• 32. Bölüm •

91K 1.8K 1.8K
                                    

Arkadaşlar, öncelikle iyi okumalar ve yaptığım bir yanlışlığı burada düzeltmek isterim,
ECE; 19 yaşında
BURAK; 27 yaşında
Artık bu kesinlikle noktalandıralım. Çok özür dilerim böyle bir karışıklık oluşturduğum için. ❤️🙏🏿

Medya ECE 💕

Şu anda kalbim ağızımda Burak'ın evine giriyordum. Ve şu anda gerçekten onu istiyor bir haldeydim. Koltuğa çantamı bırakıp üzerimdeki ceketini çıkardım.

Sarı loş ışıklı ayaklı abajuru açıp koltuğa oturdu elini uzatınca tutup kucağına oturdum. "Ne yapalım" diyip elini kaldırıp kalçama koydu. Sürekli aklımda Selin orospusu olduğu için uyarılarım artıyordu. Ama Burak'a Selin'den daha seksi olduğumu göstermek istiyordum. Nasıl yapacaktım bilmiyorum. Nasıl başlayacaktım. İşte ben buyum bilmiyorum ki ne yapacağımı salaklık resmen.

Yüzüne elimi koyup parmaklarımı narince gezdirdim. gözlerini kapatıp başını geriye attı. Bu hareketi sanki kendini bana bırakmış gibiydi. Pekala ne yapmam gerekiyordu. Karın kısmına doğru çıkıp bacaklarımı iki yana koydum. Boynuna dudağımı sürtüp kasılan vücuduyla gülümsedim. Giydiği tişörtün eteklerini tutmamla başını kaldırıp gözlerime koyulaşmış gözlerle baktı. Çıkartmama yardımcı olunca yanımıza bırakıp tırnaklarımı göğüsünden karın kaslarına kadar gezdirdim. Harika bir vücudu vardı. Arzulayıcı ve dokundukça delirten...

Tekrar başımı kaldırıp boynuna geçeceğim sırada "bekle" diyip kollarını belime sarıp kalktı ayağa. Arka odalara doğru ilerleyince gülümseyip çenesini tutup yapıştım dudaklarına. Şaşırıp birkaç saniye öylece durdu. Ardından popomu iki eliyle sıkıp öpüşüme karşılık verdi. Açlıkta kalmış gibi öpüşüyorduk. Ve o hâla adımlıyordu. Bu ayakta olan öpüşme yatağa girince nereye giderdi... gittiği yere kadar giderdi.

Eğilince ve vücudum yumuşak bir zeminle buluşunca yatağa geldiğimizi anladım. Üzerime çıkıp sertçe öpmeye devam etti. Şu an o kadar arzulu öpüyordu ki. İnlemeye başlamıştım. Her iniltimde bacaklarımı sıkıp okşuyordu

Nefessiz kalınca ayrılmak için başımı yan yaptım. Kalkık inen göğüsüm göğüsüne çarpıyordu. Kapüşonlumun uclarını tutup sıyırınca doğruldum. Çıkartıp yere fırlattı. Uzanacağım sırada kalkıp ayağa kaldırdı. Taytımı tutup çekiştirdi. Gözlerimi yumup çıkarmasını bekledim. Sıyırıp yere düşünce ayaklarımı kaldırıp çıkardım. Kilodum ve sütyenimle karşısındaydım.

"Sadece" diyip yavaşça yatağa yatırmasıyla gözlerimi açtım. "İçine Boşalmayacağım" demesiyle pantolonunu çıkardı. Bukserı ile kalmasıyla gözlerimi oraya çevirdim. O kocaman bir şeye benziyordu. Tedirgince baktım. Buraya kadar geldik şimdi vazgeçme sırası.

Üzerime çıkıp elini sütyenimin arkasına götürüp açtı. Kollarımdan sıyırıp yere fırlattı. "Kollarını ve bacaklarını aç" yaptım bacaklarıma ellerini koyup kadınlığıma kadar okşayıp kadınlığıma gelince durdu. "Hiç seks yaptın mı bebeğim" diyip elini kilodumun üstünden kızlığıma değdirdi. İnleyince sırıttı ve "yapmamışsın" diyip alt tarafa doğru götürüp içe doğru bastırınca sesli bir şekilde inleyip kıvrandım. Bir kere daha yapınca kendimi istemeden eline doğru bastırdım. Ve yüksek sesle inledim. "Ne yapıyorsun!" Diye bağırınca güldü ve yüzüme yaklaşıp "ne yapmamı istersin bebeğim" elini hareket ettirince beline tırnaklarımı geçirdim. Alt tarafımı sıkılaştırdım. "Sakin ol" diyip dudağını dudağıma sürttü. Kolaysa sen sakin ol! Ne yapıyordu bu böyle!

"Şimdi darlığına bakacağım" diyip dudağıma uzun bir buse kondurdu. Kilodumu sıyırmasıyla bacaklarımı araladım. Parmaklarıyla okşayıp içe doğru yaklaşınca ağzının içine inledim. "Önce ilk parmak" diyip yavaşça girmesiyle çığlık attım. Ve altında kaçmak için geri çekildim. Ne yaptı öyle! Kolumu tutup "şşşş sadece bir anlık acıyacak bebeğim"

Pardon ÖğretmenimWhere stories live. Discover now