21. Bölüm: AŞK

14.2K 493 170
                                    

Violet'in iri menekşe rengi gözlerinden bir damla yaş aktığında, narin beyaz elinin tersiyle yaşı hızla sildi

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Violet'in iri menekşe rengi gözlerinden bir damla yaş aktığında, narin beyaz elinin tersiyle yaşı hızla sildi. Dirseklerini bacağına dayadı ve yüzünü eğerek ayak ucuna baktı. Mor saçları ensesinden aşağı doğru dökülürken, ellerini saçlarının arasından geçirdi. Mutfaktan birkaç bardak kırılma sesi geldiğinde, başını hızla kaldırıp o yöne çevirdi. İri gözlerinden yaşlar akmaya devam ediyordu.

"Ne yaptığını sanıyor o aptal?" dediğinde, sesi kısıktı.

"Raven onunla, merak etme kendisine zarar vermesine izin vermez." dediğimde, sırtını dikleştirdi. Gözlerinden yaşlar akmaya devam ederken, Eleanora bir peçeteyle göz yaşlarının neden olduğu ıslaklığı beyaz teninden sildi. Yanakları hafifçe kızarmış, gözleri şişmeye başlamıştı.

"Hatırlamaman çok garip. Kim senin hatıralarını silmek istesin ki?" diye sordu Eleanora, merakla.

"Bilmiyorum, Noora bilmiyorum." diyen sesi çaresiz ve üzgündü Violet'in.

"Hatırlamadığını nasıl anladın ki?" diye sorduğumda, gözleri irileşti ve başını başka tarafa çevirdi. Tırnağı ojesiz uzun tırnaklarına sürtünmeye başladığında, hafifçe terlemeye başlamıştı.

"Mattia anılarımızı gösterdi..." diye fısıldadı.

"Nasıl gösterdi?" diye sorduğumda, gözleri bana döndü ve dudaklarını oynatarak söylemeye çalıştı. Bir şey anlamadığımda, elleriyle yüzünü kapattı.

"Anı canlandıran öpücükle elbette." dedi Eleanora ve sinsi bir bakışla Violet'e baktı.

"O nasıl oluyor?" diye sorduğumda, bana nasıl bilmezsin der gibi baktı.

"Kahinlerin akıl sağlığını yitirmemeleri için yapılan bir işlemdi aslında. Sevdikleri kişiler dudaklarına ikisinin beraber olduğu anıları büyülüyor ve her dudakları birbirine temas ettiğinde anılar diğer kişinin hafızasına aktarılıyor."

"Bir dakika..." dedim parmağımı dur işareti yaparak. "Ne yani Daisy o yüzden mi durmadan Raven'ı öpüyordu?"

"Daisy çoğu büyünün nasıl yapıldığını hatırlamıyor bile. Sanmıyorum. Üstelik Raven eğitmen olduğundan bütün koruma büyüleri aktif. Yani imkansız."

"Ay orospu keyfinden öpüyor..." dediğimde mutfağın kapısı açıldı. Raven'ın son söylediğimi duymamasını umarak o tarafa baktığımda, gözleri üzerimdeydi. Bakışları ayıplar bir şekilde bana bakıyordu.

"Ağzından bir daha öyle kelimeler duymacağım." dediğinde, diklenmek istesemde haklı olduğunu biliyordum. Raven, küfür eden kadınlardan hoşlanmazdı. Kendisi de çok fazla küfür eden biri değildi zaten. Eski beyefendilerdendi.

"Ne oldu, ne kırıyorsun içeride?" diye sordu Eleanora Mattia'nın dağılmış haline bakarken. Mattia'nın bakışları Violet'in üzerindeydi. Kaşlarını çatarak ağlamış yüzüne bakıyordu.

Umbra Serisi 1- Camellia | TamamlandıTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon