29.rész

1.6K 83 13
                                    

2 órával később saját felelősségre kiengedtek a kórházból. A nővéremékkel a hotelba vettük az irányt. Meg kellett keresnem Shawn-t. Odaérve felrohantunk a szobánkhoz, majd keresni kezdtük. Miután alaposan végignéztünk a szobák összes négyzetméterét, Cam kapott egy SMS-t, Tőle, hogy közbe jött egy fellépése itt, és hogy ne aggódjunk, majd a címet is elküldte. 

-Indulok. Egyedül. Küld át a címet. Kérlek-azzal felkaptam a gyógyszereimet, amit a fejfájásokra adtak, és elindultam, gyalog. Alig 2 perce lehettem úton, amikor megkaptam a pontos címet. Fogtam egy taxit, majd lediktáltam neki a címet, és már indultam is. Úgy fél órát utazhattunk, amikor megállt a sofőr megállította a gépjárművet, és fizetés, valamint az után, hogy kiszálltam tovább folytatta az útját, és az új utasok keresését. 

Cameron:
Sophie nem hagyta, hogy befejezzem. Shawn még továbbá azt is írta, hogy odamehetnénk most, de később ráér, mert nem vagyunk rajta a VIP listán, szóval nem engednek be. És a legfontosabb, hogy nem haragszik se ránk, se Sophie-ra.

Sophie:
Amint oda értem, a stadion előtt két jól megtermett, két ajtós szekrény állt a bejáratnál.
Lassan oda sétáltam, kihúztam magam, majd mentem volna be, amikor az egyik hústorony felkapott a derekamnál fogva, majd körülbelül 10 méter után letett.
-Még nem engedünk be egy rajongót sem kicsim lány. Hátra arc.
-1.nem vagyok kicsi lány.
2. Shawn a pasim.
-Elég sokan mondják ezt.
-De nekem tény....
-Nem.
-Legyen hát-felemelt állal mentem távolabb a nagydarab pasastól. Ő ezek után megfordult, majd visszament a kijelölt helyére. Hátsó kijárat! Biztos van ezen a vacak épületen egy hátsó bejárat, egy alacsony ablak, vagy akár egy kis rés. Mindegy mi. Még ma beszélnem kell vele. Be kell jutnom.

Sziasztoook!
Tudom sokáig nem volt új rész, de most újult erővel és ihlettel tértem vissza hozzátok! ❤❤❤

Váratlan találkozás (Shawn Mendes)Where stories live. Discover now