• 1. Bölüm •

343K 3.7K 4.7K
                                    

Merhabalar ❤️

Kronometremi durdurup saate baktım 01.00 ı gösteriyordu matematik kitabımın kapağını kapatıp çantama koydum.. köpeğim tofitayı kucağıma alıp yatağa girdim yarın resmi olarak okullar başlıyordu.. yaz boyu zaten sabah 8 akşam 5 kursa gittiğim için hayır olamaz diye yakınıp klişelik yapmayacaktım.. gözlerimi kapatıp uykuya dalarken size kendimden bahsedeyim

Ben ece 18 yaşındaydım ve sınava hazırlanıyordum bu sene.. çalışkandım ama kapasiteme göre.. derslerim iyiydi yani bu da bana yetiyordu.. yaz boyunca okulumuzun yaz kursuna kalmıştım.. o yüzden 12. Sınıfa hazırlıklıydım.. bir yaş büyüktüm sınıfımdakilere göre sebebi iki sene 1. Sınıfa gitmemdendi.. ah felaketti..!

Annem yoktu uzun zaman önce yani ben 5 yaşındayken başka biriyle gitmişti.. evet yanlış anlamadınız anneye ihtiyacı olan bir bebeği bırakıp başka bir adamla kaçmıştı.. babamla yaşıyordum yani anlayacağınız.. babamında şu an konuştuğu tatlı bir sevgilisi vardı.. Tuğba abla.. babamı mutlu ettiği için onu seviyordum.. ve 2 yıldır beraberlerdi.. babamın evliliğe karşı güveni olmadığı için evlenmemişlerdi ve tuğba abla bu duruma anlayış gösteriyordu..

Okuduğum okul özel bir okuldu zengin köklü ailelerin çocuklarıda vardı benim gibi sadece zengin olan çocuklarda vardı.. durumu olmayıp burslu kazananlarda vardı.. okulum güzeldi arkadaşlarım olduğu kadar sevmediğim insanlarda vardı.. neyse sabah zaten gördükçe size bahsederim bu bu diye..

Alarmımın çalmasıyla ve yüzümde ki ıslaklıklarla gözlerimi araladım tofita.. yüzümü yalıyordu.. alarmı kapatıp banyoya geçip ihtiyaçlarımı karşılayıp tekrar odama geçtim.. tofita arkamdan dolanıyordu mama istiyordu.. aşağıya inip mutfaktaki kabına yemini doldurup

"Sen mamanı ye annecim bende gidip giyineyim"

Yüzüme minnetle bakıp yemeğine döndü deli kız.. beyaz renkli malta köpeğiydi.. onu bana babam 16. Yaş doğum günümde almıştı tuğba ablayla.. oyuncak bebek gibi çeşitli kıyafetler tasmalar hatta tokalar alıp giydiriyordum.. o da bu durumdan memnundu

Odama girince dolaba doğru yönelip siyah kot eteğimi çıkardım akşamdan ütülemişti pınar abla.. o da evimizin yardımcısıydı normalde gerektiğinde kadın çağırıyorduk ama bu sene ben sınava hazırlandığım için temelli olarak almayı düşünmüştü babam.. üzerime giyip üzerinede kısa kollu siyah okul formamı giydim.. bu da ütülenmişti dümdüz kıyafetleri seviyordum resmen temizim ben diye bağırıyordu.. siyah adidaslarımı giyip bileğime siyah halhalımı taktım.. saçlarım belimin bitimine kadar uzundu.. ve gece mavisine boyatmıştım.. gözlerim yeşildi tenim beyazdı her ne kadar esmer olsun istesemde güneşlendiğimde sadece yanıyordu.. saçlarımı tarayıp saç köpüğüyle şekil verip açık bıraktım.. eteğimin boyu dizimin baya üstündeydi.. yazın çok iyi oluyordu ama kışın götüm donabiliyordu..

Yüzüme krem sürüp pudrayla rimel birde parlatıcı sürüp siyah çantamı alıp çıktım odadan..

Aşağıda sesler geliyordu sanırım tuğba abla kahvaltıya gelmişti..

"Günaydın" dedim neşeyle.. gülümseyerek baktılar bana "günaydın meleğim" dedi babam anlıma buse kondurdu gülümsedim.. tuğba ablada sarılıp yanaklarıma buse kondurup "günaydın ececim"

"Siz kahvaltıyı hazırlarken bende tofitayı parkta gezdirip tuvaletini yaptırayım"

"Tamam tatlım"

Tasmasını takıp çantamı bırakıp çıktık minik kızımla.. karşı parka geçtik.. mahallemiz çok güzel sessizdi müstakil evlerle doluydu hep ve ortada güzel evcil hayvan parkı vardı.. iki ev uzaklığında yakın arkadaşım melisa oturuyordu onun evinin arkasında diğer yakın arkadaşım batuhan yani batu oturuyordu.. tofitanın tasmasını bıraktım.. karşı komşumuz elif teyzenin köpeğinin yanına koştu oyun oynarlarken elif teyzenin yanına geçip "günaydın" dedim.. gülümsedi "günaydın güzel kızım"

Pardon ÖğretmenimWhere stories live. Discover now