4.rész

4.4K 177 6
                                    

Sophie:
Miután elment Shawn csörgött a telóm. Felvettem.
-Haló!-mondtam.
- -semmi.
-Haló! Ne szórakoztatja már- kicsit dühös lettem.
- -még mindig semmi, így letettem. Megnéztem minden közösségi oldalt, és a legutolsón, facen kaptam egy üzit. A barátnőmtől, Samtől jött. Valami youtube videót küldött. Megnyitottam, majd elindítottam. Nem is figyeltem se az előadót, se a videóklippet. Lefeküdtem az ágyamra, és csak hallgattam. Elég jó hangja van a srácnak.
Shawn:
-Nem tudom mi történt. Egyik percben felhívtam, és miután kicsöngött, n szólaltam meg. Milyen ember az ilyen? Ja az olyanok mint én, akik néha úgy lefagynak, hogy azt se tudják hogy hívják. Annyira jó volt hallani a hangját, egyszerüen......nem is tudok rá szavakat. Nem baj. Koncert,aztán még megpróbálom. Megpróbáltam összeszedni minden bátorságom.-az agyamban minden megtörtént már.
Sophie:
Azt a zenét kb. huszadjára indítottam újra. Már tudom ki énekli. Valami Shawn Mendes. Jé azt a fiút is Shawn-nak hívják. Még mindig nem tudom hogy néz ki Mendes. Lusta vagyok megnézni és messze a gépem. Na mindegy majd egyszer. Már megint csörgött a telefonom. Után az a szám. Nem baj, felveszettem.
-Szia-ohh most ő köszönt előre.
-Szia. Te beszélni is tudsz?-kérdeztem Kis gúnnyal a hangomban.
-Haha. Amúgy tudtommal te írtad a számos a telómba-most megfogott. Várjunk...
-Shawn?
-Igen.
-Az előbb miért nem vetted fel?-tettem fel az újabb kérdést.
-Én nem hívtalak az előbb.-mi?
-Dehogy nem. Itt beszéltem bele, hogy halló de semmi.-magyaráztam.
-Szerintem a zsebem volt. Bocsi.-hát erre mit mondjak?
-Semmi baj.
-Cserébe kiengesztelhettlek valahogyan?-na ez meglepett.
-Persze,mondjuk hova?-úr isten. Ez egy randi?
-Mit szólnak mondjuk.....ha elvinnélek ebédelni.
-Jól hangzik!
-Akkor fél óra és ott vagyok.-mondta.
-Rendben. Szia.
-Szia.
Gyorsan elkezdtem készülődni. Először elmentem fürdeni, majdegszárítottam a hajam. Ezt követte a nehezebb feladat. A ruhaválasztás. Nem randi tehát nem öltöztem se elegánsan, se utcaiba. Mivel kint egy kicsit fújt a szél, ezért hosszú nadrágot választottam.

Hát igen ez tök rám vall

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hát igen ez tök rám vall. Bár most hiányzott a gördeszkás, de egy ebédre csak nem vihettem. Már majdnem kész voltam, csak a smink hiányzott. Annak egy halványabb fajtát választottam.
Shawn:
Amikor beszélgettünk a szívem majd kiugrott a helyéről. És aztán mikor azt mondta, hogy talkozik velem, a vér is megállt bennem. Már készen álltam a szobám közepén, és vártam mikor indulatok végre el. Nem vártam tovább, beültem a nem régen vett kocsimba, és el is indultam. Mikor odaértem csöngettem, és hallottam egy "megyek"-et. Amikor kinyílt az ajtó, az állam majd leesett. Egyszerűen gyönyörű volt.
Sophie:
Nagyon vártam már mikor mikor ér ide Shawn. Ebbe közrejátszott az is, hogy már nagyon éhes voltam. Az utolsó ebéd itthon, utána mehettem vissza a suliba. Nem voltam kolis, csak a menzán kajáltam. A gondolat menetemből a csengő szakított ki. Lekiabáltam egy "megyek"-et. Felhúztam a cipőmet, ami nem magas sarkú volt, hanem a kedvenc Nike-om. Abba mégis könnyen el tudtam volna futni. A biztonság kedvéért vittem magammal a deszkám is.
Mikor kiértem, megláttam Shawn-t. Nagyon jól nézett ki.
-Gyönyörű vagy-mondta, és éreztem ahogy elpirulok.-nem is tudtam hogy gördeszkázol.-mutatott a kezemben lévő tárgyra.
-Először is köszönöm,te se festessz rosszul-válaszul egy féloldalas mosolyt kaptam. Istenem az a mosoly.-másodjára pedig igen, már lassan 5.éve.
-Jó de minek az most ide?-kérdezte.
-ööö... Csak azért mert ha látok egy jó helyet akkor kipróbálom,megnyugtat.-és lesz mivel elmenekülnöm előled. Az utolsó mondatot csak magamba gondoltam, nem mondtm ki hangosan.
-Oké, ha ez megnyugtat téged,akkor hozd csak.-mondta.
-Köszönöm.-válaszoltam. A deszkámat betettem a hátsó ülésre és utána én is beültem a sofőr melletti anyósülésre, és elindultunk.

Váratlan találkozás (Shawn Mendes)Where stories live. Discover now