Bölüm 10

1.3K 122 73
                                    

"Kyungsoo."

Adım bugün birkez daha yankılanırken, çıkan sesin tanıdık olmuş olmasıda ayrı bir muammaydı. Ama hayır bu kez beni korkutmasına izin vermeyecektim.

Yavaş yavaş arkamı dönerken etrafımı saran tanıdık koku ve biraz sonra karşılaştığım tanıdık gözler asla cevaplayamayacağım birkaç soru daha yüklemişti beynime.

"S-sen"

Şaşkınlıktan ne yapacağımı bilemezken, o beni biraz daha şaşırtıp pişkince gözlerime bakarak gülümsedi.

"Evet ben."

****

Bazen hayatın benimle dalga geçtiğini düşünürdüm. Hatta birinin çıkıp tüm bu yaşadıklarımın bir kamera şakasından ibaret olduğunu söyleyeceğini.

Bakın ben kötü bir insan değilim. Sabıka kaydım çizgisiz bir defter kadar tertemizdir hatta. Kötü hiçbir şeye karışmamıştım. Eğer bu yaşadıklarım küçükken marketten çaldığım birkaç tatlı sakız yüzünden ise Tanrı beni affetsin daha neler yaşayacaktım kim bilir?

Şu an burada kaç dakikadır öylece dikildiğimin farkında değilim. Hatta belki saatler bile geçmiş olabilirdi. O benim gözlerime ben onun gözlerine bakarken dakikaları ya da saatleri sayma imkanım yoktu.

Yanlızca zaman, tik tak tik tak geçiyordu ve ben belki de buradan sağlam çıkamayacaktım.

Karşımda duran bedenini ve bal rengi gözlerini ilk gördüğümde ona karşı farklı şeyler hissetmiştim ve bu asla nefret değildi. Şu an olanın aksine.

Evet şu an ondan nefret ediyordum. Ve beni buraya ne diye çağırdığına emin değildim.

Halen daha ne yapacağımı bilemiyordum ve halen daha bu lanet eski fabrikanın ortasında dikiliyorduk. Korkudan ve yorgunluktan bacaklarımın titremesine engel olamıyordum. Ağlama isteğime karşı koyamazken gözümden düşen bir damla yaş yanaklarımda hafif bir kaşıntı bırakmıştı.

"Sadist sen misin?"

"Belki."

Yüzünde ki sinsi gülümseme bende ona tokat atma isteği uyandırırken her adımında bana doğru biraz daha yaklaştığının farkındaydım. Ve şu verdiği yarım yamalak cevaplar...

Tanrı aşkına benimle dalga mı geçiyordu?

"Benden ne istiyorsun? Neden bana bunu yapıyorsun?"

"Sana bugüne kadar hiçbir şey yaptığım yoktu Kyungsoo. Ta ki Chanyeol ile aranda ki ilişkiden dolayı sevgilim senin yüzünden esir alınana kadar."

"Benim Chanyeol ile aramda arkadaşlık ilişkisinden başka bir ilişki yok."

Sarışın adam yanımda durduğunda artık kokusunu daha iyi ala biliyordum. Ve inanın genzim yanıyordu. Bu durum ise gözlerimin biraz daha dolmasını engellemiyor aksine biraz daha güçlendiriyordu.

"Peki ama Kyungsoo, bu durumun böyle olduğunu yanlızca sen düşünüyorsan? Ya Chanyeol'un sana karşı başka duyguları varsa ve bu durum birilerini rahatsız ediyorsa?"

Vücudu tam olarak vücudumun önünde duruyordu. Teninin sıcaklığını ve naneli şeker kokan nefesini hissedebiliyordum. Biraz daha yaklaşsa göğsü göğsüme değecekti. Tek dezavantajı benden uzun olan boyuydu belki de.

"Birkez daha söylüyorum benim Chanyeol ile aramda hiçbir şey yok."

"Sen öyle san."

Gözlerime sert bir şekilde bakıp bana arkasını döndüğü sırada gözlerimi ondan ayıramıyordum. Beni kendine bağlamış, hipnotize etmiş gibiydi.

SADİST(KaiSoo)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin