XXIV poglavlje

383 18 2
                                    

Ljubila sam ga polako prelazeći do rane. Uhvatio me za kosu i poljubio me. Bože, ako je išta ostalo isto to je njegov neopisivo dobar smisao za poljupce. Kroz tijelo mi je prošla struja dok je jednu ruku spuštao niz moja leđa. Naslonila sam se na zid i privukla ga k sebi. Ovaj put nas niko ne bi trebao ometati. Podigao me i svezala sam noge oko njegovog struka. Već dugo čekam na ovo... Nedostajao mi je i više nego što sam mislila... Upravo takav, nagao, opasan, snažan.

Ne znam zašto, ali sam se u potpunosti izgubila u njegovim dodirima i poljupcima. Odnio me u svoju sobu i položio na krevet, zarobivši me težinom svog tijela. Usnama je prešao preko mog vrata, spustivši se niže. Nisam ni shvatila kad mi se haljina dovoljno podigla da je može skinuti. U toj senzaciji njegovih dodira i toplote sam se gubila, ali onog momenta kad sam osjetila da je i više nego raspoložen za nešto drugo, progovorila sam:- Nikola... Ja... Nisam spremna, ne još...- odmakao se tek toliko da me pogleda u oči i nasnijao se.

-Ne brini anđele, ako ne želiš uredu je. Mada se pazi, teško mi se obuzdati nekad...- kimnula sam glavom i pretpostavila da bi bilo pametnije da se vratim u dnevnu i počistim nered koji je napravio. Pridružio mi se i skupljao papire dok sam ja savijala odjeću i razdvajala prljavo od čistog.

-Po svemu sudeći brzo ćete sprovesti plan u djelo?-upitala sam nekako nesigurno.

-Oporavio sam se već dovoljno da se mogu kretati i raditi skoro sve što sam mogao i ranije.- na ove 'stvari' se nasmijao i pogledao u mene. Znala sam da govori o tome kako me prenio i šta je sve bio u stanju odraditi za kratko vrijeme.

-Nikola, mogu li te nešto pitati?

-Sve što te zanima anđele.-namignuo mi je, a ja sam već požalila zbog postavljenog pitanja.

-Ovaj... Da li... Mislim... Jesi li... Uh...-nisam imala pojma kako da postavim tako jednostavno pitanje. Previše sam se sramila, ko zna sa koliko je djevojaka spavao do sada i da li je to radio i za ovih osam godina. Gledao je u mene, očekujući nešto više od mrmljanja u prazno.

-Anđele, znaš da se ne trebaš sramiti mene. Barem si u to sigurna.- nasmijao se i prišao mi. Svezavši mi ruke oko struka, privukao me k sebi.- Ajde slobodno pitaj sve što tu tvoju slatku glavicu zanima.

-Ja... Ovaj... Umm... Jesi li... Sa nekom... Uradio... Znaš već...-odmahnuo je glavom izazivajući da kažem, ali sve što sam mogla je izražajno reći 'Ono'. Možete pogađati njegovu reakciju... Da, prasnuo je u smijeh.

-Misliš jesam li spavao sa nekim? Da ti kažem da nisam lagao bih te. Svaki muškarac ima onu jednu koju povali čisto da bi se riješio titule djevice, a poslije toga ide usavršavanje.- sad me očigledno zezao, ali nekako mi je bilo krivo. Ja njemu nisam prva, a on bi meni trebao biti. Kakva je to pravda? Namrštila sam se i nastavila savijati odjeću, kada me okrenuo prema sebi i zagrlio prislonivši usne na moje uho.-Samo da bih tebi bio savršen.

Dobio je šamar, ne jak ali dobio je. Smijao se, a kada je vidio da sam i dalje ljuta naletio je na mene kao val na obalu i poljubio me. Nisam se mogla opirati, sviđalo mi se kad preuzme kontrolu. Ruke mi je podigao iznad glave i zarobio ih jednom svojom, dok je drugom klizio niz moje tijelo. Eventualno je došao do ruba haljine i mog međunožja. Ljubio me po vratu i masirao moju... Dok naposljetku nisam mogla zadržati onaj zvuk užitka u sebi.

