• 16. Bölüm •

102K 2.1K 1.9K
                                    

Medya Sevgili Burak Hocamız 😛

Yüzümde hissettiğim dokunuşlarla açtım gözlerimi. Karşımda saçları anlına düşmüş yoğun bakışlarla beni izleyen sevgilime bakıp gülümsedim. "Günaydın" elimi kaldırıp anlındaki saçını okşadım. "Günaydın güzelim" Ardından sakallarını okşadım. Bu ne güzel bir sabahtı böyle. Ben bu zamana kadar nasıl çirkin uyanıyormuşum.

"Ne zaman uyandın"

"Çok uyumadım güzelim" diyip başını göğüsüme koyup derin nefes aldı. Sıcak nefesinin göğüsümün çatalına çarpması vücudumda uyarılar oluştursada kendimi tuttum "neden"

"Seni izledim" burnunu sürtünce nefesimi tuttum. "Güzel yüzünü tek tek her ayrıntısına kadar izledim"

"Benide uyandırsaydın bende seni izlerdim" diyince gülüp yüzüme baktı "bu yalnızca bana özel"

"Mmm" diyip gülümsedim. Yanağımı okşayıp dudaklarıma kısa bir buse kondurdu "kalk giyin haydi kahvaltı yapar geçeriz" başımı salladım. Kollarını açınca inip kapıya doğru ilerledim. Aşağıdan sesler gelmiyordu. Pınar abla daha gelmemişti. Sonra dolabımdan eteğimi ve üzerine pembe bu senenin modası olan üstü alıp lavaboya geçtim.

 Sonra dolabımdan eteğimi ve üzerine pembe bu senenin modası olan üstü alıp lavaboya geçtim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Farklı giyinmeyi seviyordum. O yüzden sürekli alışverişe çıkardım. Hem kafa dağıtmış oluyorum. Hemde hoşuma gidiyor kombin yapmak. Normalde bunun içine sütyen giyilmiyor ama okula gideceğim için sütyenimi çıkarmadım. Tek bir düğmeyi kapatıp eteğimi giydim. Çok şirin olmuştu bence. Banyodan çıkıp dışarıyı izleyen Burak'a baktım. Telefonuyla ilgileniyordu. Makyaj masasına geçip pufuma oturdum. Saçlarımı iki yandan örüp aralarından çıkarıp siyah çoklu küpelerimi taktım. Hafif bir makyaj yapıp pembe parlatıcı sürdüm. Parfümümüde sıkıp siyah okul çantamı alıp ayağa kalktım.

"Hazırım" diyince başını sallayıp ayağa kalktı telefonu cebine koyup üzerime baktı. Tek kaşını kaldırıp süzdü. "Düğmelerini kapatmayı unutmuşsun bebeğim" güldüm başımı olumsuzca salladım "böyle giyiliyor" kaşını çatıp "hım" diyip karşımda durdu "kim demiş"

"Bu senenin modası bu"

Elini uzatıp düğmelediğim kısıma parmağını geçirdi "bunuda kapatma o zaman" diye sinirle konuşunca güldüm. "O zaman içim gözükür" dilini dudaklarında gezdirip "böyle gözükmüyor mu?"

"Sütyen gözüküyor" Parmağını geçirdiği kısımdan üzerine çekip "bu da delirtmez mi ece" diye tısladı. Sanırım kıskançlığı çok öfkeli oluyordu Burak'ın. Ama benim tarzım buydu açık giyinmeyi severdim. Kombine etmeyi daha çok.

Gözlerine bakıp dudaklarımı büzdüm "kimi delirtir?" Gözlerini dudaklarıma çevirip yaklaştı. "Beni" diye tıslayıp vücuduna yapıştırıp "ama delirtmek istemezsin küçüğüm" dudaklarına bakıp gözlerimi kıstım "neden"

Pardon ÖğretmenimWhere stories live. Discover now