tudom,hogy hogy néz ki.-válaszoltam.
-Értem-mondta. Az út további részét ugyanúgy folytattuk.
Mikor oda értünk,egy gyönyörű kis vendéglő volt ott. Nem is baj,hogy nem volt nagy, sose szerettem a nagy tömeget. Na jó kivéve a pályán, vagy koncerten. De az más. Na mindegy. Gyönyörű volt. Kis, két-három fős asztalok voltak, körbe sok virággal.

Shawn illedelmesen kihúzta nekem a széket, majd miután leültem, be is tolta. Aztán ő is leült velem szembe. Kijött a pincér. Én görög salátát ettem, Shawn nem tudom mit evett, úgy belemerültem az étlapba.
-Szóval-kezdeményezett beszélgetést-saláta az első randim?-jól hallottam? Randi? Annyira meglepődtem, hogy félrenyeltem a vizet, amit ittam.
-Randi?-kérdeztem. Az addigi mosolya lefagyott.
-Ja bocsi. Nem tudtam, hogy nem szeretnél velem randizni. Ne haragudj...
-Nem haragszom-szakítottam félbe.-Csak meglepett egy kicsit. De oké, legyen. Igen mindig ilyeneket eszem a RANDIKON.-hangsúlyoztam ki a randi szót. Megint ott volt az a mosoly, amitől a pillangó a hasamban életre kelnek. Miután kihozták az ebédünket, beszélgettünk, és persze ettünk.
Shawn:
Mikor a kocsiba rámszólt, hogy ne kapcsoljak el, nagyon megijedtem, hogy felismert, és eddig csak játszott velem, és igazából rajongó, majd mindenkinek elmondja, hogy elmentünk randizni. Ezt Ő még nem tudja, de majd elmondom, hogy igazából randinak szántam. Aztán ez annyiban maradt, miután megnyugtatott, hogy nem ismer, vagyis az énekes srácot. Mikor odaértünk, láttam rajta, hogy tetszik neki a hely. Akkor találtam, amikor a minap sétálni mentem. Kerestünk egy kétszemélyes asztalalt, majd úriemberhez méltóan kihúzta neki a széket, és láttam az arcán egy elfojtott mosolyt. Majd leültem vele szembe a másik székre. Salátát rendelt. Ismerős szitu. Mindenki azt rendel. Ez milyen szokás? Éhen akarnak halni?
-Szóval, saláta az első randin?-csak kicsúszott. N így akartam elmondani. Nem tudta mire válni amit mondtam. Még a vizét is félrenyelte.
-Randi?-kérdezte. Na most mit mondjak? Ja jól beugrottalak. Vagy aha ha n baj. A másodikat választottam:
-Ja bocsi. Nem tudtam,hogy nem szeretnél velem randizni. Ne haragudj..-haktottam le a fejem.
-Nem haragszom-mondta-Csak meglepett egy kicsit. De oké, legyen-adta be a derekát-Igen, mindig ilyeneket eszem a RANDIKON-hangsúlyozta a randi szót. Ezután kihozták a az ebédünket. Csendbe ettük egy darabig. Aztán.
Shopie:
Nagyon jól éreztem magam Shawn-nal. Aztán odajött egy lány. Azt hittem a volt barátnője, de ahhoz túl fiatal volt. Aztán megszólalt:
-Sziasztok! Úr isten te vagy Shawn Mendes! Kérhetek egy autógrammot? Még egy közös képet?-kérdezte. Teljesen lesokkolódtam. Ő Shawn Mendes? Az a Shawn Mendes akiért lányok milliói odavannak, aki híres, és gazdag? Nem hiszem el hogy hazudott. Kirohantam az épületből, kinyitottam a kocsi ajtót(még jó hogy nyitva volt) kivettem a deszkám és elindultam a szakadó esőbe haza.
Shawn:
Jól elvoltunk amíg nem jött oda az a lány. Sophie rájött. Végem. Hogy magyarázó meg neki, hogy miért hazudtam? Elrohant, én pedig fizetés után utána. A deszkája nem volt a kocsiba. Tehát elment. Nem juthatott messzire. Elindultam utána, de nem találtam. Biztos ismert kerülő utat.
Sophie:
Csak mentem a kerülő úton, amit még 10 éve találtunk a lányokkal. Erre szoktunk menekülni ha kell. Ezt nem annyira ismerik, csak a deszkások, a BMX-esek, és persze a görkorisok. Tehát azok akik használják a pályát. Már teljesen eláztam. Ebből tuti megfázás lesz, bár most ez érdekel a legkevésbé. -Miért hazudott? Jó, megértem, hogy kell neki egy kis szabadság, de akkor is elmondhatta volna. Na mindegy mindjárt hazaérek.-Mikor vagy két házzal voltam arrébb, észrevettem egy fekete kocsit. Megismertem. Shawn. Mázli, hogy van hátsó ajtó. Megálltam a szomszédnál, majd a kertjén elmentem a hátsó ajtóhoz. Végig hátrafele figyeltem és akkor beleütköztem valakibe. Akkor már tudtam, hogy elbuktam.
Shawn:
Amíg vártam a házuk előtt, figyeltem a házat. Körbejártam a házat, és láttam egy hátsó bejáratot. Mikor megláttam már messziről felismertem. Hárta mentem, elbújtam a fa mögé, majd amikor nem figyelt meleptem.


Sziasztok!
Csak annyit szeretnék kérni, hogy ha tetszett, akkor írjatok komit. Nagyon jó lenne.
Puszyy:Zsani


Váratlan találkozás (Shawn Mendes)Where stories live. Discover now