-Rekao sam ti...-disao je već pomalo ubrzano,- Da bih ti mogao pružiti užitak koliko i sebi.

Poprilično sam sigurna da ga je uvrijedilo moje neslaganje sa njegovim spavanjem okolo sa, Biga pitaj kakvim i kojim, djevojkama. Ali, iskreno ni on se ne bi slagao da sam ja davala kome sam stigla... Nije da nisam sa Leo umalo došla do toga... Pa dobro... Ja sam imala Lea da radim što god želim. Pa, dobro, nije da nisam par puta otišla dalje, ali sam se zaustavila kod tog dijela. Mislim, nije da nisam i za vrijeme naše veze ponekad poljubila Lea, ali. Dobro, nemam pravo da se ljutim na njega. Pogotovo nakon svega.

Pročistila sam grlo i pokušala nastaviti sa nečim važnijim od toga ko je kad sa kim spavao. -Pa kad ste mislili sprovesti plan u djelo?

Sišao je sa mene i pokupio ostatak papira sa poda.-Za dan dva... Znam da je brzo, zato sam i želio da obavimo zaruke danas. To je moja garancija tebi, da ću srušiti Organizaciju i da ću iz problema izaći živ.

-Nikola...- ostavila sam majicu na hrpu koju sam već savila i zagrlila ga. -Vjerujem ti, vjerujem u tebe... Znam da to možeš. Ako bude bilo potrebno idem i ja sa tobom.

-Ne! To nikako... Ne mogu dopustiti da i tebe uvučem u ovo.-

-Već sam u ovome.

-Ali te i dalje ne želim u centru Organizacije. Ti ćeš sa Rosom završiti sve što se tiče Danči. Glavnog ostavi meni i momcima. Uredu?-kimnula sam glavom, ali nisam planirala u potpunosti ispuniti obećanje. Pomoći ću Rosi što se tiče Danire, ali želim i da se osiguram da će on izaći živ iz tog legla zla. Nakon što smo pospremili njegov stan vratila sam se u vlastiti i gledajući u prsten zaspala...


.:*:.


Vozimo se tek pet minuta, a već osjećam nervozu... Šta da radim kad se bojim za njega? Umjesto da drži mjenjač, drži mene za ruku dok se vozimo do Markove kuće. Trebamo da se dogovorimo i pripremimo za sutra, to ne da je mnogo posla nego i mnogo brige. Sve mora biti na svome mjestu ništa ne smije faliti. -Anđele ne brini se. Sutra ćemo odraditi sve i gotova stvar. Ja iskreno sumnjam da će biti teško, jer je sve dobro isplanirano. Svi znaju svoj zadatak i svi su osobe od povjerenja. Neće nam trebati ni pola sata.

Znala sam da više tješi sebe nego mene, ali nisam ga željela prekidati. Pričao mi je o tome kako će pozvati Marka da mu bude kum i da će tražiti da se na vere ugravira datum vjenčanja i ime supružnika, meni njegovo njemu moje. Rekao je da će prodati svoj stan i da bih i ja trebala prodati svoj, da kupimo kuću negdje u predgrađu. Sanjario je i to je bilo evidentno.

Na vratima nas je dočekao Marko već spreman da priprema sve za izvršavanje plana sutra. Samo da sve dobro prođe... To je sve što sam željela...


~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~


*Evo još jednog nastavka. Još tri nastavka do kraja... Hvata me depresija hahah

*Baš će mi biti teško rastati se sa ovom pričom jer je već dugo pišem.

*Nadam se da vam se dopada, potrudila sam se da bude što interesantnije.

* Hvala vam što ste i dalje uz mene i što me pratite i dalje.

*Čuvajte se, volite se i zapamtite da


Voli Vas Vaša V_R ❤🐭

Slatko Sanjaj Anđele: Grešne Duše [Dio III]Where stories live. Discover now