Tanıtım

6.2K 277 114
                                    

Etrafı görememek hiçbir şey duymamak yada insanları gök yüzünü hissetmemek can sıkıcıydı. Vardım ama yok gibiydim. Her saniye ölümü beklemek ne zaman öleceğinizi bilmekten daha kötüydü. Belirsizlikten nefret ederdim ve şu an için herşey fazlasıyla belirsizdi. Tek birşey dışında. Sadist...

Varlığını, bana dokunuşunu, tenime değen jilet izlerini hissede biliyordum. Baldırlarımdan sızan kanın dizlerimi kaşındırıp ayaklarımın dibine damlayarak orada küçük bir gölet oluşturduğunu duyabiliyordum. Aynı zamanda bana doğru yaklaşan sert adımları ve yoğun erkeksi kokusunuda.

Ağzımda ki bantın aniden açılması ile çekilen kıllarım ve ürperen tenim korkuyla titremeye başlamıştı. Soğuk parmak boğumları çıplak göğsümde gezinirken boynumda biriken sıcak nefesle daha çok irkildim. "Ağlama" metalik ses yüzüme çarptığında başımı sallayıp ıkınmaya benzer bir ses çıkardım. O söyleyene dek ağladığımın bile farkında değildim.

Dokunuşları aşağılara kayıp yara olan her yerden geçtikten sonra bir kez daha tam kalbimin üzerinde durup sivri demirin içler acısı gıcırtısı ile tam sol göğsümün üzerine anlamadığım bir şekil çizmeye başladı.  Vücudum acı çekmeye o kadar adapte olmuştu ki kasıklarıma dolan kanın sebebi olan yara artık canımı yakmıyordu.

"Bu kalp bana ait Kyungsoo. Gün olur da onun başkası için attığını hissedersem. Yanında ki herkesin canını almaktan gocunmam. Unutma benim Aşkım yanlız bana ait olmalı. Çünkü Seni sevmeye başladığım o günden beri acı çeken bir yüreğim var."

Sesi artık kaybolmaya yüz tuttuğunda koluma batırıldığını hissettiğim iğne beni uyanmayacağımı düşündüğüm bir uykuya sürüklemişti.

Ama uyanmıştım.

Güneş yüzüme yüzüme vururken kurumuş yaralarımı deşen sinekler tenimi yakıyordu.

Evimin önündeydim. Aylar sonra beni bırakmıştı ve ben aylar sonra ilk defa hasret kaldığım gökyüzünü görebilmiştim. Göğsümün üzerine çizilen ve benim belirsiz sandığım şekil ise bir yıldızdı.  Ben lanetlendiğimi gösterircesine halen daha orada duruyordu.

Ben korkuyordum. Fakat o halen daha orada duruyordu. Onu silebilecek tek kişi ise sadistti...

*****
Yeni KaiSoolar yazdım. Çok heyecanlı olacağını umuyorum. Yb ise okunma sayısına bağlı. Hadi bakalım yorum istiyorum❤

SADİST(KaiSoo)Where stories live. Discover now