• 9. Bölüm •

97K 2.5K 1.1K
                                    

HERKESE SELAAAAAM 💕

Nasılsınız?

Şimdiden oy verenlere teşekkür ederim  🎈

Sabah olduğunda ilk işim babama olanları anlatmak oldu.. daha sonra burak hocaya numarası olmadığı için instagramdan mesaj attım "günaydın hocam"

"Günaydın öğrenci"

"hastanedemisiniz"

"Evet ececim"

"Peki annenizin durumu nasıl"

"İyi ececim"

"Peki gelmemi istermisiniz"

"Derslerine bak ufaklık"

"Peki öğretmenim iyi günler diliyorum"

"İyi dersler öğrencim"

Hızla üzerime okul eteğimi ve siyah baskılı bir tişört geçirip altına siyah spor ayakkabı geçirdim.. saçlarımı tarayıp saç parfümü sıktım.. parlatıcı rimel kapatıcı sürüp çantamı alıp aşağı indim.. kahvaltı yapıcak vaktim bile yoktu o yüzden hızla çıkıp taksi çağırdım.. 5 dakika sonra gelince binip okula doğru yol aldım..

Okul bildiğiniz çok sıkıcı geçmişti aklım hep burak hocadaydı.. annesindeydi.. kardeşi badeyi bile düşünmüştüm.. zilin çalıp okulun bitmesini bekliyordum şu anda.. ve son saniyeler içimden geriye doğru sayıp çalınca hızla ayağa kalktım..

"Ne bu acele Ecoş"

"Öylee bitti diye sevindim"

"Yemek yemeye gidelim mi işim yok bugün"

"Olur çok sıkıldım avmye mi gitsek"

Kolunu omzuma attı "güzel fikir bana da birkaç gömlek alırız"

Başımı salladım.. aşağıya inip arabasına binince burak hocaya mesaj attım "hocam anneniz nasıl?"

"Kime yazıyorsun bakalım"

"Öyle bizim kızlara"

"Yazlıktakilere mi"

"Ay sanane batu"

Güldü "şaka yapıyorum" diyip radyoyu açtı.. yüksek seste açıp gaza bastı işte bu hızı seviyorduuuum... şarkıya bağıra bağıra eşlik ettim.. batu üst camı açınca gülüp üst cama çıktım ve kollarımı açtım.. özgürlük.. mutluluk bir anda gelen bir şeydi.. güzeldi çok güzeldi.. mutluluk şansdı.. her an elimize şans geçmediği gibi mutlulukta geçmiyordu.. ya da ben böyle düşünüyordum..

Şarkı bitince koltuğa inip oturdum.. "oh be sinir stres hepsi gitti" gülümsedi ve sigarasını çıkarıp yaktı.. "benimde stresim bununla gidiyor" dedi güldüm rüzgarın dağıttığı saçlarımı düzelttim..

Avmye gelince ilk olarak yemek yemeye koyulduk.. sevdiğimiz pizzacı arkadaşımız vardı burada.. onun yerine gelmiştik.. yiyip sohbet ettikten sonra önce batunun alışverişine koyulduk.. batuya en çok yakıştırdığım renk beyazdı o yüzden ilk olarak beyaz gömleklere bakmaya başladım

"Hoşgeldiniz batuhan bey"

"Eyvallah yeni modelleriniz gelmiş"

Pardon ÖğretmenimWhere stories live. Discover now