Capitolul 21.

128 26 0
                                    

Kai plecase de la munca agitat. Simtea ca ceva e in neregula acasa asa ca mersese la Suho care acceptase sa il lase sa plece mai devreme cu o ora. Ajuns acasa intra pe usa si merge direct catre dormitor unde Naeun ar fi trebuit sa fie dar de data asta nu o gasi acolo. Nelinistea din corpul lui crestea cu fiecare secunda care trecea si Naeun nu raspundea la telefon. Hani! Era cu Hani sa ii aleaga rochia de mireasa. O suna pe Hani care aproape ca plangea in telefon de nervi caci prietena ei nu aparuse la magazinul unde trebuiau sa se vada desi ii promisese ca in 15 minute va ajunge. Inchide apelul nedorindu-si sa faca mare zarva sperand ca Naeun e pe undeva prin apropiere sau ca la Sun la restaurant. Un apel de la un numar necunoscut ii provoaca fiori dar in urmatoarea secunda isi lipeste telefonul de ureche si raspunde incordat cu un simplu "alo".
¤Convorbire telefonica¤
-Iubitule! Ce faci?
-Haneul. Ce vrei? Am treaba!
-Nu cred ca o sa mai ai dupa ce afli ca iubita ta Naeun e cu mine.
-Haneul! Ce tot spui?
-Da iubitule! Prietena ta e la mine.
-Nu-mi mai spune asa! Da-i drumul!
-Dar iubituleee...spune Haneul cu o voce copilaroasa....ce faci pentru mine daca o eliberez?
-Haneul, te rog, las-o in pace.
-Ai doua variante! Ori esti iubitul meu si nu o sa te mai apropii de ea niciodata ori ma refuzi in continuare si nu o mai vezi vie. Ne vedem in 20 de minute in fata cafenelei unde ne-am vazut prima data si sa vii pregatit sa alegi.
Inchide apelul, isi trecu mana prin par si ofteaza scurt. Mai avea aproximativ 10 minute pana cand trebuia sa plece spre cafenea. Avea de gand sa faca orice ii sta in putinta sa o salveze pe Naeun dar avea ceva in minte si avea sa se foloseasca de acel ceva. Innebunea doar la gandul ca ea nu este langa el si ca ar putea sa i se intample ceva rau. Mergea atat de repede spre cafeneaua pe care nu o putuse uita atata vreme si la care mersese aproape doi ani dupa plecarea lui Haneul. Se opri la cativa metrii de cafenea si privi lung. Aceeasi fata de acum patru ani... acelasi loc...dar sentimentele erau altele... nu ii mai tremura inima ori de cate ori o vedea, nu se grabea sa o vada si sa ii sarute buzele care atunci i se pareau cele mai dulci si moi sarutate vreodata. Acum o privea cu dispret si parca nu mai era asa cum ramasese in amintirea lui. Se apropie de ea cu pasi mari iar cand ii simte prezenta, Haneul alearga spre el si ii sare in brate. Kai o desprinde de el iar ea devine brusc alta persoana. Era rece si privirea ei se incrunta.
-Sa inteleg ca ai ales!
-Nu...daca sunt iubitul tau ea e in siguranta?
-Da, dragule! O sa fie bine...daca nu... nu stiu cat de bine va fi.
-Haneul... ce te-a schimbat atat de mult?
-Ce m-a schimbat? Tu!
-Nu cred... cand m-ai parasit... sa stii ca am suferit mult...chiar te iubeam.
-Kai, crezi ca am plecat pentru ca voiam?
-Vezi cafeneaua asta? Spune! O vezi?
-Da! Ce e cu ea?
-Aici ne-am intalnit prima data... aici inima mea a incetat sa mai bata pentru cateva secunde si am ramas blocat privindu-te. Aici... la cafeneaua asta am mers zilnic, timp de doi ani dupa plecarea ta. Am baut aceeasi cafea ca atunci cand te-am scos pe tine la intalnire. Stii de ce? Pentru a pastra amintirea ta vie in mintea mea. Pentru a nu-ti uita gingasia si inocenta.
-Kai! Atunci daca ai facut asta timp de doi ani de ce continui sa ma refuzi?
-Am facut asta... am facut-o pana cand ea... ea a trecut prin fata cafenelei in timp ce eu eram aici. Am crezut ca esti tu... am urmarit-o ca un nebun... voia sa se omoare... dar am salvat-o. Inca credeam ca esti tu... Te rog! De dragul amintirilor frumoase... pentru a-ti pastra amintirea la fel de frumoasa cum o stiam... te rog, lasa-ma sa fiu cu ea!
-O singura conditie!
-Care?spune Kai fara a ezita vreo secunda.
-Sa mai fiu doar 3 zile iubita ta! Sa te comporti ca si cand as fi iubita ta! 3 zile si apoi plec si ea o sa fie a ta. Dar ea sa nu stie de asta si nici sa nu afle vreodata! Altfel moare!
-Promite-mi ca o vei lasa in pace daca accept.
-Kai! Sunt o femeie de cuvant. Stii ca nu mi-as incalca cuvantul.
-Accept atunci!spune iar Haneul in urmatoarea secunda ii apuca mana in a sa si spune usor:
-Iubitule?!
-D-da...spune Kai iritat de felul cum ii vorbea Haneul.
-Vrei sa o vezi?
-Te rog! Lasa-ma sa o vad! Sa vad daca e bine!
-Kai, iubitule...tii la ea?
-N-nu...spune si ofteaza. Stia ca o va face pentru iubita lui dar simtea ca o inseala facand asta.

Lost On YouWhere stories live. Discover now