TANITIM

15.9K 650 205
                                    

"Gerçek aşk, bedenlerimizi değil, kalplerimizi birbirine bağlar." - John Donne 

Birlikte olduğumuz her an, birbirimizi destekleyerek, cesaret vererek ve sevgiyle kucaklayarak, bu endişelerimizin üstesinden geleceğimizi biliyorduk. Hayatımız boyunca birbirimizin yanında olacağımızı, her zorluğu birlikte aşacağımızı söyledik ve bu sözlerimizden asla vazgeçmedik.

Aşkımızın gücüyle her gün daha da büyürken, birbirimize her zaman destek olmak ve sevgimizi paylaşmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya karar verdik. Birlikte yaşamın bize sunduğu her şeyi keşfetmek, güzellikleri paylaşmak ve zorlukları birlikte aşmak için kararlıydık.

Hayatın bize sunduğu zorlukların üstesinden gelirken, birbirimize güvenerek, saygı göstererek ve anlayışla yaklaşarak, aşkımızın her zaman bizi güçlü tutacağına inanıyorduk. Yaşamın bizi karşısına çıkardığı her şeyi birlikte atlatacak, birbirimizi her zaman destekleyecektik.

Ve sonunda, aşkımızın büyüsü her şeyi yenmişti. Hayatın zorlu yollarında, birbirimize sıkıca sarılarak ve sevgi dolu bir şekilde yürümeye devam ettik. Her zaman birbirimizin yanında olduğumuzu bilmek, güçlü aşkımızın en büyük hediyesiydi.

Birbirimize sıkıca sarıldık ve sevgimizi hissettik. O an, kalplerimizin birbirine bağlandığı bir andı. İki bedenin tek bir beden haline geldiği o güzel andı.

26.06.2016

Umbra Serisi 1- Camellia | TamamlandıWhere stories live. Discover now