• 13. Bölüm •

100K 2.3K 950
                                    

Ellerimi omuzlarına koyup destek aldım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ellerimi omuzlarına koyup destek aldım. Bu olmaması gereken şey yaklaşık 1 dakikadır devam ediyordu. Burak hocanın elleri belimi okşuyordu. Kalbimin hızından bahsedemiyordum bile. O kadar güzel hissediyordum ki. Belkide yasak olduğu içindi böyle hissetmem.

Nefesimiz tükenince çekilip üst dudağımı dudaklarının arasına alıp yavaşça emip bıraktı. Gözlerimi açmayıp hızlı nefes alıp verdim. Anlıma anlını yaslayıp benimle beraber nefesini düzene koymaya çalıştı. Ne diyeceğimi düşünüyordum ve utandığım için bulamıyordum. Gözlerimi açıp gözleriyle karşılaşınca utançla başımı eğdim. Bir elini kaldırıp dudaklarımda parmağını gezdirip "çilekli" diyip daha da utanmama neden oldu. Gülümseyip gözlerine baktım. "Biz" diyip sustum. Yanlış yaptık diyemezdim yanlış gibi gelmiyordu. Ama doğru değildi. Öğretmenimle öpüşmüştüm hemde evimde mutfağımda.

"Biz güzel olacağız" diyip devam ettirdi. Belimdeki elini sıklaştırıp bedenini bedenime kitledi. "Ama" diye fısıldayınca parmağını bastırıp susmamı sağladı "sen yine benim öğrencimsin" diyip dudaklarıma baktı "sadece ilgimi çeken ve sürekli aklımda olan" yaklaşıp dudağını dudağıma sürttü "öğrencimsin" diyince gözlerine bakıp başımı salladım.

Kahvenin taşma sesiyle gözlerimi büyütüp hızla masadan inip ocağı kapattım. Dudaklarımı büzüp cezveyi kaldırıp burak hocaya baktım. Cezveye bakıp dudağını kıvırdı. "Ayıldım zaten" diyip elini uzatıp bileğimi tuttu cezveyi bırakıp utançla gülümsedim. Üzerine çekip sert göğsüne elimi koyup yüzüne baktım. Yüzümde gözlerini dolandırıp "sana çekiliyordum" diyip burnunu yanağıma sürttü. Gülümsedim ve gözlerimi kapattım. Çok mutlu hissediyordum. Az önceki öpüşmemiz.. dudakları.. belimi okşaması.. bunları düşündükçe içim içime sığmıyordu.

Belime kolunu sarıp diğer kolunuda bacağımın altına koyup kucağına aldı. Gözlerimi açıp utangaç gözlerle gözlerine baktım. Mutfaktan çıkıp yukarı odama doğru ilerledi. Bende boynuna kolumu sarıp düşmemek için tutundum. Kalbim ağzımda gibiydi. Her an burak hocanın kollarında bayılabilirdim.

Odaya girip kapıyı ayağıyla ittirerek kapattı. Yatağıma bırakınca kollarımı açtım. Ne yapmaya çalışıyor diye gülümseyerek izliyorken eğilip dizlerini yere koyarak yüzüme baktı. "Sabah ilk ders bana güzelim" diyip dişlerini göstererek o harika gülümsemesini yaptı. 'Güzelim' bayılmama son 5 dakika..

Saçlarımı okşayıp diğer eliylede yanağımı okşadı. Mayışıyordum ama uyumak istemiyordum. Yanağımdaki eline elimi götürüp tuttum. Her ne kadar utansamda bunu yapmayı istiyordum. Gülümsemesiyle yana doğru kaydım. Elini çekiştirip gelmesini sağladım. Kalkıp yanıma yastığıma başını koyup kolunuda belime sarıp burun buruna gelmemizi sağladı. Tuttuğum elini yanağına getirip elimi bıraktı. Avucumu yanağına koymamı sağlamıştı. Kirli sakallarını okşamaya başlayınca gözlerini yumdu. Karnımdaki kelebeklerin şu anda sevinç dansları yapmasına ne demeli.

Pardon ÖğretmenimWhere stories live. Discover now