9.rész

2.9K 147 8
                                    

Amikor vettünk, még nem volt senki otthon. Shawn-nal úgy döntöttünk, hogy megcsináljuk a házit. Felmentünk a szobámba, majd neki álltunk a tanulásnak.
Már a negyedik tantárgynál jártunk, amikor egy nagyot korgott a hasam. Láttam Shawn arcán megjelenni egy mosolyt.
-Éhes vagy?-kérdezte.
-Egy kicsit.-mondtam-megyek megnézem, hogy van-e valami ehető.
-Oké, megyek veled.
Ezután kimentünk a szobámból. Mikor a lépcsőhöz értünk, hirtelen ötletből Shawn hátára ugrottam. Kicsit meglepődött, de levitt a lépcsőn, egészen a konyháig, majd ott letett a bár pultra.
-Mit eszünk?-kérdeztem.
-Nem tudom, mit szeretnél?-válaszolta.
-Süthetnénk palacsintát.-vetettem fel az ötletet.
-Imádom a palacsintát-mondta.
-Én is-kacsintottam(?)rá.
-Akkor süssünk palacsintát!
Erre csak bólintottam. Előszedtük a hozzávalókat,majd egy nagyobb tányérba tettük és összekevertük. Bekapcsoltam a tűzhelyet, majd kerestünk egy serpenyőt, amibe majd ki tudjuk sütni. Tettünk bele egy kicsi olajat, majd belekanalaztuk a tésztát. Már majdnem kész voltam, amikor Shawn a hátam mögé ment, és összekent tésztával. Kikapcsoltam a tűzhelyet, majd én is összekentem. Erre kicsit megszeppent.
-Na mi van?-kérdezten tőle.
-Most szaladj-mondta. Először azt hittem viccel, aztán rám nézett és láttam, hogy komolyan gondolja. Elkezdtem szaladni. A nappaliban mentem, majd hallottam, hogy jön utánam. Aztán vissza a konyhába. És így ment addig, amíg meg nem botlottam. Majd Shawn átesett rajtam. Nagy nevetés közbe odamentem hozzá.
-Jól vagy?
-Ahhoz képest, hogy átestem egy örült nőszemélyen, igen.
-Hát, nem kellett volna kergetned.-mondtam
-Nem kellett volna összekenned.
-Neked nem kellet volna engem, mert te kezded.
-Igaz-adta be a derekát.
-Na gyere-mondtam, miközben felálltam, és a kezemet nyújtottam felé. Megfogta a kezem, majd felállt.
-Arra van a mosdó-mindtam, miközben a fürdő ajtaja felé mutattam. Erre értetlenül nézett rám.
-Mosz mi van? Csak gondoltam meg akarsz szabadulni a tésztától.
-Jaa,igen köszi.-mondtam. Közben én is felmentem a szobámba, hogy átöltözzek.
Mivel elég meleg volt ezért e szürke rövidnadrágot vettem fel, egy fekete újjatlannal. Mikor kimentem a folyosóra Shawn-nal találtam szembe magam. Félmeztelenül. Az a test. A kockás hasa, az egész kigyúrt felsőteste.
Tökéletes.
-Hahó!-Shawn édes hangja hozott vissza a valóságba.
-Igen?-ráztam meg a fejem.
-Már vagy 5 perce itt szólongatlak. Tudom, hogy tetszik amit látsz, de fel kellene öltöznöm. Vagy ha szeretnéd akkor így maradok.-mondta egy nagyon cuki mosoly kíséretében.
-Ahogy akarod. Tőlem még meztelenül is lehetsz.-mondtam.
-Kipróbáljuk?-kérdezte. Éreztem, ahogy elpirulok, és lehajtottam a fejem.
-Na, csak nem elpirultál?-jött közelebb hozzám. Majd egyik kezével felemelte a fejem, hogy a szemembe tudjon nézni. Minél közelebb hajolt az arcomhoz, annál jobban vert a szívem.
-Tudom hogy akarod-suttogta. Nem tudom mi ütött belém. Azt akartam hogy megcsókoljon. Mindennél jobban akartam. Lehunytam a szemem. Egyszer csak éreztem, hogy távolodik. Gyorsan kinyitottam a szemem és megcsókoltam. Éreztem, hogy belemosolyog a csókunkba, majd eltávolodott.
-Tudtam-vigyorgott. Mikor ezt kimondta mellkason csaptam játékosan.
-Akkor mi most járunk?-kérdeztem, mikor vettünk a szobába, és leültünk az ágyra.
-Nem-mondta határozottan, mire lefagyott a mosoly az arcomról. Azt hittem minden jóra fordul az életemben, de úgy látszik, nem érdemlem meg. Lementem a konyhába magam elé vettem a palacsintát és a nutellát. Elkezdtem enni. Ekkor Shawn jött le az emeletről.
-Jobb lenne ha elmennél.-mondtam két falat közt. Megértem bólintott, majd csak az ajtócsapódást hallottam. Ezzel egy időben elkezdett folyni a könnyem. Lenyeltem az utolsó falatot, majd mindent visszapakoltam a helyére. Úgy döntöttem, hogy nem fogom kisírni a szemem egy ilyen barom miatt, inkább kimentem a pályára. Már majdnem mindenki ott volt. Odamentem Sam-hez, és Emilie-hez. Elmondtam nekik mi történt. Erre megöleltek, nem szóltak semmit, csak megöleltek. Megérkezett Pete is. Még látta, hogy valami nincs rendben, így addig faggatott mindenkit míg el nem mondtuk. Erre Ő is megölelt és egy puszit nyomott a fejemre. Ekkor megjelent Ő. Camillával az oldalán. Ez azért fáj. Mikor közelebb értek, Shawn átkarolta, az a ribit. Észrevette Pete, hogy nagyon szarul esik, ezért úgy tett, mintha nem vette volna észre, hogy megérkeztek odajött hozzám és megcsókolt.

 Észrevette Pete, hogy nagyon szarul esik, ezért úgy tett, mintha nem vette volna észre, hogy megérkeztek odajött hozzám és megcsókolt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ez után elindult.
-Jössz?-kérdezte.
-Ahha-mondtam. Kézen fogva mentünk a BMX pályáig. Amikor odaértünk hallottuk, hogy valaki szalad utánunk.




Hello!
Csak annyit szeretnék mondani, hogy sok sikert mindenkinek a kompetenciához!! 😘😘😘😘😘

Zsani

Váratlan találkozás (Shawn Mendes)Where stories live. Discover now